GioNiko Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν η εφαρμογή της Πειραιώς έχει επιλογή για λήψη ειδοποιήσεων συναλλαγών. Έχω βρεί μία επιλογή ειδοποιήσεων αλλά μάλλον αναφέρεται στα otp γιατί δεν έρχεται κάποια ειδοποίηση για τις συναλλαγές. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από GioNiko
xRoronoa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, μέσω του winbank web banking μπορείτε να μεταβείτε στο Μενού -> Αγορές & Αιτήσεις -> winbank alerts. Εκεί διαλέγετε το πακέτο ειδοποιήσεων, το οποίο σας βολεύει καλύτερα. 1
GioNiko Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, xRoronoa είπε Καλησπέρα σας, μέσω του winbank web banking μπορείτε να μεταβείτε στο Μενού -> Αγορές & Αιτήσεις -> winbank alerts. Εκεί διαλέγετε το πακέτο ειδοποιήσεων, το οποίο σας βολεύει καλύτερα. Ωραία το βρήκα. Σας ευχαριστώ! 1
kostas2712 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώσουμε για ειδοποιήσεις. Και δεύτερον προσοχή με αυτή την τράπεζα. Σε συνομιλία που είχα με εξυπηρέτηση πελατών μου είπε ότι αν κάποιος μπει στο λογαριασμό μου με τους κωδικούς μπορεί να μεταφέρει όλα τα χρήματα. Την ρώτησα πως θα πάρει έγκριση συναλλαγής, αφού έχω εγώ το τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, ΥΨΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΙΛΑΜΕ! 1
GioNiko Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, kostas2712 είπε Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώσουμε για ειδοποιήσεις. Και δεύτερον προσοχή με αυτή την τράπεζα. Σε συνομιλία που είχα με εξυπηρέτηση πελατών μου είπε ότι αν κάποιος μπει στο λογαριασμό μου με τους κωδικούς μπορεί να μεταφέρει όλα τα χρήματα. Την ρώτησα πως θα πάρει έγκριση συναλλαγής, αφού έχω εγώ το τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, ΥΨΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΙΛΑΜΕ! Το πρόσεξα και εγώ ότι είναι επί πληρωμή αλλά δεν το σχολίασα. Απλά απαράδεκτο. Επίσης η ειδοποίηση από ότι κατάλαβα έρχεται με email ή με sms και όχι με push notification.
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Με μειλ είναι δωρεάν, με sms είναι επι πληρωμή. Απο λογαριασμό της μητέρας μου σε Πειραιώς, που μεταφέραμε με τον αδερφό μου χρήματα (ένα σεβαστο τετραψήφιο νουμερο) σε λογαριασμό του σε Εθνική, την πηραν τηλεφωνική κληση στο κινητό της τηλέφωνο σχεδόν αμέσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα