Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας,

ειχα ανοιξει εναν λογαριασμο στην βετ365 και δεν ειχα κανει ταυτοποιηση στοιχειων ,δηλαδη προσπαθουσα αλλα δεν τα δεχοντουσαν ενω στην stoiximan ειχα στειλει ακριβως τα ιδια αρχεια (γιατι τα ειχα κανει στον υπολογιστη) εκει ομως τα δεχτηκαν.

Και τωρα προσφατα εκανα καταθεση στην βετ365 και την επομενη ημερα ειχα προβλημα εισοδου δεν με αφηνε το συστημα να μπω, χωρις να εχω αλλαξει τιποτα απο κωδικους.

Επικοινωνησα με την βετ365  και σας παραθετω την απαντηση τους 

εγω πως μπορω να παρω το υπολοιπο που εχω μεσα στον λογαριασμο;

2bet365.png

3bet365.png

4bet365.png

5bet365.png

bet365.png

Επεξ/σία από apogk
edit: ξεχασα να επισυναψω τα σκριν
Δημοσ.

Υποθέτω σου έχουν εξηγήσει στο εμαιλ γιατί δεν έγινε δεκτό το έγγραφο σου.
Τώρα για ποιον λόγο έκανες κατάθεση ενώ έχουν απορριφθεί τα στοιχεία σου μια φορά, ο Θεός και η ψυχή σου το ξέρουν.
Δοκίμασε να μιλήσεις κατευθείαν από ταχυδρομείο με το support-gre παπάκι customerservices365.com

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, G.TH. είπε

Υποθέτω σου έχουν εξηγήσει στο εμαιλ γιατί δεν έγινε δεκτό το έγγραφο σου.
Τώρα για ποιον λόγο έκανες κατάθεση ενώ έχουν απορριφθεί τα στοιχεία σου μια φορά, ο Θεός και η ψυχή σου το ξέρουν.
Δοκίμασε να μιλήσεις κατευθείαν από ταχυδρομείο με το support-gre παπάκι customerservices365.com

Το bold είναι πραγματικά ανάξιο σχολιασμού....όπως τα λες.

Δεν έχει νόημα να στείλει mail. Έκανε έναν λογαριασμό και δε τον ταυτοποίησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε ο λογαριασμός αυτός έκλεισε. Θα πρέπει να μπει στh συνομιλία και να ρωτήσει ευγενικά τι μπορεί να γίνει ώστε να ανακτήσει το λογαριασμό του.

Αν δε συμβαίνει κάτι άλλο, τότε πιθανότατα θα του πουν να κάνει νέο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία και διαφορετική διεύθυνση email. Τότε θα πρέπει να στείλει εκ νέου τα έγγραφα ταυτοποίησης που του ζητάνε ( αδιάφορο και άσχετο τι ζητάει η stoiximan, είναι άλλη εταιρεία) και εάν γίνουν αποδεκτά θα έχει ένα καινούριο λογαριασμό.

Η ευγένεια και η καλή επικοινωνία είναι πολύ βασικά. Έχουν μηδενική ανοχή σε υφάκι, ειρωνίες, τσαμπουκάδες και δε θα ασχοληθεί ούτε δευτερόλεπτο ο agent και θα του στείλει τυποποιημένη απάντηση.

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που σου εκλεισαν το λογαριασμο θα πρεπει να σου επιστρεψουν τα χρηματα πισω στην καρτα απο την οποια κατατεθηκαν.

Τα ιδια εκαναν και με εμενα αλλα ευτυχως ειχα προνοησει και ειχα κανει αναληψη νωριτερα (ειχα ταυτοποιηθει).

Για τη χρηματικο ποσο μιλαμε? Να ξερεις παντως οτι δεν ειχα βγαλει ποτε ακρη με κανεναν agent στο chat. Μολις ομως τους ελεγα οτι θα καταφυγω στη δικαιοσυνη με εναν μαγικο τροπο εμφανιζοταν ο προισταμενος τους και εδινε τη λυση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eMike είπε

Το bold είναι πραγματικά ανάξιο σχολιασμού....όπως τα λες.

Δεν έχει νόημα να στείλει mail. Έκανε έναν λογαριασμό και δε τον ταυτοποίησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε ο λογαριασμός αυτός έκλεισε. Θα πρέπει να μπει στh συνομιλία και να ρωτήσει ευγενικά τι μπορεί να γίνει ώστε να ανακτήσει το λογαριασμό του.

Αν δε συμβαίνει κάτι άλλο, τότε πιθανότατα θα του πουν να κάνει νέο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία και διαφορετική διεύθυνση email. Τότε θα πρέπει να στείλει εκ νέου τα έγγραφα ταυτοποίησης που του ζητάνε ( αδιάφορο και άσχετο τι ζητάει η stoiximan, είναι άλλη εταιρεία) και εάν γίνουν αποδεκτά θα έχει ένα καινούριο λογαριασμό.

Η ευγένεια και η καλή επικοινωνία είναι πολύ βασικά. Έχουν μηδενική ανοχή σε υφάκι, ειρωνίες, τσαμπουκάδες και δε θα ασχοληθεί ούτε δευτερόλεπτο ο agent και θα του στείλει τυποποιημένη απάντηση.

Εκανα αλλη μια προσπαθεια με περισσοτερη ευγενεια

2 ώρες πριν, winawer είπε

Απο τη στιγμη που σου εκλεισαν το λογαριασμο θα πρεπει να σου επιστρεψουν τα χρηματα πισω στην καρτα απο την οποια κατατεθηκαν.

Τα ιδια εκαναν και με εμενα αλλα ευτυχως ειχα προνοησει και ειχα κανει αναληψη νωριτερα (ειχα ταυτοποιηθει).

Για τη χρηματικο ποσο μιλαμε? Να ξερεις παντως οτι δεν ειχα βγαλει ποτε ακρη με κανεναν agent στο chat. Μολις ομως τους ελεγα οτι θα καταφυγω στη δικαιοσυνη με εναν μαγικο τροπο εμφανιζοταν ο προισταμενος τους και εδινε τη λυση 

μηπως παρω τα λεφτα πισω οπως ειπε το παλλικαρι απο εδω.

Και ιδου τα αποτελεσματα. Εγω τωρα τι κανω με δα αυτους;

Και δεν ειναι ενταξει τωρα ειναι 5 - 10 - 20 ευρω σιγα τους τα κανουμε δωρο μπορει καποιος να παθει παρομοιο πραγμα με περισσοτερα λεφτα τι θα γινει εκει θα  τους τα αφησουμε να πονταρουνε στο οτι δεν θα ενδιαφερθουμε για τα δικαιωματα μας;

bet1.png

bet2.png

bet3.png

Δημοσ.

Το έχω πάθει και εγώ. Από κινητό μπαίνεις? Λογικά ναι. Πέφτει το chat από κινητό ή tablet μετά από κάποια ώρα, δε ξέρω γιατί. Μια μέρα είχα σαλτάρει και όταν μπήκα από λαπτοπ ολα οκ.

Δοκίμασέ το. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, eMike είπε

Το έχω πάθει και εγώ. Από κινητό μπαίνεις? Λογικά ναι. Πέφτει το chat από κινητό ή tablet μετά από κάποια ώρα, δε ξέρω γιατί. Μια μέρα είχα σαλτάρει και όταν μπήκα από λαπτοπ ολα οκ.

Δοκίμασέ το. 

ημουν απο υπολογιστη

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση για ποσό 5 ευρώ δεν στέλνουν πίσω 

Θα πρότεινα μήπως τσεκάρεις την ταυτοποίηση από την αρχή 

Με καλά αντίγραφα είτε ταυτότητα είτε διαβατήριο. Μερικές εταιρείες λίγο κουνημένες ή θολές να είναι οι φώτο δεν το δέχονται 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PETROS13 είπε

Έχω την αίσθηση για ποσό 5 ευρώ δεν στέλνουν πίσω 

Θα πρότεινα μήπως τσεκάρεις την ταυτοποίηση από την αρχή 

Με καλά αντίγραφα είτε ταυτότητα είτε διαβατήριο. Μερικές εταιρείες λίγο κουνημένες ή θολές να είναι οι φώτο δεν το δέχονται 

Μου έστειλαν εμαιλ και μου είπαν ότι ο λογαριασμός θα μείνει κλειστός χωρίς προοπτική να ανοίξει ξανά και ότι για να κάνω ανάληψη το ποσό που έχει μείνει μέσα θα πρέπει να τους στείλω διαβατήριο αντί για ταυτότητα 

Αλλά για να βγάλω διαβατήριο θα πρέπει να δώσω γύρω στα 85 ευρώ, για να τραβήξω το ποσό των 5 ευρώ..

Οπότε εκεί που καταλήγω είναι να το βάλω στα αποθηκευμένα το εμαιλ και όταν χρειαστεί να βγάλω διαβατήριο τότε ίσως θυμηθώ και κάνω την ταυτοποίηση.

Οπότε το θέμα θα κλείσει.

5 ώρες πριν, winawer είπε

Ριξτε τους μαυρο μπας και καταλαβουν

Δηλαδή;

Δημοσ.

Δεν καταλαβινω γτ σου εκλεισαν το λογαριασμο. Ειναι μονο η ταυτοποιηση? Και ξαφνικα αποφασισαν να στον κλεισουν οταν εκανες καταθεση? Περιεργο μου φαινεται.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, apogk είπε

Μου έστειλαν εμαιλ και μου είπαν ότι ο λογαριασμός θα μείνει κλειστός χωρίς προοπτική να ανοίξει ξανά και ότι για να κάνω ανάληψη το ποσό που έχει μείνει μέσα θα πρέπει να τους στείλω διαβατήριο αντί για ταυτότητα 

Αλλά για να βγάλω διαβατήριο θα πρέπει να δώσω γύρω στα 85 ευρώ, για να τραβήξω το ποσό των 5 ευρώ..

Οπότε εκεί που καταλήγω είναι να το βάλω στα αποθηκευμένα το εμαιλ και όταν χρειαστεί να βγάλω διαβατήριο τότε ίσως θυμηθώ και κάνω την ταυτοποίηση.

Οπότε το θέμα θα κλείσει.

Δηλαδή;

Δε συμφωνώ με αυτό ειδικά αν είσαι Έλληνας πολίτης. 

Η ταυτότητα μας είναι η ελληνική και κανείς δε μπορεί να σε αναγκάσει να βγάλεις διαβατήριο.  

Αν θες μπορείς να το φτάσεις ως την επιτροπή παιγνίων με καταγγελία (θεωρητικά το γνωρίζω όχι πρακτικά) 

Βέβαια αν έχεις ανοίξει ξανά λογαριασμό στη συγκεκριμένη εταιρεία, εκεί αλλάζει το θέμα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...