Kostas_salonica Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά ερώτηση , το έχω από το 2016 δεν μπορω να πω ότι είμαι καμένος γκειμερ αλλά μέσο όρο σε ώρες πιστεύω ότι ειμαι κάτω του μετρίου .Η βασική μου ερώτηση ειναι η εξής μήπως ήρθε η ώρα να το ανοίξω να το καθαρίσω ή να αλλάξω και καμία πάστα αξίζει η τζάμπα τα λεφτά (και περίπου ποσο κοστίζει κάτι τέτοιο) και να τονίσω ότι ειμαι από τους λίγους που θεωρω ότι δεν κάνει σαν γαϊδούρι από θόρυβο οκευ κάνει αλλά νορμαλ .
THE GG GAMER Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostas_salonica είπε Καλησπέρα παιδιά ερώτηση , το έχω από το 2016 δεν μπορω να πω ότι είμαι καμένος γκειμερ αλλά μέσο όρο σε ώρες πιστεύω ότι ειμαι κάτω του μετρίου .Η βασική μου ερώτηση ειναι η εξής μήπως ήρθε η ώρα να το ανοίξω να το καθαρίσω ή να αλλάξω και καμία πάστα αξίζει η τζάμπα τα λεφτά (και περίπου ποσο κοστίζει κάτι τέτοιο) και να τονίσω ότι ειμαι από τους λίγους που θεωρω ότι δεν κάνει σαν γαϊδούρι από θόρυβο οκευ κάνει αλλά νορμαλ . Αν δεν ακούγεται κάντω ένα φύσημα με κοφλέρ ή συμπιεσμένο αέρα βγάλε και το τροφοδοτικό για να έχεις πρόσβαση στην ψύξη και καθάρισε το έτσι.Αλλιώς για να αλλάξεις πάστα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο θέλει λίγο προσοχή με την βοήθεια κάποιου οδηγού από youtube θα το καταφέρεις.Κόστος δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο 5 άντε 10€ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από THE GG GAMER
mikele13- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Kostas_salonica είπε Καλησπέρα παιδιά ερώτηση , το έχω από το 2016 δεν μπορω να πω ότι είμαι καμένος γκειμερ αλλά μέσο όρο σε ώρες πιστεύω ότι ειμαι κάτω του μετρίου .Η βασική μου ερώτηση ειναι η εξής μήπως ήρθε η ώρα να το ανοίξω να το καθαρίσω ή να αλλάξω και καμία πάστα αξίζει η τζάμπα τα λεφτά (και περίπου ποσο κοστίζει κάτι τέτοιο) και να τονίσω ότι ειμαι από τους λίγους που θεωρω ότι δεν κάνει σαν γαϊδούρι από θόρυβο οκευ κάνει αλλά νορμαλ . 6 χρόνια κονσόλα αν υποθέσουμε ότι έχεις παίξει τα 3 χρόνια καλό θα ήταν να ανοιχτεί και να καθαριστεί πλήρως γιατί όλη η σκόνη μαζεύεται στις γρίλιες της ψυχτρας εκεί όπου περνάει ο περισσότερος αέρας και το κυριότερο η πάστα 100% θα είναι ξεραμένη. Καλό θα της κάνεις και όχι κακό.
gherudos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Σίγουρα θα έχει φράξει η ψύκτρα και θα έχει πετρώσει η θερμοαγωγιμη πάστα. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου μην το επιχειρήσεις.
Kostas_salonica Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστώ παιδιά , το άνοιξα όλα καλά το χρειαζόταν εν τέλη
ss13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ερώτηση, απ ότι είδα χρειάζεται ένα T8 torx κατσαβίδι, για το ξεβιδωμα τις βιδας, το Ps4 slim, άρα κάποιο σαν κι αυτο https://www.skroutz.gr/s/16560324/Force-Katsavidi-Torx-Megethous-T8x60mm-71708.html κάνει δουλεια ; 😎
ss13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, dreaming123 είπε Ναι κάνει. Ναι ευχαριστώ. Απλά το ονομάζουν Torx T8H ή Security T ( που ξεβιδωνει την βιδα στα Play Stations, έχει μια λακουβιτσα στη μέση ) , αλλα υπάρχουν Torx T8, χωρίς βαθουλωμα στην αγορα , όποτε προσοχη , παραθέτω φωτογραφία με τις διαφορές 😎
dreaming123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Το συγκεκριμένο που ανέβασες από το Σκρουτζ κάνει μια χαρά . Το γράφουν και στις κριτικές που το έχουν πάρει για PS3. Έχω το ίδιο για αυτό σου απάντησα .
