Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά!

Πρόβλημα.

Προφανώς μετά από απανωτές πιστολιές απο τις περσινές ανατιμήσεις, βρέθηκα με ένα χρέος 2300 στη ΔΕΗ Γ1.

Πέρνανε συνέχεια τηλέφωνο οι εισπαρακτικές/δικηγόροι, αλλά τους έγραφα.

Σήμερα μου ήρθε με ταχυδρομείο επιστολή που έλεγε οτι έαν δεν κανονίσω το χρέος μέχρι 31/12, θα πάω στην Καθολική υπηρεσία.

Μπορώ να αποδείξω ότι άργησε να έρθει το γράμμα;

Υπάρχει τρόπος εάν το πληρώσω να μην μπω στην διδικασία νέου παρόχου/νέου συμβολαίου;

Πείτε καμιά ιδέα

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgemvg είπε

Υπάρχει τρόπος εάν το πληρώσω να μην μπω στην διδικασία νέου παρόχου/νέου συμβολαίου;

Δηλαδή έχεις τη δυνατότητα να το πληρώσεις, αλλά δε το πληρώνεις... με το σκεπτικό ότι; 😕

• Like 3
Δημοσ.

Ή μπαίνεις σε διακανονισμό ή πας προσωρινά για ένα διάστημα στην Καθολική υπηρεσία μέχρι να στο κόψουν εντελώς

Ζητάς αρχικά μέσω email παράταση λόγω καθυστέρησης επιστολής , μετά ΣτΚ μπας και

οπωσδήποτε ζητάς διακανονισμό πάντως μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τους νοιάζει το φέσι , απλά να σε ξεφορτωθούν θέλαν

Επίσης για να γλυτώσεις τη διακοπή για ένα διάστημα μπορούσες να κάνεις ένταξη σε ΚΟΤ (φαντάζομαι λόγω δυσκολίας διευθέτησης υποχρεώσεων)

Τέλος αργά ή γρήγορα θα σου έρθει και Διαταγή Πληρωμής

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

Ή μπαίνεις σε διακανονισμό ή πας προσωρινά για ένα διάστημα στην Καθολική υπηρεσία μέχρι να στο κόψουν εντελώς

Ζητάς αρχικά μέσω email παράταση λόγω καθυστέρησης επιστολής , μετά ΣτΚ μπας και

οπωσδήποτε ζητάς διακανονισμό πάντως μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τους νοιάζει το φέσι , απλά να σε ξεφορτωθούν θέλαν

Επίσης για να γλυτώσεις τη διακοπή για ένα διάστημα μπορούσες να κάνεις ένταξη σε ΚΟΤ (φαντάζομαι λόγω δυσκολίας διευθέτησης υποχρεώσεων)

Τέλος αργά ή γρήγορα θα σου έρθει και Διαταγή Πληρωμής

Θέλω να το πληρώσω, απλα δεν θέλω να μπω στη διαδικασία νέου συμβολαίου/παρόχου.

Το έιχα αφήσει γιατί υπήρχε άλλο ένα θέμα που έπρεπε να διευθετήσω και μετά να έκανα το διακανονισμό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgemvg είπε

Θέλω να το πληρώσω, απλα δεν θέλω να μπω στη διαδικασία νέου συμβολαίου/παρόχου.

Το έιχα αφήσει γιατί υπήρχε άλλο ένα θέμα που έπρεπε να διευθετήσω και μετά να έκανα το διακανονισμό.

πάρε τηλ σήμερα στο κοντινότερο υποκατάστημα μπας και προλάβεις διακανονισμό

Υπόψιν η καθολική υπηρεσία έχει και φαρμακερές τιμές

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgemvg είπε

Πρέπει να κάνω απαραίτητα διακανονισμό?

έστω οτι ήταν σοβαρή ερώτηση , τι άλλο σκέφτεσαι να κάνεις δλδ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgemvg είπε

Να το πληρώσω εφάπαξ εννοώ.

αν σε παίρνει , ναι . Απλά πριν δεν έκανες ούτε διακανονισμό , δε φαντάστηκα οτι μπορείς να το πληρώσεις ....

αλλά σταμάτα να γράφεις εδώ και επικοινώνησε με ΔΕΗ πρώτα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Δηλαδή έχεις τη δυνατότητα να το πληρώσεις, αλλά δε το πληρώνεις... με το σκεπτικό ότι; 😕

Ότι μπορεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgemvg είπε

Καλή χρονιά!

Πρόβλημα.

Προφανώς μετά από απανωτές πιστολιές απο τις περσινές ανατιμήσεις, βρέθηκα με ένα χρέος 2300 στη ΔΕΗ Γ1.

Πέρνανε συνέχεια τηλέφωνο οι εισπαρακτικές/δικηγόροι, αλλά τους έγραφα.

Σήμερα μου ήρθε με ταχυδρομείο επιστολή που έλεγε οτι έαν δεν κανονίσω το χρέος μέχρι 31/12, θα πάω στην Καθολική υπηρεσία.

Πείτε καμιά ιδέα

Για πάρε τηλέφωνο στην ΔΕΗ μήπως έχεις πέσει ήδη στην καθολική υπηρεσία αφού δεν έκανες κάτι.. Θα ρωτήσεις και τον Δεδδηε αν έχει βγει η εντολή για καθολική υπηρεσία.. 

Γιατί τώρα τελευταία όλοι οι πάροχοι στέλνουν πολλούς πελάτες στην καθολική υπηρεσία... 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgemvg είπε

Απο δικαιολογιες αλλο τιποτα.
Κανε διακανονισμο,δε θα σε δεχθει αλλη εταιρια αν εχεις τετοιο χρεος.

3 ώρες πριν, georgemvg είπε

Αν ειχε ερθει στην ωρα του  θα το ειχες κανονισει δλδ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...