Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο υποθηκοφυλακιο μπορεις να βρεις μονο τα βασικα στοιχεια, ονοματα διευθυνσεις και Αριθμο ταυτοτητας. Ειναι στο χερι του συμβολαιογραφου τοτε αν ειχε βαλει και τα τηλ (χλωμο).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, adversus είπε

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι 

Καλη δυναμη μαν μου,εγω αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτο που πας να κανεις ,η να παω το δαχτυλιδι στη Μορντορ,θα διαλεγα το δευτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Καλη δυναμη μαν μου,εγω αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτο που πας να κανεις ,η να παω το δαχτυλιδι στη Μορντορ,θα διαλεγα το δευτερο.

Δυστυχώς το κατάλαβα τώρα που πήρα τηλέφωνο τον δήμο, παίζει να μου πάρει ημέρες να πιάσω γραμμή. Να σαι καλά φίλε μου.

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει σύσταση καταστατικού ή και σε αυτό θα χρειαστώ την πλειοψηφία τους κτλπ ; ή γενικά δεν θα βοηθούσε και να υπήρχε ;

Επεξ/σία από adversus
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adversus είπε

Δυστυχώς το κατάλαβα τώρα που πήρα τηλέφωνο τον δήμο, παίζει να μου πάρει ημέρες να πιάσω γραμμή. Να σαι καλά φίλε μου.

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει σύσταση καταστατικού ή και σε αυτό θα χρειαστώ την πλειοψηφία τους κτλπ ; ή γενικά δεν θα βοηθούσε και να υπήρχε ;

Θεωριτικα πρέπει να υπάρχει

Επίσης όπως σου είπα μην τα πετάξεις άμεσα δώσε μέρες καμία 15 άρια σίγουρα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, adversus είπε

Έβαλα ήδη την ανακοίνωση χθες και σήμερα θα επικοινωνήσω με τον δήμο. Το αστείο είναι ότι όσο έβαζα την ανακοίνωση μου είπε ο ένας που τον εχω δει να βάζει αντικείμενα στη ταράτσα ότι δεν είναι δικά του και μπορώ να τα πετάξω αν θέλω
Θα δω τι μπορώ να κάνω και με το υποθηκοφυλάκιο για να βρω τα τηλέφωνα των ιδιοκτητών της οικογένειας που έχει τα υπόλοιπα διαμερίσματα αν και χλωμό το κόβω να ενδιαφερθούν μιας και τα έχουν όλα παρατημένα.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι 

Τα εχουν παρατημενα γιατι δεν εχουν κανεναν να ασχοληθει. τωρα που βρεθηκε, παιζει σημαντικη πιθανοτητα να ενδιαφερθουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε

Θεωριτικα πρέπει να υπάρχει

Επίσης όπως σου είπα μην τα πετάξεις άμεσα δώσε μέρες καμία 15 άρια σίγουρα

Στο συμβόλαιο θα ήταν εαν υπήρχε;  
Όχι εννοείται αν και εχω πάρει το ''οκ'' απ'τον έναν ένοικο που όντως έχει βάλει πράγματα ( και καλά δεν είναι δικά του ) θα περιμένω 2 εβδομάδες και για τους υπόλοιπους( έχω γράψει ως και στις 20 ιανουαρίου)

1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Τα εχουν παρατημενα γιατι δεν εχουν κανεναν να ασχοληθει. τωρα που βρεθηκε, παιζει σημαντικη πιθανοτητα να ενδιαφερθουν.

Χλωμό το κόβω αλλά εννοείται θα προσπαθήσω, σκέψου ότι τα δύο απ'τα 3 αδέλφια που τα έχουν ( αυτοί είχαν μισό μισό το δικό μου ) δεν πάτησαν ούτε καν για την αγοραπωλησία αλλά έστειλαν φιλικό τους πρόσωπο. Στη πολυκατοικία παίζει να μην έχει μπει χέρι από τότε που χτίστηκε ούτε για το πιο μικρό πράγμα κι απλά τα έχουν ενοικιάσει σε χαμηλή τιμή. Η ανοησία η δική μου είναι ότι δεν επέμενα στον μεσίτη να μου δώσει το τηλέφωνο της πρωην ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος μου τουλάχιστον για να έχω μια επαφή έστω με τον έναν απ'τους 3.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adversus είπε

Χλωμό το κόβω αλλά εννοείται θα προσπαθήσω, σκέψου ότι τα δύο απ'τα 3 αδέλφια που τα έχουν ( αυτοί είχαν μισό μισό το δικό μου ) δεν πάτησαν ούτε καν για την αγοραπωλησία αλλά έστειλαν φιλικό τους πρόσωπο. Στη πολυκατοικία παίζει να μην έχει μπει χέρι από τότε που χτίστηκε ούτε για το πιο μικρό πράγμα κι απλά τα έχουν ενοικιάσει σε χαμηλή τιμή. Η ανοησία η δική μου είναι ότι δεν επέμενα στον μεσίτη να μου δώσει το τηλέφωνο της πρωην ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος μου τουλάχιστον για να έχω μια επαφή έστω με τον έναν απ'τους 3.

εε και τι καημο ειχες και πηγε και εμπλεξες στο χρέπι και εσυ? το βρήκες σε καλη τιμη?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreaspA είπε

εε και τι καημο ειχες και πηγε και εμπλεξες στο χρέπι και εσυ? το βρήκες σε καλη τιμη?

Το βρήκα σε καλή τιμή που με έπερνε να του κάνω και ανακαίνιση με τα χρήματα που είχα αλλά δυστυχώς όλα τα κακά φανερώθηκαν/έγιναν αργότερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adversus είπε

Το βρήκα σε καλή τιμή που με έπερνε να του κάνω και ανακαίνιση με τα χρήματα που είχα αλλά δυστυχώς όλα τα κακά φανερώθηκαν/έγιναν αργότερα.

Σιγα σιγα λογικα θα τα ψιλοφτιαξεις. 

Δεν μου απαντησες ποιος ειναι διαχειριστης. Ποιος πληρωνει την ΔΕΗ? καθαριοτητα? ή δεν ξερω τι αλλες κοινοχρηστες δαπανες εχει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreaspA είπε

Σιγα σιγα λογικα θα τα ψιλοφτιαξεις. 

Δεν μου απαντησες ποιος ειναι διαχειριστης. Ποιος πληρωνει την ΔΕΗ? καθαριοτητα? ή δεν ξερω τι αλλες κοινοχρηστες δαπανες εχει.

Σου είχα απαντήσει, δεν υπάρχει διαχειριστής.
Τη δεη την πληρώνουμε όλοι μαζί πάλι καλά έστω και με ποσοστό και την καθαριότητα την κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου μιας και οι άλλοι δεν αξιώνονται. Βάψαμε το εσωτερικό κι όλας όταν πρωτο μπήκαμε. Τώρα κοινόχρηστες δαπάνες αν και χρειάζονται δεν έχουν γίνει εκτος απ'τη μερική μόνωση της ταράτσας που εξίσου έγινε με δικά μου έξοδα μιας και δεν ενδιαφερόταν κανείς να γίνει μόνωση σε όλη τη ταράτσα. Κακώς βέβαια αλλά δε μπορούσα να κάτσω με μούχλα να εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο στα ταβάνια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, adversus είπε

Σου είχα απαντήσει, δεν υπάρχει διαχειριστής.
Τη δεη την πληρώνουμε όλοι μαζί πάλι καλά έστω και με ποσοστό και την καθαριότητα την κάνουμε εγώ και η γυναίκα μου μιας και οι άλλοι δεν αξιώνονται. Βάψαμε το εσωτερικό κι όλας όταν πρωτο μπήκαμε. Τώρα κοινόχρηστες δαπάνες αν και χρειάζονται δεν έχουν γίνει εκτος απ'τη μερική μόνωση της ταράτσας που εξίσου έγινε με δικά μου έξοδα μιας και δεν ενδιαφερόταν κανείς να γίνει μόνωση σε όλη τη ταράτσα. Κακώς βέβαια αλλά δε μπορούσα να κάτσω με μούχλα να εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο στα ταβάνια.

Εστω και ετσι καποιος υπαρχει. Καποιος μαζευει τα λεφτα της ΔΕΗ, καποιος της ΕΥΔΑΠ, καποιος πληρωνει το ασανσερ (εχει ασανσερ?). Να ξερεις λοιπον οτι αυτος ο καποιος εχει ευθυνη. Ποικιλες ευθυνες μεσα στην οικοδομη. Οποτε επειδη οπως καταλαβαινω αυτα τα κανεις εσυ τωρα, εχε το νου σου που κανεις εκπτωσεις και που οχι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Εστω και ετσι καποιος υπαρχει. Καποιος μαζευει τα λεφτα της ΔΕΗ, καποιος της ΕΥΔΑΠ, καποιος πληρωνει το ασανσερ (εχει ασανσερ?). Να ξερεις λοιπον οτι αυτος ο καποιος εχει ευθυνη. Ποικιλες ευθυνες μεσα στην οικοδομη. Οποτε επειδη οπως καταλαβαινω αυτα τα κανεις εσυ τωρα, εχε το νου σου που κανεις εκπτωσεις και που οχι.

Εγώ τα μαζεύω ναι, δεν έχει ανσασέρ πάλι καλά ( γι'αυτό το θέμα ). Πιο πριν είχε βρει ο δικηγόρος ότι υπήρχε χρέος στη δεη αλλά πάλι καλά επέμενα για την αποπληρωμή του απ'τους ιδιοκτήτες πριν το αγοράσω. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και πάλι, ελπίζω να βγάλω μια κάποια άκρη.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οικογένεια ρομά που μένει σε υπόγειο πολυκατοικίας έχει οικειοποιηθεί την είσοδο των διαμερισμάτων του υπογείου έχοντας εκεί σε μόνιμη και καθημερινή βάση απλώστρες με ρούχα, τραπέζι μέσα στην βρώμα όπου κάθονται και τρώνε πίνουν και καπνίζουν, και ακριβώς από πάνω περνούν σωλήνες φυσικού αερίου, σωλήνες νερού και καλώδια ρεύματος, επίσης τη πόρτα εισόδου του υπογείου την έχουν ανοιχτή από το πρωί ως τις 2 τα μεσάνυχτα χειμώνα καλοκαίρι, η είσοδος των διαμερισμάτων του υπογείου είναι ανεξάρτητη από την υπόλοιπη πολυκατοικία, ως καινούργιος ιδιοκτήτης γκαρσονιέρας τα τελευταία 2 χρόνια ζήτησα με ευγενή και κόσμιο τρόπο την απομάκρυνση όλων αυτών των αντικειμένων και το κλείσιμο της πόρτας για λόγους ασφαλείας και υγιεινής, η απάντησή τους ήταν να δεχτώ απειλές εξύβριση και τραμπουκισμό, ιδιοκτήτης άλλου διαμερίσματος του υπογείου είχε την ίδια αντιμετώπιση και του έφερε την αστυνομία, με την έλευση της συναιτίστηκε   τα μάζεψε και από την επομένη βέβαια τα ξανά έβαλε και έγινε ακόμα πιο επιθετικός όσο για την πόρτα εμμένει να την κρατά ανοιχτή, μόλις την κλείνω σε δευτερόλεπτα την ανοίγει η γύφτισσα ή το γυφτάκι του με ευφάνταστες δικαιολογίες του τύπου περιμένει την κόρη του να μπει, ότι ως υπόγειο μυρίζει, ότι θέλει να μπαίνει οξυγόνο, ότι θα γίνει σεισμός και δεν θυμάμαι τι άλλες δικαιολογίες, σε πρόσφατο επεισόδιο με απειλές και τραμπουκισμό είπε πηγαίνετε με στα δικαστήρια αλλά οι απλώστρες και τα λοιπά είδη θα είναι εκεί και η πόρτα θα είναι ανοιχτή, και όσο για το τσιγάρο πάει σύννεφο στον κοινόχρηστο διάδρομο, ο υπόγειος κοινόχρηστος  χώρος όλος από κατασκευής της πολυκατοικίας είναι σαν γιαπί με τοίχους ασοβάτιστους και με το δάπεδο τσιμέντο, είμαι σε απόγνωση έχω φτάσει σε σημείο να βάλω αγγελία να το πουλήσω να φύγω από εκεί, αλλά ποιός να έρθει να το δεί όταν η πρώτη εικόνα είναι οι απλώστρες με τα βρακιά τους και τα κουρέλια τους, ένας μεσίτης ήρθε μόνο το εσωτερικό του διαμερίσματός μου ήταν τέλειο αλλά με το εξωτερικό ούτε στο τηλέφωνο δεν μου απαντάει, είμαι σε απόγνωση πείτε μου τι να κάνω σας παρακαλώ, επίσης είμαι αμέα  και έχω αναπνευστική ανεπάρκεια και είμαι στο σπίτι μου μέσα με συμπυκνωτή οξυγόνου 24/24ωρο, έχω ήδη κάνει δύο καταγγελίες στο υγειονομικό και καμία ανταπόκριση, βοηθήστε με σας παρακαλώ δεν ξέρω τι να κάνω θα πεθάνω από την πτώση οξυγόνου που μου προκαλεί τα τσιγάρα που καπνίζουν την είσοδο του κοινόχρηστου διαδρόμου και ξεπαγιάζω με την πόρτα εισόδου που κρατούν με το έτσι θέλω ανοιχτή, η πολυκατοικία δεν έχει διαχειριστή και όσο για καταστατικό ούτε λόγος, όσο για θέρμανση ο καθένας με δικούς τρόπους, σας παρακαλώ βοηθήστε με. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε την μακροσκελή ανάρτησή μου.

Δημοσ.

Σε αυτή την πολυκατοικία δεν έπρεπε να πας να μείνεις, η αν βρήκες το ακίνητο από καμιά κληρονομια τότε πώληση και μείνε αλλού, θα έχεις μονίμως πρόβλημα και κακές σχέσεις με ενοίκους.

Για να μην σου δίνουν τηλέφωνα ιδιοκτητών, δύο πράγματα συμβαίνουν, είτε έχουν τσακωθεί με τους ιδιοκτήτες πχ με απλήρωτα ενοίκια και δεν θέλουν αλλα μπλεξίματα η συνεννόηση μαζί τους, είτε δεν γουστάρουν οι ιδιοκτήτες να πληρώσουν και να συνεννοηθούν με εσένα και είπαν στους νοικαρηδες να μην σου στείλουν τηλέφωνο και στοιχεία για να σε έχουν εκεί μόνο σου να προσπαθείς να βγάλεις άκρη. 

Στα υπόλοιπα. Την μόνωση κανονικά έπρεπε να την πληρώσουν όλοι, άσχετα με αυτό, μην κάτσεις να πληρώσεις τίποτε παραπάνω κοινόχρηστο για την πολυκατοικία άμα δεν πληρώνουν οι άλλοι. Για να λες ότι το κτίριο έχει γίνει σκατα και δεν το προσέχουν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται και δεν θα τους αλλάξεις γνώμη εσύ δυστυχως. 

Οι δημοι δεν ασχολούνται με τίποτα που έχει να κάνει με ιδιωτικούς χώρους. Για να μαζέψουν αντικείμενα από ιδιωτικό χώρο μόνο με εισαγγελική παραγγελία. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καλέσεις την υπηρεσία υγιεινής και καθαριότητας του Δήμου ή της περιφέρειας και αφού γίνει αυτοψία να τους δώσεις τα στοιχεία των άλλων ενοικων η την διεύθυνση που μένουν οι ιδιοκτήτες και να τους έρθει έγγραφο από την υπηρεσία που θα τους συστήνει να καθαρίσουν και να απολυμανουν τον χώρο. Από εκεί και πέρα μόνο με αγωγή δική σου προς τους άλλους. 

Μπορείς να βγάλεις τα αντικείμενα έξω στο πεζοδρόμιο και να περάσουν να τα πάρουν παλιατζήδες, Ρομα η ο δήμος. Να ξέρεις ότι θεωρητικά είναι παράνομο αυτο, δηλαδή μην σε δει γείτονας και καλέσει την αστυνομία. Να έχεις συνεννοηθεί με την δημοτική αρχή. 

Για τα αντικείμενα, βάλε μια γραπτή ανακοίνωση στο ασανσέρ στην οποία να ειδοποιήσεις ότι θα τα μαζέψεις και να δίνεις ένα περιθώριο 2 εβδομάδων ώστε να μαζέψουν ότι τους ενδιαφέρει. Βάλε ημερομηνία και βγάλε και φωτογραφία με το κινητό σου την ανακοίνωση στο ασανσέρ να είσαι 100% καλυμμένος. 

Αυτό που λες ότι σου είπαν αν θες μπορείς να τα μαζέψεις η να πάρεις κάτι, στο λένε γιατί βαριούνται να ασχοληθούν και ούτε θέλουν να πληρώσουν εργάτες να τα πετάξουν σου λένε βρήκαμε το κορόιδο που ασχολείται με την πολυκατοικία, αστον να βγάλει το φίδι από την τρύπα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...