ss13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 47 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Το συγκεκριμένο που ανέβασες από το Σκρουτζ κάνει μια χαρά . Το γράφουν και στις κριτικές που το έχουν πάρει για PS3. Έχω το ίδιο για αυτό σου απάντησα . Ναι το ξερω, απλά έγραψα τις λεπτομέρειες, για να μην τη πατησει κανένας, και αγοράσει, το κατσαβίδι χωρίς το βαθουλωμα, και τρέχει μετά 😎 1
nick_souvlaki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, ss13 said: Ναι το ξερω, απλά έγραψα τις λεπτομέρειες, για να μην τη πατησει κανένας, και αγοράσει, το κατσαβίδι χωρίς το βαθουλωμα, και τρέχει μετά 😎 Πληροφοριακά, όταν έψαχνα και εγώ παλιά το έβλεπα σε λίγα μαγαζιά και μακριά, με τα μεταφορικά να κάνουν παραπάνω από το προϊόν. Πετάχτηκα για πλάκα στο μαγαζί της γωνίας με διάφορα είδη για εργασίες σπιτιού (καλώδια, μπογιές, σίδερα κ.α.) και είχαν (δεν το περίμενα... νόμιζα ότι ήταν πιο εξειδικευμένο προϊόν που θα έβρισκα μόνο σε μαγαζί για τεχνολογία). Δοκίμασε μία να πας σε κάνα συνοικιακό μαγαζί να δεις. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από nick_souvlaki
ss13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Πληροφοριακά, όταν έψαχνα και εγώ παλιά το έβλεπα σε λίγα μαγαζιά και μακριά, με τα μεταφορικά να κάνουν παραπάνω από το προϊόν. Πετάχτηκα για πλάκα στο μαγαζί της γωνίας με διάφορα είδη για εργασίες σπιτιού (καλώδια, μπογιές, σίδερα κ.α.) και είχαν (δεν το περίμενα... νόμιζα ότι ήταν πιο εξειδικευμένο προϊόν που θα έβρισκα μόνο σε μαγαζί για τεχνολογία). Δοκίμασε μία να πας σε κάνα συνοικιακό μαγαζί να δεις. Δίκιο έχεις, εγώ έψαχνα, έβρισκα μακριά, όπως λες κι εσυ, όποτε τα μεταφορικά ήταν πιο πολλα από την αγορά του κατσαβίδιου. Στο EBay υπάρχουν αλλα αντε να περιμενεις 10 μέρες. Όπως έψαχνα, βρήκα ένα μαγαζί δίπλα μου ( ηλεκτρολογικο κατάστημα της γειτονιάς ) στο Internet το οποίο είχε το Security T8H και έτσι σώθηκα ( ακόμα πιο φθηνό απ ολα τα υπόλοιπα καταστήματα) . Μερικές φορές το να ψάχνεις κατι μπορεί να είναι μπροστά σου και να μην το βλεπεις. Απλά στο διαδίκτυο είναι η πρωτη επιλογη ( η τεμπελικη, αφου δεν παμε με τον κλασσικό τρόπο να βρουμε κάτι, μαγαζί μαγαζί ) μετά νομίζουμε πως θα πετυχουμε καλυτερη τιμή. Όποτε εκεί την παταμε Σχεδον όλα τα ηλεκτρονικά μαγαζιά έχουν τέτοια κατσαβίδια 😎 Π
StamTheMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 1/10/2024 στις 9:31 ΜΜ, ss13 είπε Μερικές φορές το να ψάχνεις κατι μπορεί να είναι μπροστά σου και να μην το βλεπεις. Εγω στα πρωτα χρονια,που δεν ηθελα να περιμενω να ερθει το safety torx,ελυνα τα ps3 με ισιο κατσαβιδι. Καποια στιγμη αντιληφθηκα οτι ειχα το καρυδακι σε μια κασετινα μου ( οπου εβρισκα προσφορα με καρυδακια την επαιρνα τοτε ) . Στην πορεια , μετα απο πολλες δοκιμες σε μυτες,κατσαβιδια και κασετινες,καταλαβα ποσο μεγαλο ρολο παιζουν τα σωστα εργαλεια και ποσο μεγαλη διαφορα μπορει να εχει μια κασετινα των 20 ευρω με μια κασετινα των 40. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα