Kapou Kapote Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γειά σας και καλή χρονιά. Αγοράσαμε κάποια έπιπλα για το σπίτι τραπεζαρία κ γωνιακό καναπέ. Όλα τα έπιπλα είχαν θέματα αλλά ο καναπές με προβληματίζει πια περισσότερο. Όταν τον παραλάβαμε παρατηρήσαμε αμέσως λάθος στις διαστάσεις, μαξιλάρια, σχέδιο και ένα μπάλωμα στο μπράτσο! Επικοινωνώ με τον υπεύθυνο κ λέει θα φτιάξει νέο καναπέ. Όσο περιμέναμε μετά από 10 μέρες άρχισε ένα τρίξιμο.σε κάποια σημεία που προερχόταν απο τους ιμάντες που τριβόντουσαν μεταξύ τους, ένα κρακ κρακ δυνατό αλλά δεν ήταν απο τον σκελετό. Τους στέλνω βίντεο κ τους επισημαίνω να μην συμβαίνει το ίδιο κ στον καινούριο αλλά δεν έλαβα απάντηση είδα όμως το διαβάστηκε στο viber. Όταν έφτιαξαν τον 2ο μας παίρνουν να πάμε να τον δούμε πρώτα πριν τον φέρουν. Βλέπουμε διορθωμένα όλα τα προηγούμενα αλλά έκαναν άλλα λάθη με τα μεγέθη των μαξιλαριών. Τραγικοί! Μου λέει ο υπεύθυνος κράτα όποια απο τα προηγούμενα ήταν σωστά κ τα σωστά απο τον 2ο και έκανα μια μίξη. Οκ έρχεται ο καναπές εμφανισιακά οκ ωραίος μετά απο ταλαιπωρία 3 μηνών. Μετά απο 10 με 15 μέρες να και τα πρώτα τριξίματα κρακ κρουκ όταν καθόμαστε, τα ίδια με τον πρώτο, σηκωνόμαστε ή μετακινούμαστε κ τρίζει. Σε δύο συγκεκριμένα σημεία συμβαίνει αυτό. Το ένα στη μια πλευρά κ το σλλο.στο άλλο.κομμάτι του καναπέ. Ελέγξαμε κ πάλι τρίζουν οι ιμάντες απο κάτω δεν είναι ο σκελετός ο οποίος γφαίνετσι στιβαρός. Δεν ξέρω ή είναι χαλαροί ή δεν στρώθηκαν σωστά. Παίρνω κ τους το λέω κ η απάντησή τους ότι είναι πρωτάκουστο για την επιχείρησή τους δεν ξανά συνέβη! Μα πως δεν ξανά συνέβη του λέω κ ο προηγούμενος έτσι ήταν. Δεν έλαβαν λέει το βίντεο. Είναι η δεύτερη φορα. Μου λέει μετά τις γιορτές θα στείλει να τον δουν. Λέω δεν αντέχουμε άλλη ταλαιπωρία κ να μείνουμε χωρίς καναπέ μέχρι να τον επισκευάσουν. Προτείνει τότε να τον πάρουν πίσω κ να επιστρέψει τα χρήματα. Στην παρούσα φάση δεν μας φάνηκε καλή ιδέα, έχουμε μωρό κ καθόλου χρόνο για ψάξιμο απο την αρχή, τρέξιμο σε μαγαζιά, δοκιμές κλπ. Μέσα στο κρύο κ χειμωνιάτικα. Φανταστείτε και που κάναμε έρευνα αγοράς παίρναμε κ το μωρό.μαζί γιατί δεν είχαμε που να το αφήσουμε. Λοιπόν τον καναπέ θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά να επισκευαστούν οι ιμάντες. Μίλησα με κάποιον που επισκευάζει σαλόνια επειδή δεν εμπιστεύομαι πλέον τους άσχετους που μας έφτιαξαν τον καναπέ και λέει θέλει 500-600 ευρώ να περάσει απο την αρχή ιμάντες +50-100 για τη μεταφορά 😮😲και τον καναπέ τον πήραμε 1200. Κάπου διάβασα ότι οι καινούριοι μπορεί να τρίζουν φυσιολογικά επειδή τεντώνουν οι ιμάντες κ να στρώνουν μετά απο λίγο καιρό. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ήταν έτσι γιατί είναι μόνο σε δύο σημεία; Το τριξιμο δεν είναι του σκελετού, καθαρά ιμάντες που τρίβονται μεταξύ τους και τρίζουν. Τι να κάνω ρε παιδιά σχετικά με το θεμα; Να περιμένω; Υπάρχει περίπτωση να στρώσουν; Να ανοίξω κ να ρίξω ταλκ που διάβασα σε σελίδα εξωτερικού ότι το έκανε ένας κ έπιασε; Μετά μια λύση είναι να μας δώσουν καναπέ αντικατάστασης αν μας τον πάρουν για επισκευή. Να τους επιμείνω κ αν δεχτούν. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Kapou Kapote
filipprin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα λεφτά σου πισω και πολυ αργησες............... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από filipprin 4
dpolal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε Γειά σας και καλή χρονιά. Αγοράσαμε κάποια έπιπλα για το σπίτι τραπεζαρία κ γωνιακό καναπέ. Όλα τα έπιπλα είχαν θέματα αλλά ο καναπές με προβληματίζει πια περισσότερο. Όταν τον παραλάβαμε παρατηρήσαμε αμέσως λάθος στις διαστάσεις, μαξιλάρια, σχέδιο και ένα μπάλωμα στο μπράτσο! Επικοινωνώ με τον υπεύθυνο κ λέει θα φτιάξει νέο καναπέ. Όσο περιμέναμε μετά από 10 μέρες άρχισε ένα τρίξιμο.σε κάποια σημεία που προερχόταν απο τους ιμάντες που τριβόντουσαν μεταξύ τους, ένα κρακ κρακ δυνατό αλλά δεν ήταν απο τον σκελετό. Τους στέλνω βίντεο κ τους επισημαίνω να μην συμβαίνει το ίδιο κ στον καινούριο αλλά δεν έλαβα απάντηση είδα όμως το διαβάστηκε στο viber. Όταν έφτιαξαν τον 2ο μας παίρνουν να πάμε να τον δούμε πρώτα πριν τον φέρουν. Βλέπουμε διορθωμένα όλα τα προηγούμενα αλλά έκαναν άλλα λάθη με τα μεγέθη των μαξιλαριών. Τραγικοί! Μου λέει ο υπεύθυνος κράτα όποια απο τα προηγούμενα ήταν σωστά κ τα σωστά απο τον 2ο και έκανα μια μίξη. Οκ έρχεται ο καναπές εμφανισιακά οκ ωραίος μετά απο ταλαιπωρία 3 μηνών. Μετά απο 10 με 15 μέρες να και τα πρώτα τριξίματα κρακ κρουκ όταν καθόμαστε, τα ίδια με τον πρώτο, σηκωνόμαστε ή μετακινούμαστε κ τρίζει. Σε δύο συγκεκριμένα σημεία συμβαίνει αυτό. Το ένα στη μια πλευρά κ το σλλο.στο άλλο.κομμάτι του καναπέ. Ελέγξαμε κ πάλι τρίζουν οι ιμάντες απο κάτω δεν είναι ο σκελετός ο οποίος γφαίνετσι στιβαρός. Δεν ξέρω ή είναι χαλαροί ή δεν στρώθηκαν σωστά. Παίρνω κ τους το λέω κ η απάντησή τους ότι είναι πρωτάκουστο για την επιχείρησή τους δεν ξανά συνέβη! Μα πως δεν ξανά συνέβη του λέω κ ο προηγούμενος έτσι ήταν. Δεν έλαβαν λέει το βίντεο. Είναι η δεύτερη φορα. Μου λέει μετά τις γιορτές θα στείλει να τον δουν. Λέω δεν αντέχουμε άλλη ταλαιπωρία κ να μείνουμε χωρίς καναπέ μέχρι να τον επισκευάσουν. Προτείνει τότε να τον πάρουν πίσω κ να επιστρέψει τα χρήματα. Στην παρούσα φάση δεν μας φάνηκε καλή ιδέα, έχουμε μωρό κ καθόλου χρόνο για ψάξιμο απο την αρχή, τρέξιμο σε μαγαζιά, δοκιμές κλπ. Μέσα στο κρύο κ χειμωνιάτικα. Φανταστείτε και που κάναμε έρευνα αγοράς παίρναμε κ το μωρό.μαζί γιατί δεν είχαμε που να το αφήσουμε. Λοιπόν τον καναπέ θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά να επισκευαστούν οι ιμάντες. Μίλησα με κάποιον που επισκευάζει σαλόνια επειδή δεν εμπιστεύομαι πλέον τους άσχετους που μας έφτιαξαν τον καναπέ και λέει θέλει 500-600 ευρώ να περάσει απο την αρχή ιμάντες +50-100 για τη μεταφορά 😮😲και τον καναπέ τον πήραμε 1200. Κάπου διάβασα ότι οι καινούριοι μπορεί να τρίζουν φυσιολογικά επειδή τεντώνουν οι ιμάντες κ να στρώνουν μετά απο λίγο καιρό. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ήταν έτσι γιατί είναι μόνο σε δύο σημεία; Το τριξιμο δεν είναι του σκελετού, καθαρά ιμάντες που τρίβονται μεταξύ τους και τρίζουν. Τι να κάνω ρε παιδιά σχετικά με το θεμα; Να περιμένω; Υπάρχει περίπτωση να στρώσουν; Να ανοίξω κ να ρίξω ταλκ που διάβασα σε σελίδα εξωτερικού ότι το έκανε ένας κ έπιασε; Μετά μια λύση είναι να μας δώσουν καναπέ αντικατάστασης αν μας τον πάρουν για επισκευή. Να τους επιμείνω κ αν δεχτούν. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Έχετε τσεκάρει ότι το πάτωμα πάνω στο οποίο πατάει ο καναπές είναι απόλυτα ίσιο ;; Αν είναι μεγάλος γωνιακός υπάρχει η πιθανότητα να στραβοπατάει λόγο ατελειών στο πάτωμα, αν π.χ. έχει πλακάκια, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρίζει μετά από λίγο καιρό λόγο της στρέβλωσης στον σκελετό του. Ακόμα και απειροελάχιστες διαφορές μπορεί να προκαλούν το πρόβλημα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από dpolal
Kapou Kapote Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, filipprin είπε Τα λεφτά σου πισω και πολυ αργησες............... Αυτό γράφω. Θα μείνουμε χωρίς καναπέ. Πάλι απο την αρχή ψάξιμο. Δεν υπάρχει χρόνος. 25 λεπτά πριν, dpolal είπε Έχετε τσεκάρει ότι το πάτωμα πάνω στο οποίο πατάει ο καναπές είναι απόλυτα ίσιο ;; Αν είναι μεγάλος γωνιακός υπάρχει η πιθανότητα να στραβοπατάει λόγο ατελειών στο πάτωμα, αν π.χ. έχει πλακάκια, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρίζει μετά από λίγο καιρό λόγο της στρέβλωσης στον σκελετό του. Ακόμα και απειροελάχιστες διαφορές μπορεί να προκαλούν το πρόβλημα. Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά όχι. Ο σκελετός είναι στιβαρός κ δεν τρίζουν τα ξύλα αλλά καθαρά οι ιμάντες που έρχονται σε επαφή ο ένας με τον άλλον.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Άμα έβαζες φωτογραφίες από τους ιμάντες και την τριγύρω περιοχή ίσως ήταν καλύτερα. Αν πάντως ο θόρυβος όντως προέρχεται από τους ιμάντες που τρίβονται και σκαλώνουν μεταξύ τους τότε αυτό θα φτιάξει αν τους απομονώσεις. Πχ να τους τυλίξεις με κάποιο νάυλον, κάποια μονωτική ταινία ή οτιδήποτε θα τους καλύψει
JakeKaufman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Εφόσον δεν θέλετε να ψάξετε για καινούριο, μένετε έτσι. Την έχω πατήσει κι εγώ με αντίστοιχο ακριβό έπιπλο . Κάποια στιγμή βαρέθηκα να τους παίρνω τηλ και να ζητάω αλλαγή (είχαν έρθει ήδη 2 φορές ) όποτε κράτησε το τελευταίο με τις οποίες ατέλειες
kage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) συγχαρητηρια στο μαγαζι π οντως ασχοληθηκε..αν πηγαινες απο εκει π εστειλες πισω τον καναπε κ τον δοκιμαζες κ δεν εκανε κρακ θα ειχες κανει μια καλη αρχη.. οι ιμαντεςειναι ¨"υφασμα" δεν νομιζω οτι κανουν κρακ..λογικα τα ξυλα στις ακρες π πατησαν τους συνδετηρες.. λογικα το ξυλο δεν ειναι ακριβο στυλ οξια,δρυς αλλα πευκο με κοντρα πλακε θαλασσης ή εχει ροζους ή διαφορα αλλα.. βγαλε τα μαξιλαρια κ πατα στον σκελετο μεχρι να βρεις απο που ερχεται ο θορυβος ή βαλτον σε αλλη γωνια σπιτιου κ δοκιμασε ξανα Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από kage 2
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Ας σου κάνουν κάποια έκπτωση τουλάχιστον για ψυχολογικούς λόγους. Είναι απαράδεκτο να δίνεις 1200 ευρώ και να τρίζει ο καναπές. Εχω αγοράσει από ΙΚΕΑ γωνιακό με 400 ευρώ και είναι άψογος εδώ και 6 χρόνια. 3 1
Kapou Kapote Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άμα έβαζες φωτογραφίες από τους ιμάντες και την τριγύρω περιοχή ίσως ήταν καλύτερα. Αν πάντως ο θόρυβος όντως προέρχεται από τους ιμάντες που τρίβονται και σκαλώνουν μεταξύ τους τότε αυτό θα φτιάξει αν τους απομονώσεις. Πχ να τους τυλίξεις με κάποιο νάυλον, κάποια μονωτική ταινία ή οτιδήποτε θα τους καλύψει Δεν τον άνοιξα τον καναπέ. Πρέπει να βγούν τα συρραπτικά απο κάτω κ μετά να το ξανα βάλω στη θέση του. Δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία τουλάχιστον ακόμα. Ήδη φαίνεται σαν να έχουν κάποιο υλικό γύρω-γύρω σαν νάυλον κάτι περίεργο και ακούγεται αυτός ο θόρυβος. 2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Εφόσον δεν θέλετε να ψάξετε για καινούριο, μένετε έτσι. Την έχω πατήσει κι εγώ με αντίστοιχο ακριβό έπιπλο . Κάποια στιγμή βαρέθηκα να τους παίρνω τηλ και να ζητάω αλλαγή (είχαν έρθει ήδη 2 φορές ) όποτε κράτησε το τελευταίο με τις οποίες ατέλειες Δεν ξέρω πραγματικά κι εγώ έτσι λέω στο τέλος θα το αφήσω έτσι πιο πολύ επειδή δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Φοβάμαι μην τα κάνουν χειρότερα. 1 ώρα πριν, kage είπε συγχαρητηρια στο μαγαζι π οντως ασχοληθηκε..αν πηγαινες απο εκει π εστειλες πισω τον καναπε κ τον δοκιμαζες κ δεν εκανε κρακ θα ειχες κανει μια καλη αρχη.. οι ιμαντεςειναι ¨"υφασμα" δεν νομιζω οτι κανουν κρακ..λογικα τα ξυλα στις ακρες π πατησαν τους συνδετηρες.. λογικα το ξυλο δεν ειναι ακριβο στυλ οξια,δρυς αλλα πευκο με κοντρα πλακε θαλασσης ή εχει ροζους ή διαφορα αλλα.. βγαλε τα μαξιλαρια κ πατα στον σκελετο μεχρι να βρεις απο που ερχεται ο θορυβος ή βαλτον σε αλλη γωνια σπιτιου κ δοκιμασε ξανα Πριν μας στέίλουν τον 2ο πήγαμε και τον δοκ7μάσαμε. Μια χαρά ήταν. Και τις πρώτες 10 μέρες στο σπίτι δεν ακουγόταν τίποτα απολύτως και όλο τον τσεκάραμε. Τον πάτησα ήδη σε κάθε σημείο. Ο θόρυβος είναι απο ιμάντες και αν όχι κρακ τότε κρούτσου κρούτσου δεν ξέρω πωε αλλιώς να το περιγράψω. Πχ χθες νευρίασα και πάτησα με το πόδι τη μια μεριά σταμάτησε να τρίζει εκεί και τρίζει παραδίπλα. Μετατοπίζεται ο θόρυβος. Τον σκελετό τον πάτησα τον χτύπησε δεν ακούγεται το παραμικρό. Είναι ιμάντες σαν να έχουν βάλει ανάμεσα κάποιο υλικό και τρίβονται τόσο. 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Ας σου κάνουν κάποια έκπτωση τουλάχιστον για ψυχολογικούς λόγους. Είναι απαράδεκτο να δίνεις 1200 ευρώ και να τρίζει ο καναπές. Εχω αγοράσει από ΙΚΕΑ γωνιακό με 400 ευρώ και είναι άψογος εδώ και 6 χρόνια. Κι εγώ απο ΙΚΕΑ τον είχα 12 χρόνια γωνία με 500 ευρω. Δεν έπαθε τίποτα ο καημένος. Μόνο το μπράτσο του τελευταία χάλασε. Όταν μάλιστα τους είπα έχω καναπέ από το ΙΚΕΑ μου είπανε Ε καλά μη συγκρίνεις τώρα από ΙΚΕΑ μέρα με νύχτα εδώ πέρα ο δικός μας είναι ποιότητα. Τελικά χίλιες φορές από ΙΚΕΑ παρά από και καλά μεγάλη βιοτεχνία επίπλων. Πάντως δεν θα τους αφήσω έτσι. Είτε στον συνήγορο του καταναλωτή είτε στην google και στα social που έχουν θα ανεβάσω βίντεο και φωτογραφίες να βάλουν μυαλό γιατί ποσό για ψυχική οδύνη δεν θα μου δώσουν για την ταλαιπωρία μου. Και την τραπεζαρία μας την έφεραν με γρατσουνιά μεγάλη και την είδαμε επι τόπου. Μας είπαν ότι είναι τα νερά της και το σχέδιο! Μας κούφαναν. Τελικά μας έφτιαξαν άλλο επάνω κομμάτι και το καινούριο ήταν χειρότερο, είχε κόλλες και χτυπήματα. Τώρα περιμένω να μου το φτιάξουν 3η φορά! Ανεκδιήγητοι και άσχετοι. Τουλάχιστον έχουν την πρόθεση για αντικατάσταση ή επισκευή. Αλλά η ταλαιπωρία παραμένει ταλαιπωρία. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Kapou Kapote
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Πολλοί πέφτουν στην παγίδα να πάρουν έπιπλα απο "παραδοσιακό" επιπλάδικο όταν φτιαχνουν "σοβαρά" το σπίτι και τελικά και τα χρυσοπληρώνουν και δεν είναι απόλυτα σωστά. Για τα λεφτά που ζητάνε τα επιπλάδικα θα έπρεπε να είναι αψεγάδιαστα, όχι να γινονται τέτοιες κακοτεχνίες. Η κλασική τους δικαιολογία είναι πως είναι "ποιοτικά", "για μια ζωή" κι άλλα τέτοια. Υπομονή τώρα να ξεμπλέξετε και όταν θέλετε ξανά έπιπλα για το σπίτι, μη πάτε σε επιπλάδικο. 4
Kapou Kapote Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πολλοί πέφτουν στην παγίδα να πάρουν έπιπλα απο "παραδοσιακό" επιπλάδικο όταν φτιαχνουν "σοβαρά" το σπίτι και τελικά και τα χρυσοπληρώνουν και δεν είναι απόλυτα σωστά. Για τα λεφτά που ζητάνε τα επιπλάδικα θα έπρεπε να είναι αψεγάδιαστα, όχι να γινονται τέτοιες κακοτεχνίες. Η κλασική τους δικαιολογία είναι πως είναι "ποιοτικά", "για μια ζωή" κι άλλα τέτοια. Υπομονή τώρα να ξεμπλέξετε και όταν θέλετε ξανά έπιπλα για το σπίτι, μη πάτε σε επιπλάδικο. Το μόνο καλό είναι ότι στο συγκεκριμένο επιπλάδικο έχω μεταπωλητική υποστήριξη. Δεν εξαφανίστηκαν. Ήρθαν έφτιαξαν, τα πήραν τα ξανα έφτιαξαν. Έκαναν καινούριο καναπέ. Απλά φαίνεται πως δεν είναι καλοί τεχνίτες αυτοί που τα φτιάχνουν και είπα και στο αφεντικό-ιδιοκτήτη να τραβήξει κανένα αυτάκι ή να αλλάξει προσωπικό αν δεν μπορεί. Μας είπαν σήμερα που μιλήσαμε ότι τους πήραν κ άλλοι με παράπονα κτι τρίζει κ σε αυτούς και ότι ήταν ελαττωματική η παρτίδα με τους ιμάντες. Δεν ξέρω αν είναι παπάτζα που σκαρφίστηκσν γιατί ξέρουν ότι θα δυσφημιστούν. Μου έδωσαν την επιλογή να τον πάρουν δυο μέρες να αντικαταστήσουν τους ιμάντες. Είναι καθαρά ιμάντες. Δοκιμάσαμε τον καναπέ και σε άλλο σημείο μήπως είναι το πάτωμα αλλά ο σκελετός δεν τρίζει ανεβήκαμε ολόκληροι επάνω με τα πόδια στα ξύλα αλλά έίναι μια χαρά και οι ενώσεις. Οι ιμάντες τρίζουν πολύ όμως.
SilentVoice Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Καποτε είχα κάνει κάποια μεροκάματα σε ενα κατάστημα επίπλων , για να βοηθάω στις μεταφορές. Σε ενα νιοπαντρο ζευγάρι, είχαμε πάει μια τραπεζαρία 3 μέτρα σχεδόν, με πολύ χοντρό ξύλο και αρκετά βαριά. Τότε είχε κόστος 3500 ευρώ, απ'οτι έμαθα μετά. Οταν την παραδώσαμε, την στήσαμε, είδαν αμέσως πως τα πόδια είχαν αστοχία στα χρώματα και υπήρχε μεγάλη διαφορά. Μετά απο μια ώρα συζητήσεων και να την κοιτάμε, την ξεστήσαμε και την πήραμε πίσω στο κατάστημα. Δυστυχώς, έπρεπε να σταλεί πίσω στην Ιταλία που ήταν το εργοστάσιο κατασκευής και μόνο η μεταφορά πηγαινε-ελα ήταν 1200ευρώ. Φυσικά το κόστος το ανέλαβε το κατάστημα. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τον καναπέ και τα πράγματα που πήρες, κάντα επιστροφή και τα λεφτά σου πίσω αν μπορείς. Ηδη έφαγες μεγάλη ταλαιπωρία τόσους μήνες. Πιο μεγάλη θα είναι , όσο τα ξέρεις τα προβλήματα και θα προσπαθείς να ζήσεις με αυτά.
fmarulezkd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Στείλτε τον καναπέ πίσω και πάρτε ένα ραντζο να κάνετε τη δουλειά σας μέχρι να έχεται χρόνο για ψάξιμο για καινούργιο καναπέ.
bblov Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Ας σου αλλάξει τους ιμάντες τότε να τελειώσει το πράγμα. Είναι γωνιακος ο καναπές; Σε ρωτάω γιατί οι γωνιακοι πολλές φορές κάνουνε τριγμούς από το σημείο σύνδεσης τους!
PLACEBO_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, Kapou Kapote είπε Γειά σας και καλή χρονιά. Αγοράσαμε κάποια έπιπλα για το σπίτι τραπεζαρία κ γωνιακό καναπέ. Όλα τα έπιπλα είχαν θέματα αλλά ο καναπές με προβληματίζει πια περισσότερο. Όταν τον παραλάβαμε παρατηρήσαμε αμέσως λάθος στις διαστάσεις, μαξιλάρια, σχέδιο και ένα μπάλωμα στο μπράτσο! Επικοινωνώ με τον υπεύθυνο κ λέει θα φτιάξει νέο καναπέ. Όσο περιμέναμε μετά από 10 μέρες άρχισε ένα τρίξιμο.σε κάποια σημεία που προερχόταν απο τους ιμάντες που τριβόντουσαν μεταξύ τους, ένα κρακ κρακ δυνατό αλλά δεν ήταν απο τον σκελετό. Τους στέλνω βίντεο κ τους επισημαίνω να μην συμβαίνει το ίδιο κ στον καινούριο αλλά δεν έλαβα απάντηση είδα όμως το διαβάστηκε στο viber. Όταν έφτιαξαν τον 2ο μας παίρνουν να πάμε να τον δούμε πρώτα πριν τον φέρουν. Βλέπουμε διορθωμένα όλα τα προηγούμενα αλλά έκαναν άλλα λάθη με τα μεγέθη των μαξιλαριών. Τραγικοί! Μου λέει ο υπεύθυνος κράτα όποια απο τα προηγούμενα ήταν σωστά κ τα σωστά απο τον 2ο και έκανα μια μίξη. Οκ έρχεται ο καναπές εμφανισιακά οκ ωραίος μετά απο ταλαιπωρία 3 μηνών. Μετά απο 10 με 15 μέρες να και τα πρώτα τριξίματα κρακ κρουκ όταν καθόμαστε, τα ίδια με τον πρώτο, σηκωνόμαστε ή μετακινούμαστε κ τρίζει. Σε δύο συγκεκριμένα σημεία συμβαίνει αυτό. Το ένα στη μια πλευρά κ το σλλο.στο άλλο.κομμάτι του καναπέ. Ελέγξαμε κ πάλι τρίζουν οι ιμάντες απο κάτω δεν είναι ο σκελετός ο οποίος γφαίνετσι στιβαρός. Δεν ξέρω ή είναι χαλαροί ή δεν στρώθηκαν σωστά. Παίρνω κ τους το λέω κ η απάντησή τους ότι είναι πρωτάκουστο για την επιχείρησή τους δεν ξανά συνέβη! Μα πως δεν ξανά συνέβη του λέω κ ο προηγούμενος έτσι ήταν. Δεν έλαβαν λέει το βίντεο. Είναι η δεύτερη φορα. Μου λέει μετά τις γιορτές θα στείλει να τον δουν. Λέω δεν αντέχουμε άλλη ταλαιπωρία κ να μείνουμε χωρίς καναπέ μέχρι να τον επισκευάσουν. Προτείνει τότε να τον πάρουν πίσω κ να επιστρέψει τα χρήματα. Στην παρούσα φάση δεν μας φάνηκε καλή ιδέα, έχουμε μωρό κ καθόλου χρόνο για ψάξιμο απο την αρχή, τρέξιμο σε μαγαζιά, δοκιμές κλπ. Μέσα στο κρύο κ χειμωνιάτικα. Φανταστείτε και που κάναμε έρευνα αγοράς παίρναμε κ το μωρό.μαζί γιατί δεν είχαμε που να το αφήσουμε. Λοιπόν τον καναπέ θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά να επισκευαστούν οι ιμάντες. Μίλησα με κάποιον που επισκευάζει σαλόνια επειδή δεν εμπιστεύομαι πλέον τους άσχετους που μας έφτιαξαν τον καναπέ και λέει θέλει 500-600 ευρώ να περάσει απο την αρχή ιμάντες +50-100 για τη μεταφορά 😮😲και τον καναπέ τον πήραμε 1200. Κάπου διάβασα ότι οι καινούριοι μπορεί να τρίζουν φυσιολογικά επειδή τεντώνουν οι ιμάντες κ να στρώνουν μετά απο λίγο καιρό. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ήταν έτσι γιατί είναι μόνο σε δύο σημεία; Το τριξιμο δεν είναι του σκελετού, καθαρά ιμάντες που τρίβονται μεταξύ τους και τρίζουν. Τι να κάνω ρε παιδιά σχετικά με το θεμα; Να περιμένω; Υπάρχει περίπτωση να στρώσουν; Να ανοίξω κ να ρίξω ταλκ που διάβασα σε σελίδα εξωτερικού ότι το έκανε ένας κ έπιασε; Μετά μια λύση είναι να μας δώσουν καναπέ αντικατάστασης αν μας τον πάρουν για επισκευή. Να τους επιμείνω κ αν δεχτούν. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Μπραβο στο μαγαζι!!! Το λεω γιατι θα μπορουσαν να κανουν το παγωνι και να εμπαινες σε νομικα εξοδα! ή αλλο σεναριο για λογους αμφιμβολιων να σου επεστρεφαν ενα μερος τον χρηματων και να κραταγες τον καναπε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα