Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει:

Παρατήρησα το εξής από όταν απόκτησα iPhone 13 Pro Max καινούργιο. Με σύνδεση Cosmote σε 5G όταν μιλάω δεν έχω πια internet. Δεν μπορώ να θυμηθώ και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ξεκίνησε με αυτό το κινητό ή από την αρχή λειτουργίας του 5G. Πάντως είμαι σίγουρος ότι στο προηγούμενο iPhone 12 pro max που είχα όταν μιλούσα είχα και internet. Εντωμεταξύ είναι πολύ ενοχλητικό. Να είμαι θέμα hardware κινητού;

Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες τι συμβαίνει με τις δικές σας συνδέσεις;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από ioannisgz
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ioannisgz είπε

Καλησπέρα. Αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει:

Παρατήρησα το εξής από όταν απόκτησα iPhone 13 Pro Max καινούργιο. Με σύνδεση Cosmote σε 5G όταν μιλάω δεν έχω πια internet. Δεν μπορώ να θυμηθώ και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ξεκίνησε με αυτό το κινητό ή από την αρχή λειτουργίας του 5G. Πάντως είμαι σίγουρος ότι στο προηγούμενο iPhone 12 pro max που είχα όταν μιλούσα είχα και internet. Εντωμεταξύ είναι πολύ ενοχλητικό. Να είμαι θέμα hardware κινητού;

Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες τι συμβαίνει με τις δικές σας συνδέσεις;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πήγαινε ρυθμίσεις δικτύου και άνοιξε το WiFi calling.  Θα ενεργοποιηθεί και το volte που χρειάζεσαι έτσι...

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, koutsis είπε

Πήγαινε ρυθμίσεις δικτύου και άνοιξε το WiFi calling.  Θα ενεργοποιηθεί και το volte που χρειάζεσαι έτσι...

Επειδή και εγώ είχα το ίδιο θέμα, ακόμη και με ενεργοποιημένο το wifi calling, έστειλα WIFICALL στο 1333 ( cosmote) και ενεργοποιήθηκε!

Δημοσ.

T

23 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Το είδα αυτό το θέμα.

1 ώρα πριν, vagosofron είπε

Επειδή και εγώ είχα το ίδιο θέμα, ακόμη και με ενεργοποιημένο το wifi calling, έστειλα WIFICALL στο 1333 ( cosmote) και ενεργοποιήθηκε!

Όπως και για WIFI call το γνωρίζω. Είναι ήδη ενεργοποιημένο από ότι βλέπω. Βέβαια τώρα το ξαναενεργοποιησα να δω αν αλλάζει κάτι.

Δηλαδή όταν αλλάζεις κινητό πρέπει να ενεργοποιήσεις ξανά το WIFI call;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...