Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά να έχουμε. Μένω σε δύσβατη περιοχή και έχω ΟΤΕ έως 24 και πιάνω 5-6 mbs. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Τι λύσεις έχω;

Δοκίμασα με cosmote με hotspot από κινητό και έπιανα 45-50mbs, πολύ καλύτερα. Αξίζει να πάρω ένα ρουτεράκι πρίζας και να βάλω μια sim; Δεν θέλω να εξαρτάται το νετ του σπιτιού από το κινητό μου. Επίσης η δοκιμή έγινε με 15 μέρες free χριστουγεννιάτικο πακέτο. Έχω άλλες επιλογές; 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Καλή χρονιά να έχουμε. Μένω σε δύσβατη περιοχή και έχω ΟΤΕ έως 24 και πιάνω 5-6 mbs. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Τι λύσεις έχω;

Δοκίμασα με cosmote με hotspot από κινητό και έπιανα 45-50mbs, πολύ καλύτερα. Αξίζει να πάρω ένα ρουτεράκι πρίζας και να βάλω μια sim; Δεν θέλω να εξαρτάται το νετ του σπιτιού από το κινητό μου. Επίσης η δοκιμή έγινε με 15 μέρες free χριστουγεννιάτικο πακέτο. Έχω άλλες επιλογές; 

Διαθεσιμότητα για vdsl/ftth υπάρχει ?

Δημοσ.

Υπάρχουν μερικές εταιρείες που δίνουν μέσω wifi - έρχονται και σου βάζουν κεραία, μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο που σε καλύπτει; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TechnoV είπε

θα είχα βάλει φίλε μου. Δυστυχώς όχι.

Τοτε κοιτάς για καποιο προγραμμα με unlimited data ή αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω

Δημοσ.

Τσέκαρε εδώ και πες να σου κάνουν έκπτωση. Εγώ έχω το παλιό πρόγραμμα με 23€ προσφορά με διετές συμβόλαιο. Για 100+300gb δώρο μαζί με λεπτά κινητής σταθερής (έχει θύρα για σταθερό το ρουτερ). 

Το μόνο κακό είναι πως δεν αφήνουν port forwarding.

Cosmote Double play sim 

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Home-Double-Play-SIM/-/N-xtseay

Υπάρχουν αντίστοιχα από Vodafone και wind/nova (μόνο data) 

Δημοσ.
Στις 4/1/2023 στις 7:18 ΜΜ, TechnoV είπε

Η κρατάς τη σταθερή με speed booster από την Cosmote που λειτουργεί συνδυαστικά μαζί με την adsl γραμμή σου. Επόμενη λύση συμβολαιο Unlimited 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...