MrJohn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και καλή χρονιά, είχα στην κατοχή μου ένα iPhone 8 plus το οποίο δεν λειτουργούσε λόγω μπαταρίας. Πριν από 2 εβδομάδες αποφάσισα να το επισκευάσω. Είχα να το ανοίξω από τον Ιούνιο. Πήγα να κάνω ενημέρωση το λογισμικό (το κινητό τρέχει τα 15.6) καθώς μου το εμφανίζει σαν pop up συνεχώς. Παρόλα αυτά, αφού έχω κατεβάσει την ενημέρωση, όταν πατάω install now μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "unable to verify update - ios 15.7.2 failed verification because you are no longer connected to the internet" Προφανώς και είμαι συνδεδεμένος στο wifi το οποίο είναι σταθερό. Προσπάθησα να το κατεβάσω με τα δεδομένα αλλά και πάλι μου εμφάνισε το ίδιο μήνυμα. Το σύνδεσα και στο laptop και πάλι δεν κάνει εγκατάσταση το λογισμικό. Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω;
aces Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 καλή χρονιά, Εχει διαφορα πιθανα συμπτωματα ισως να μην ενημερωνει λογω αποθη.χωρου https://support.apple.com/el-gr/HT201435 Επιπλεον, πρεπει να διαγραψεις το αρχειο για να ξανακανει Install. Εναλλακτικα δοκιμασε μεσω iTunes να γινει εγκατασταση (εφοσον φαινεται συνδεεται η συσκευή εκει) https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph3e504502/ios Καταργήστε και πραγματοποιήστε ξανά λήψη της ενημέρωσης Αν εξακολουθεί να μην είναι δυνατή η εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του iOS ή του iPadOS, δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε ξανά λήψη της ενημέρωσης: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Χώρος στο [όνομα συσκευής]. Εντοπίστε την ενημέρωση στη λίστα με τις εφαρμογές. Πατήστε την ενημέρωση του και, στη συνέχεια, πατήστε «Διαγραφή ενημέρωσης». Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού και κατεβάστε την πιο πρόσφατη ενημέρωση. Αν δεν βλέπετε την ενημέρωση στη λίστα εφαρμογών ή αν το πρόβλημα εμφανιστεί ξανά, πρέπει να ενημερώσετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας: Ενημερώστε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας ένα Mac με macOS Catalina ή νεότερη έκδοση Ενημερώστε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας ένα Mac με macOS Mojave ή παλαιότερη έκδοση, ή ένα PC με Windows Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανάκτησης αν ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σας ή η οθόνη σας έχει κολλήσει στο λογότυπο της Apple για μερικά λεπτά χωρίς γραμμή προόδου. Ενημέρωση μέσω του υπολογιστή σας Ενσύρματη σύνδεση του iPhone με τον υπολογιστή σας. Κάντε ένα από τα ακόλουθα: Σε Mac (macOS 10.15 ή μεταγενέστερη έκδοση): Στην πλαϊνή στήλη του Finder, επιλέξτε το iPhone και μετά κάντε κλικ στα «Γενικά» στο πάνω μέρος του παραθύρου. Σε Mac (macOS 10.14 ή προγενέστερη έκδοση) ή Windows PC: Ανοίξτε την εφαρμογή iTunes, κάντε κλικ στο κουμπί που μοιάζει με iPhone πάνω αριστερά στο παράθυρο iTunes και μετά κάντε κλικ στη «Σύνοψη». Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes. Ανατρέξτε στο άρθρο της Υποστήριξης Apple Ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση iTunes. Κάντε κλικ στο στοιχείο «Έλεγχος για ενημέρωση». Για την εγκατάσταση μιας διαθέσιμης ενημέρωσης, κάντε κλικ στην «Ενημέρωση».
SaFiS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Αρχικα κοιτας το θεμα χωρου. Απο εκει και περα, σε ποια εκδοση προσπαθεις να πας?? H 15.7.2 δεν νομιζω οτι υπογραφεται αλλο. Μαλλον την ειχε κατεβασει απο πριν?? Πας σε 16.2 που ειναι οι τελευταια... 1
koutsis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, MrJohn είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά, είχα στην κατοχή μου ένα iPhone 8 plus το οποίο δεν λειτουργούσε λόγω μπαταρίας. Πριν από 2 εβδομάδες αποφάσισα να το επισκευάσω. Είχα να το ανοίξω από τον Ιούνιο. Πήγα να κάνω ενημέρωση το λογισμικό (το κινητό τρέχει τα 15.6) καθώς μου το εμφανίζει σαν pop up συνεχώς. Παρόλα αυτά, αφού έχω κατεβάσει την ενημέρωση, όταν πατάω install now μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "unable to verify update - ios 15.7.2 failed verification because you are no longer connected to the internet" Προφανώς και είμαι συνδεδεμένος στο wifi το οποίο είναι σταθερό. Προσπάθησα να το κατεβάσω με τα δεδομένα αλλά και πάλι μου εμφάνισε το ίδιο μήνυμα. Το σύνδεσα και στο laptop και πάλι δεν κάνει εγκατάσταση το λογισμικό. Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω; Μήπως κάτω από τη 15.7.2 έχει κουμπάκι για update σε 16.2? Εκεί πρέπει να πας
ramarg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 17 ώρες πριν, MrJohn είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά, είχα στην κατοχή μου ένα iPhone 8 plus το οποίο δεν λειτουργούσε λόγω μπαταρίας. Πριν από 2 εβδομάδες αποφάσισα να το επισκευάσω. Είχα να το ανοίξω από τον Ιούνιο. Πήγα να κάνω ενημέρωση το λογισμικό (το κινητό τρέχει τα 15.6) καθώς μου το εμφανίζει σαν pop up συνεχώς. Παρόλα αυτά, αφού έχω κατεβάσει την ενημέρωση, όταν πατάω install now μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "unable to verify update - ios 15.7.2 failed verification because you are no longer connected to the internet" Προφανώς και είμαι συνδεδεμένος στο wifi το οποίο είναι σταθερό. Προσπάθησα να το κατεβάσω με τα δεδομένα αλλά και πάλι μου εμφάνισε το ίδιο μήνυμα. Το σύνδεσα και στο laptop και πάλι δεν κάνει εγκατάσταση το λογισμικό. Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω; Μην προσπαθείς να κάνεις update ΟΤΑ (μέσα από τις ρυθμίσεις του iPhone). Κάνε την διαδικασία συνδέοντας το κινητό στον υπολογιστή σου (αν είναι Windows θα χρειαστείς το πρόγραμμα iTunes και θα ακολουθήσεις τη διαδικασία που σου γράφουν πάνω τα παιδιά). Πρόταση μου πάντως είναι να το συνδέσεις και να κάνεις ολική επαναφορά μετά από τόσο καιρό για να καθαρίσει σωστά η συσκευή και να εγκατασταθεί η νέα έκδοση χωρίς να κουβαλάει τα bugs της προηγούμενης.
nikosgnr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 2:15 ΜΜ, MrJohn είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά, είχα στην κατοχή μου ένα iPhone 8 plus το οποίο δεν λειτουργούσε λόγω μπαταρίας. Πριν από 2 εβδομάδες αποφάσισα να το επισκευάσω. Είχα να το ανοίξω από τον Ιούνιο. Πήγα να κάνω ενημέρωση το λογισμικό (το κινητό τρέχει τα 15.6) καθώς μου το εμφανίζει σαν pop up συνεχώς. Παρόλα αυτά, αφού έχω κατεβάσει την ενημέρωση, όταν πατάω install now μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: "unable to verify update - ios 15.7.2 failed verification because you are no longer connected to the internet" Προφανώς και είμαι συνδεδεμένος στο wifi το οποίο είναι σταθερό. Προσπάθησα να το κατεβάσω με τα δεδομένα αλλά και πάλι μου εμφάνισε το ίδιο μήνυμα. Το σύνδεσα και στο laptop και πάλι δεν κάνει εγκατάσταση το λογισμικό. Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω; H 15.7.2 αφορά συσκευές που παραμένουν σε iOS 15 ως τελική έκδοση και δεν αναβαθμίσουν σε iOS 16. Αν έχεις iTunes στο PC σου κατέβασε απο εδώ το IPSW της 16.2 και σύνδεσε το τηλ. Με πατημένο μετά το Shift πατάς Restore και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες. * Πρώτα θα πρέπει να απεν/ποιήσεις το Find μέσα απο τις ρυθμίσεις. Εναλλακτικά βάζοντας τη συσκευή σε DFU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα