Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά παιδιά.

Εδώ και δύο χρόνια μετακόμισα σε διώροφη πολυκατοικία ( ιδιοκτήτης ) στην οποία διαμένουν μόνο ενοικιαστές και οι υπόλοιποι ( 3 ) ιδιοκτήτες είναι εκτός Αθήνας. Στο διαμέρισμα μου έγινε πλήρη ανακαίνηση και από την πρώτη ημέρα προσπαθώ να φτιάξω όσο γίνεται και τα κοινόχρηστα μέρη του κτηρίου αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση απ'τους άλλους ένοικους ούτε καν να μιλήσουν με τους ιδιοκτήτες. Έχω ήδη φτιάξει τα φώτα του κτίσματος, βάψαμε το εσωτερικό μόνοι μας, καθαρίζουμε όλο το κτήριο κάθε εβδομάδα γιατί το κάνουν σαν τα μούτρα τους καθημερινά.

Το κτήριο το έχουν πραγματικά σαν προσωπική τους αποθήκη και ειδικά η ταράτσα εξακολουθεί να είναι γεμάτη με παλιοσίδερα, χαλασμένους καναπέδες, σκουριασμένες και χαλασμένες κούνιες αυλής κι ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Πρόσφατα που έκανα μόνωση μόνο στη δική μου πλευρά της ταράτσας ( μένω στον 2ο όροφο ) μετακίνησα τα σκουπίδια απο τη δική μου πλευρά γιατί εμπόδιζαν εκτος των άλλων προβλημάτων, μιας και τόσο καιρό δεν έχουν πάρει/πετάξει τίποτα...στο ερώτημα λοιπόν, μπορώ να αδειάσω την ταράτσα απο τα σκουπίδια ( γιατί περιουσία δε τη λες ) χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα ; αν όχι, υπάρχει κάπου που μπορώ να απευθυνθώ ( δήμος ή κάτι παρεμφερές ) ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Δημοσ.

Ναι μπορείς να τα πετάξεις, αφού στείλεις μια γραπτή ενημέρωση για το θέμα. Για μεγάλα αντικείμενα πρέπει να συνεννοηθείς με Δήμο για να έρθει φορτηγάκι (ή λίγα λίγα στους κάδους πχ κάνα τραπεζάκι, καμία ξύλινη καρέκλα κτλ) 

Δημοσ.

Η ταρατσα ειναι κοινοχρηστος χωρος ή εχεις αποκλειστικη χρηση σε ενα μερος. Αν ειναι κοινοχρηστος, πρεπει να πληρωσουν την μονωση και οι υπολοιποι ιδιοκτητες αναλογα τα χιλιοστα τους, αν υπηρχε θεμα διαρροης.

Για τα σκουπιδια, βγαλε μια ανακοινωση λεγοντας οτι οι χωροι ειναι κοινοχρηστοι και πρεπει να μαζευτουν απο τους ιδιοκτητες εντος 15 ημερων. Με την παροδο των 15 ημερων, θα πεταχτουν ολα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Η ταράτσα είναι κοινόχρηστος χώρος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ευρώ για τη μόνωση μιας και δεν ήθελαν να συμβάλουν ούτε στην αλλαγή στις καμμένες λάμπες ασε. Δυστυχώς δε μου δίνουν ούτε τα τηλ των ιδιοκτητών και μου έχουν απαντήσει ότι οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται

7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι μπορείς να τα πετάξεις, αφού στείλεις μια γραπτή ενημέρωση για το θέμα. Για μεγάλα αντικείμενα πρέπει να συνεννοηθείς με Δήμο για να έρθει φορτηγάκι (ή λίγα λίγα στους κάδους πχ κάνα τραπεζάκι, καμία ξύλινη καρέκλα κτλ) 

Όταν λες γραπτή ενημέρωση εννοείς όπως ο tsaltinho μια απλή γραπτή ανακοίνωση στην είσοδο π.χ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adversus είπε

Όταν λες γραπτή ενημέρωση εννοείς όπως ο tsaltinho μια απλή γραπτή ανακοίνωση στην είσοδο π.χ; 

Εννοούσα μήνυμα στους ιδιοκτήτες, αλλά αφού δεν έχεις τρόπο επικοινωνίας, μια γραπτή ενημέρωση στην πολυκατοικία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς όχι δεν έχω τρόπο επικοινωνίας μαζί τους αλλά τα σκουπίδια είναι απτούς ενοικιαστές έτσι κι αλλιώς.
Οπότε προχωράω και με γραπτή ανακοίνωση και τηλέφωνο στον δήμο, έχει παντού εκτός της ταράτσας και μεγάλα πράγματα.
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Επεξ/σία από adversus
Δημοσ.

Ανακοινωση και μετα τσιμπας εναν περαστικο "ανακυκλωτη", οπαδο γνωστης ομαδας της Ρωμης να δει την σαβουρα που εχει μαζευτει

αχ να μας τα πηρανε οι κακοί😉 

• Like 1
Δημοσ.

Θα σε συμβουλευα να κινηθεις νομικα.Δεν ειναι  ενας περαστικος γειτονας που ειναι αδιαφορος.Ειναι μια παγια κατασταση που εχουν βρει κοροιδο.

Το πως θα τα πεταξεις ειναι το μονο ευκολο.Εσυ θα τα πληρώνεις ολα μια ζωη?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Ανακοινωση και μετα τσιμπας εναν περαστικο "ανακυκλωτη", οπαδο γνωστης ομαδας της Ρωμης να δει την σαβουρα που εχει μαζευτει

αχ να μας τα πηρανε οι κακοί😉 

Μωρέ τα πετάω και μόνος μου σιγά σιγά απλά δεν ήθελα να βρω τον μπελά μου τόσο καιρό. 

5 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Θα σε συμβουλευα να κινηθεις νομικα.Δεν ειναι  ενας περαστικος γειτονας που ειναι αδιαφορος.Ειναι μια παγια κατασταση που εχουν βρει κοροιδο.

Το πως θα τα πεταξεις ειναι το μονο ευκολο.Εσυ θα τα πληρώνεις ολα μια ζωη?

Δυστυχώς δεν υπάρχει καταστατικό και τα υπόλοιπα διαμερίσματα ανοίκουν στην ίδια μια οικογένεια απ'την οποία μέσω μεσίτη είχα αγοράσει το διαμέρισμα μου εγώ ( ακόμα και τότε είχαν κάνει εξουσιοδότηση για την υπογραφή των συμβολαίων σε γνωστό τους πρόσωπο), με τι πάτημα μπορώ να κινηθώ νομικά;

Δημοσ.

Θα κοιτάξω για τώρα να αδειάσω τα σκουπίδια απ'τη ταράτσα και τις σκάλες για αρχή, δυστυχώς στη συγκεκριμένη φάση δεν μου είναι εύκολο να βάλω δικηγόρο για να δω τι μπορώ να κάνω για να ξυπνήσω λίγο τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες. 

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, adversus είπε

. Δυστυχώς δε μου δίνουν ούτε τα τηλ των ιδιοκτητών και μου έχουν απαντήσει ότι οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται

Ελα μην ακουω τρέλες. Κτηματολόγιο ή υποθηκοφυλάκιο και παίρνεις τα στοιχεία των ιδιοκτητών. Ειναι δυνατον να μην τους γνωριζεις? Θα κανεις επικοινωνια μαζι τους, και θα παρεις χαμπαρι οτι εισαι ιδιοκτητης εκει μεσα και οι υπολοιποι περαστικοι.

Διαχειριστης ποιος ειναι ?

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ελα μην ακουω τρέλες. Κτηματολόγιο ή υποθηκοφυλάκιο και παίρνεις τα στοιχεία των ιδιοκτητών. Ειναι δυνατον να μην τους γνωριζεις? Θα κανεις επικοινωνια μαζι τους, και θα παρεις χαμπαρι οτι εισαι ιδιοκτητης εκει μεσα και οι υπολοιποι περαστικοι.

Διαχειριστης ποιος ειναι ?

Δεν υπάρχει διαχειριστής, δυστυχώς όλα αυτά ήταν και είναι ακόμα άγνωστα γι'αυτό κι έχω αρχίσει να ψάχνομαι περισσότερο μετά και την μόνωση της ταράτσας που με έτσουξε στη τσέπη γιατί όσο να ναι είναι κρίμα να προσπαθείς να φτιάξεις το μέρος που ζεις και οι υπόλοιποι να έχουν αποθηκεύσει μέχρι και πολυθρόνα που πλέον έχει μείνει μόνο σκελετός του μετά από τόσες βροχές που έχει φάει.
Σε ευχαριστώ πολύ Ανδρέα, θα το κοιτάξω κι αυτό γιατί δε το γνώριζα.

• Moderators
Δημοσ.

Μην πας και τα πετάξεις με την μια

Ξεκινά βγάλε μια ανακοίνωση στην είσοδο της οικοδομής ότι σε 15 μέρες τάδε ώρα ότι δεν έχει απομακρυνθεί από σκάλες ταράτσες κτλ θα πεταχτεί

Επίσης πριν πετάξεις βγάλε φωτογραφίες (να φαίνεται ημερομηνία και ώρα επάνω), το ίδιο και στην ανακοίνωση

Για να μην μπορεί να έρθει ο άλλος να σου κάνει μυνηση να ξες εγώ εκεί είχα μια φερραρι ένα πύραυλο και ένα χρηματοκιβώτιο με 10 εκατομμύρια λίρες μέσα

• Like 3
Δημοσ.

Έβαλα ήδη την ανακοίνωση χθες και σήμερα θα επικοινωνήσω με τον δήμο. Το αστείο είναι ότι όσο έβαζα την ανακοίνωση μου είπε ο ένας που τον εχω δει να βάζει αντικείμενα στη ταράτσα ότι δεν είναι δικά του και μπορώ να τα πετάξω αν θέλω
Θα δω τι μπορώ να κάνω και με το υποθηκοφυλάκιο για να βρω τα τηλέφωνα των ιδιοκτητών της οικογένειας που έχει τα υπόλοιπα διαμερίσματα αν και χλωμό το κόβω να ενδιαφερθούν μιας και τα έχουν όλα παρατημένα.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...