Antreas256 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Γεια σας και καλη χρονια σε ολους! Αγορασα πριν ενα μηνα το Xbox series S! Η κονσολα τα σπαει για τα δικα μου τα δεδομένα αλλα εχω ενα προβληματισμό…ζεσταίνετε παρά πολύ..Ειδικα οταν παιζω παιχνιδια σαν το cod warfare 2…ενταξει λεω θα ειναι νορμαλ αλλα δεν ξερω για ποσο θα αντεχει αυτη την θερμοκρασια στο μελλον…Ειδα κατι ανεμιστηράκια external στο ιντερνετ, αν ξέρετε κανουν δουλεια; Έχετε και εσεις παρομοιο θεμα με την θερμοκρασια; Πειτε μου την γνωμη σας.
mikele13- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Antreas256 είπε Γεια σας και καλη χρονια σε ολους! Αγορασα πριν ενα μηνα το Xbox series S! Η κονσολα τα σπαει για τα δικα μου τα δεδομένα αλλα εχω ενα προβληματισμό…ζεσταίνετε παρά πολύ..Ειδικα οταν παιζω παιχνιδια σαν το cod warfare 2…ενταξει λεω θα ειναι νορμαλ αλλα δεν ξερω για ποσο θα αντεχει αυτη την θερμοκρασια στο μελλον…Ειδα κατι ανεμιστηράκια external στο ιντερνετ, αν ξέρετε κανουν δουλεια; Έχετε και εσεις παρομοιο θεμα με την θερμοκρασια; Πειτε μου την γνωμη σας. Καταρχήν αναφέρεσαι στο ποιο απαιτητικό παιχνίδι όπου και τα δυνατά PC έχουν θέματα.... είναι λογικό να βγάζει ζεστό αέρα που σημαίνει ότι ψύχεται σωστά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ασχοληθείς περαιτέρω και να χαλάσεις χρήματα για gadgets που στην ουσία δεν σου προσφέρει τίποτε παραπάνω... Μέχρι στιγμής κανένα series s δεν έχει ακουστεί/διαβαστεί ότι έχει χαλάσει από θερμοκρασίες. Απόλαυσε το αδερφέ 😉 2
manthos_27 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Ετσι ζεστενονται όλα τα series s μην σε αγχώνει και εγω που είχα ποιο παλια ηταν πολυ ζεστό οταν έβαζα το χερι μου πάνω! 1
nemesiskp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Antreas256 είπε Γεια σας και καλη χρονια σε ολους! Αγορασα πριν ενα μηνα το Xbox series S! Η κονσολα τα σπαει για τα δικα μου τα δεδομένα αλλα εχω ενα προβληματισμό…ζεσταίνετε παρά πολύ..Ειδικα οταν παιζω παιχνιδια σαν το cod warfare 2…ενταξει λεω θα ειναι νορμαλ αλλα δεν ξερω για ποσο θα αντεχει αυτη την θερμοκρασια στο μελλον…Ειδα κατι ανεμιστηράκια external στο ιντερνετ, αν ξέρετε κανουν δουλεια; Έχετε και εσεις παρομοιο θεμα με την θερμοκρασια; Πειτε μου την γνωμη σας. Επίσης πρόσεχε αυτά τα εξωτερικά ανεμιστηράκια γιατί είναι αμφιβόλου ποιότητας. Αγορά από skroutzομάγαζο ένα για το one s (το παλιό) που ήταν για να βάλεις την κονσόλα κάθετα. Από φωτογραφίες έδειχνε πως ήταν το airflow του σωστά κλπ. Πριν το βαλω το κοίταξα και παρατήρησα ότι οι ανεμιστήρες ήταν ανάποδα τοποθετημένοι. Το βάζω σε Usb και όντως το airflow ήταν ανάποδο και από τις φωτογραφίες που έδειχνε και ασφαλώς από το σωστό airflow που θέλει η κονσόλα. Δεν ασχολήθηκα με επιστροφές, απλα το άνοιξα και τουμπαρα τους ανεμιστήρες. 1
Antreas256 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστω για της απαντήσεις! Ξέρετε αν η εγγύηση καλύπτει σε περιπτωση που παθει κατι λόγο θερμοκρασιας;
mikele13- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, Antreas256 είπε Ευχαριστω για της απαντήσεις! Ξέρετε αν η εγγύηση καλύπτει σε περιπτωση που παθει κατι λόγο θερμοκρασιας; Σε καλύπτει 1
chek2fire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 έτσι ζεσταίνεται και να ξέρεις δεν παθαίνει τίποτα ακόμα και στις ακραίες καλοκαιρινές ελληνικές θερμοκρασίες. Στο γράφω από την δική μου εμπειρία, ασε που μπορείς να βάλεις και μπρίκι πάνω να φτιάξεις καφέ 1
Antreas256 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, chek2fire είπε έτσι ζεσταίνεται και να ξέρεις δεν παθαίνει τίποτα ακόμα και στις ακραίες καλοκαιρινές ελληνικές θερμοκρασίες. Στο γράφω από την δική μου εμπειρία, ασε που μπορείς να βάλεις και μπρίκι πάνω να φτιάξεις καφέ Χαχαχα…εχω διαβάσει απο παρα πολλους οτι κατα την διάρκεια του παιχνιδιού γυρω στης 4-5 ωρες σε ορισμενους κλεινει απο υπερθέρμανση… αλλοι λενε οτι ειναι μια χαρα και δεν τους εκανε θεμα…θα δείξει στην πορεία…
chek2fire Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Μερικοί τα βάζουν μέσα σε βιβλιοθήκες όπου δεν μπορούν να πάρουν αέρα από πουθενά ο ανεμιστήρας και δημιουργείτε ένας μικρός φούρνος έκει μέσα. Λογικό είναι σε αυτές τις συνθήκες να κάνει shutdown 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Αν ο αερας που βγαινει ειναι ζεστος, τοτε λειτουργει η ψυξη. Αν ειναι ψιλο χλιαρος, και ειναι ζεστη η κονσολα, τοτε εκει ισως να υπαρχει θεμα. Ακομα δεν μας εχεις πει αν ειδες τον αερα που ειναι ζεστος, ή η κονσολα
Antreas256 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 1:04 ΜΜ, SabotazNic είπε Αν ο αερας που βγαινει ειναι ζεστος, τοτε λειτουργει η ψυξη. Αν ειναι ψιλο χλιαρος, και ειναι ζεστη η κονσολα, τοτε εκει ισως να υπαρχει θεμα. Ακομα δεν μας εχεις πει αν ειδες τον αερα που ειναι ζεστος, ή η κονσολα Φιλε δεν καταλαβα τι εννοεις.
mikele13- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, Antreas256 είπε Φιλε δεν καταλαβα τι εννοεις. Αν ο αέρας που βγαίνει από τον ανεμιστήρα είναι ζεστός δουλεύει σωστά η ψύξη. Αν είναι χλιαρος η κρύος τότε έχεις θέμα. Τσεκαρε το
chek2fire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 καμιά σχέση αυτά που γράφετε. Η κονσόλα για εμάς που την έχουμε λειτουργεί έτσι. Τι να τσεκάρει αέρα και ότι νάναι? Καταρχήν εσείς που γράφετε για τον αέρα αν βγαίνει ζεστός την έχετε την κονσόλα η όχι? 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 11:15 ΜΜ, Antreas256 είπε Ειδα κατι ανεμιστηράκια external στο ιντερνετ, αν ξέρετε κανουν δουλεια; Δεν κανουν. Στις 5/1/2023 στις 4:47 ΜΜ, Antreas256 είπε Ξέρετε αν η εγγύηση καλύπτει σε περιπτωση που παθει κατι λόγο θερμοκρασιας; Λυσαξες με τη θερμοκρασια,αφου σου λενε οτι ειναι νορμαλ να βγαζει ζεστο αερα,ειδικα σε τετοιο απαιτητικο παιχνιδι. Στις 9/1/2023 στις 1:42 ΜΜ, chek2fire είπε καμιά σχέση αυτά που γράφετε. Η κονσόλα για εμάς που την έχουμε λειτουργεί έτσι. Τι να τσεκάρει αέρα και ότι νάναι? Καταρχήν εσείς που γράφετε για τον αέρα αν βγαίνει ζεστός την έχετε την κονσόλα η όχι? Ε;
ChrisAce Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιατί συζητάτε για ζεστούς και κρύους αέρες δεν έχω καταλάβει. 😀 Η κονσόλα ζεσταίνεται, αυτήν ακουμπάνε και την βρίσκουν ζεστή(χωρίς να είναι πρόβλημα αυτό από ότι λέτε), αυτό λέει και ο Antreas256 και ο check2fire και ο manthos_27. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από ChrisAce 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα