Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Διάβασα το θέμα και ρωτάω αν κατάλαβα καλά Τον συντηρητη τον βάζουμε σε πρίζα σπιτιού και φορτίζει. Σωστά; Μετά τον συνδέουμε με την μπαταρία στο αυτοκίνητο. Σωστά; Πόσο καιρό μπορούμε να τον αφήσουμε ανοιχτό μέσα στο καπό; Δεν με ενδιαφέρει η φόρτηση άλλο μόνο η συντήρηση της μπαταρίας. Ότι συσκευή κάνει συντήρηση μπαταρίας μπορεί να κάνει και φόρτιση; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από Γιάννης Platano
andreaspA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Διάβασα το θέμα και ρωτάω αν κατάλαβα καλά Τον συντηρητη τον βάζουμε σε πρίζα σπιτιού και φορτίζει. Σωστά; Μετά τον συνδέουμε με την μπαταρία στο αυτοκίνητο. Σωστά; Πόσο καιρό μπορούμε να τον αφήσουμε ανοιχτό μέσα στο καπό; Δεν με ενδιαφέρει η φόρτηση άλλο μόνο η συντήρηση της μπαταρίας. Ότι συσκευή κάνει συντήρηση μπαταρίας μπορεί να κάνει και φόρτιση; Δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευεσαι. Δεν ειναι power bank ο συντηρητης. Ειναι συντηρητης. Πρεπει να ειναι παντα συνδεδεμενος στο ρευμα. Συνεπως εκει που παρκαρεις, πρεπει να εχεις πριζα 220v.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, andreaspA είπε Δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευεσαι. Δεν ειναι power bank ο συντηρητης. Ειναι συντηρητης. Πρεπει να ειναι παντα συνδεδεμενος στο ρευμα. Συνεπως εκει που παρκαρεις, πρεπει να εχεις πριζα 220v. Αυτο ειναι πολυ δυσκολο για τους πιο πολλους ...Εγω νομιζα οτι τον φορτιζουμε στο σπιτι και τον παμε στο αυτοκινητο για εγκατασταση για μερες για να κραταει την μπαταρια ζωντανη . Πριζα κοντα στο αυτοκινητο μονο σε στεγασμενο parking Εκκινητη εχω noco και ξερω πως δουλευει . Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από Γιάννης Platano
andreaspA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο ειναι πολυ δυσκολο για τους πιο πολλους ...Εγω νομιζα οτι τον φορτιζουμε στο σπιτι και τον παμε στο αυτοκινητο για εγκατασταση για μερες για να κραταει την μπαταρια ζωντανη . Πριζα κοντα στο αυτοκινητο μονο σε στεγασμενο parking Εκκινητη εχω noco και ξερω πως δουλευει . Οχι. Δεν υπαρχει κατι τετοιο. Ειναι δυσκολο αν παρκαρεις στον δρομο. Αν παρκαρεις σε υπογειο παρκινγκ ή εστω πυλωτη, ακάλυπτο ειναι ευκολο. 1
tyf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 αν το θελεις για τον δρομο μπορει να κανει κατι τετοιο αν και δεν το εχω δοκιμασει. επισης δεν ξερω κατα ποσο κοβει την φορτιση οταν η μπαταρια ειναι γεματη. https://www.fotistikosmos.gr/iliaks-phortistns-gia-mpataries-aytokinntoy-1-8w-12v/?gclid=Cj0KCQjw7PCjBhDwARIsANo7CglV7GpNwqGCPTiohEXJL-sashBrlVjPQ7DX0cIjSLkTNU6gvVxHSGIaAshGEALw_wcB 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα