tz_aristotelis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Φίλοι Ες Καλημέρα καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω την μητρική gigabyte z370p d3. Στο manual της μητρικής αναγράφει για την M.2 σύνδεση: 1 x M.2 connector (Socket 3, M key, type 2242/2260/2280/22110 SATA and PCIe x4/x2 SSD support) Στην παρούσα φάση έχω M.2 ssd όπως φωτό. Ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να βάλω M.2 NVME (μεγέθους 1tb) και αν θα τον αναγνωρίσει η μητρική. Σας ευχαριστώ. Αριστοτελης
erasmys Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 που ακριβως βρισκεται το slot? εχω ακριβως την ιδια
nickol-us Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, erasmys είπε που ακριβως βρισκεται το slot? εχω ακριβως την ιδια Αν έχεις κάρτα γραφικών, πιθανώς το σκεπάζει
erasmys Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 σε ευχαριστω πολυ...εκει που δειχνεις βρισκεται το τελος της ψυκτρας ενα και μοναδικο slot υπαρχει?
nickol-us Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, erasmys είπε σε ευχαριστω πολυ...εκει που δειχνεις βρισκεται το τελος της ψυκτρας ενα και μοναδικο slot υπαρχει? Ναι, έτσι λένε τα specs https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370P-D3-rev-10/sp#sp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα