TechnoV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλή χρονιά να έχουμε. Μένω σε δύσβατη περιοχή και έχω ΟΤΕ έως 24 και πιάνω 5-6 mbs. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Τι λύσεις έχω; Δοκίμασα με cosmote με hotspot από κινητό και έπιανα 45-50mbs, πολύ καλύτερα. Αξίζει να πάρω ένα ρουτεράκι πρίζας και να βάλω μια sim; Δεν θέλω να εξαρτάται το νετ του σπιτιού από το κινητό μου. Επίσης η δοκιμή έγινε με 15 μέρες free χριστουγεννιάτικο πακέτο. Έχω άλλες επιλογές; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, TechnoV είπε Καλή χρονιά να έχουμε. Μένω σε δύσβατη περιοχή και έχω ΟΤΕ έως 24 και πιάνω 5-6 mbs. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Τι λύσεις έχω; Δοκίμασα με cosmote με hotspot από κινητό και έπιανα 45-50mbs, πολύ καλύτερα. Αξίζει να πάρω ένα ρουτεράκι πρίζας και να βάλω μια sim; Δεν θέλω να εξαρτάται το νετ του σπιτιού από το κινητό μου. Επίσης η δοκιμή έγινε με 15 μέρες free χριστουγεννιάτικο πακέτο. Έχω άλλες επιλογές; Διαθεσιμότητα για vdsl/ftth υπάρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Διαθεσιμότητα για vdsl/ftth υπάρχει ? θα είχα βάλει φίλε μου. Δυστυχώς όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Υπάρχουν μερικές εταιρείες που δίνουν μέσω wifi - έρχονται και σου βάζουν κεραία, μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο που σε καλύπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, TechnoV είπε θα είχα βάλει φίλε μου. Δυστυχώς όχι. Τοτε κοιτάς για καποιο προγραμμα με unlimited data ή αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimaki37 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Τσέκαρε εδώ και πες να σου κάνουν έκπτωση. Εγώ έχω το παλιό πρόγραμμα με 23€ προσφορά με διετές συμβόλαιο. Για 100+300gb δώρο μαζί με λεπτά κινητής σταθερής (έχει θύρα για σταθερό το ρουτερ). Το μόνο κακό είναι πως δεν αφήνουν port forwarding. Cosmote Double play sim https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/Double-Play-Plans/Home-Double-Play-SIM/-/N-xtseay Υπάρχουν αντίστοιχα από Vodafone και wind/nova (μόνο data) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 7:18 ΜΜ, TechnoV είπε Καλή χρονιά να έχουμε. Μένω σε δύσβατη περιοχή και έχω ΟΤΕ έως 24 και πιάνω 5-6 mbs. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Τι λύσεις έχω; Δοκίμασα με cosmote με hotspot από κινητό και έπιανα 45-50mbs, πολύ καλύτερα. Αξίζει να πάρω ένα ρουτεράκι πρίζας και να βάλω μια sim; Δεν θέλω να εξαρτάται το νετ του σπιτιού από το κινητό μου. Επίσης η δοκιμή έγινε με 15 μέρες free χριστουγεννιάτικο πακέτο. Έχω άλλες επιλογές; Η κρατάς τη σταθερή με speed booster από την Cosmote που λειτουργεί συνδυαστικά μαζί με την adsl γραμμή σου. Επόμενη λύση συμβολαιο Unlimited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα