Ronnie1985 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή μου έχουν μπει ιδέες στο μυαλό και όσο διαβάζω ξένα forums τόσο χειροτερεύει, είπα να ρωτήσω και ας φανεί χαζή η ερώτηση, τουλάχιστον αν ανησυχώ να είναι τσάμπα. Iphone 13 με τη γνήσια θήκη magsafe χρώματος μπλε της apple. Με φως δωματίου διέκρινα πίσω τη θηκη να φαίνεται κάπως έτσι. (Απ' διαδυκτιο η φωτό) Λογικά λιποι δέρματος, βρωμιτσες κλπ όλα μαζί. Δοκίμασα να το τρίψω στην αρχή με το δάχτυλο είδα δε γίνεται τπτ. Οπότε πήρα ένα πανακι (αυτά που δίνουν στα πακέτα που αγοράζουμε για tempered glass) και άρχισα να τρίβω με αυτό αρκετή ώρα μπας και φύγει η βρωμιά. Το κινητό δε το είχα αφαιρέσει απ' τη θηκη ούτε κ το είχα απενεργοποιήσει. Θεώρησα εκείνη τη στιγμη χωρίς να το πολύ σκεφτώ "τι να πάθει;" Οπότε συνέχισα να τρίβω τα σημεία αυτά πίσω μέχρι που ξαφνικά ακούστηκε ένας περίεργος ήχος σαν ένα "κλακ" δυνατό. Δεν είμαι όμως εντελώς σίγουρος ότι ήταν από το κινητό, γιατί στο δωμάτιο δούλευαν κ άλλες συσκευές, υπολογιστής, μουσική κλπ. Απλά μου χει καρφωθεί η ιδέα μην έκανα βλακεία που δεν έβγαλα το κινητό απ' τη θηκη και μηπως πέρασε απ' την τριβή κανενας στατικός ηλεκτρισμός. Διάβασα η σιλικόνη δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη (καλό αυτό) αλλά στη περίπτωσή μας έχουμε μαγνήτες (magsafe θήκη + πισω μέρος κινητού) και δε ξέρω αν αυτό κάνει εφικτό να περάσει οποιοδήποτε φορτίο. Το κινητό πάντως λειτουργικά δεν έχω δει κάτι περίεργο όλη μέρα όπως ήταν πάντα. ΥΓ. Ελπίζω να ανησυχώ τσάμπα και να ισχύει το "αλίμονο να χαλαγανε έτσι εύκολα" Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από Ronnie1985
ramarg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Άδικα ανησυχείς. Ο ήχος που άκουσες όταν άσκησες πίεση προέρχεται από την ίδια την θήκη. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, ramarg είπε Άδικα ανησυχείς. Ο ήχος που άκουσες όταν άσκησες πίεση προέρχεται από την ίδια την θήκη. Έγινε στατικός ηλεκτρισμός; στην ίδια τη θηκη δηλαδή εννοεις; Αν ναι, αυτό δε μπορεί να περάσει στη συσκευή; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Ronnie1985
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα