Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο ότι είδα το VoLTE δουλεύει στην Cosmote χωρίς shizuku και έχει πρόβλημα μόνο με κλήσεις από τα παλιά σταθερά Forthnet

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, giovas είπε

Απο ότι είδα το VoLTE δουλεύει στην Cosmote χωρίς shizuku και έχει πρόβλημα μόνο με κλήσεις από τα παλιά σταθερά Forthnet

Ναι ετσι ειναι. Δεν δεχεται κλησεις από Nova. Αν θες να δεχεται πρεπει να κλεισεις το volte αλλά μετά ρισκάρεις τις κλήσεις από τα άλλα δίκτυα. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Antretng είπε

Ναι ετσι ειναι. Δεν δεχεται κλησεις από Nova. Αν θες να δεχεται πρεπει να κλεισεις το volte αλλά μετά ρισκάρεις τις κλήσεις από τα άλλα δίκτυα. 

Δηλαδή φίλε με κόσμοτε έχεις volte όταν μιλάς έχεις κανονικά 4G internet?Και όταν είσαι με gps μπορείς να σερφαρεις στο ίντερνετ με 4G? Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kp1 είπε

Δηλαδή φίλε με κόσμοτε έχεις volte όταν μιλάς έχεις κανονικά 4G internet?Και όταν είσαι με gps μπορείς να σερφαρεις στο ίντερνετ με 4G? Ευχαριστώ 

VOLTE = Voice Over LTE
LTE είναι το 4G.

Οπότε ναι, με cosmote μπορείς να μιλάς και να έχεις δεδομένα σε 4G παράλληλα.

Βέβαια δεν ειναι επίσημο. Κάτι αλλάξαν για κάποιες χώρες και από αυτό επωφελήθηκαν οι συνδρομητές cosmote στην Ελλάδα. Οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναλλάξει στο μέλλον.

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά έχει φτιαχτεί το πρόβλημα με τις κλήσεις; διότι είμαι σε σκέψη να παρω το pixel 7 pro και έχω cosmote θα δέχομαι κλήσεις; κανονικά θα χάνω μερικές τι παίζει αξίζει η αγορά ή θα έχω προβλήματα; 

Δημοσ.

Έχω το pixel 7 από τον Οκτώβριο που βγήκε. Στο Ηνωμένο βασίλειο δεν είχα θέμα (όχι ότι είχα 5G σύνδεση) . Όταν είδα το παρόν νήμα και έχοντας frog cosmote όταν έρχομαι Ελλάδα το καλοκαίρι, φοβόμουν μήπως είχα θέμα. 2 βδομάδες τώρα δεν είχα θέμα με καμία κλήση (είμαι Χαλκιδική), ούτε μου παραπονέθηκε κάνεις ότι δεν με ακούει καλά.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mary είπε

Έχω το pixel 7 από τον Οκτώβριο που βγήκε. Στο Ηνωμένο βασίλειο δεν είχα θέμα (όχι ότι είχα 5G σύνδεση) . Όταν είδα το παρόν νήμα και έχοντας frog cosmote όταν έρχομαι Ελλάδα το καλοκαίρι, φοβόμουν μήπως είχα θέμα. 2 βδομάδες τώρα δεν είχα θέμα με καμία κλήση (είμαι Χαλκιδική), ούτε μου παραπονέθηκε κάνεις ότι δεν με ακούει καλά.

Δεν εχεις 5G στο ΗΒ?Με ντόπια σιμ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν εχεις 5G στο ΗΒ?Με ντόπια σιμ;

Έχω plusnet που δεν υποστηρίζει 5G. Τώρα θα αλλάξω σε ΒΤ

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mary είπε

Έχω plusnet που δεν υποστηρίζει 5G. Τώρα θα αλλάξω σε ΒΤ

Ετσι οκ.Εγώ είμαι με three και έχω 5G στην Αγγλία,με cosmote  που ειναι η δευτερη σιμ μου δεν  πιάνω πάνω απο 4G Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Να αναφέρουμε μόνο ότι με Cosmote τα Pixels έχουν VoLTE κανονικά. Απλά πρέπει η SIM να μπει σε πιστοποιημένη συσκευή και να σταλθούν από αυτήν τα SMS ενεργοποίησης του. Για 5G χρειάζεται root. Οπότε θέματα με κλήσεις δεν υπάρχουν. Ενάμιση χρόνο με Vodafone κλήσεις δεν έχασα, αν και το είχα root με τις υπηρεσίες αυτές ενεργές. Με Cosmote τους τελευταίους δύο τρείς μήνες και VoLTE, κανένα πρόβλημα επίσης.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Waiss είπε

Να αναφέρουμε μόνο ότι με Cosmote τα Pixels έχουν VoLTE κανονικά. Απλά πρέπει η SIM να μπει σε πιστοποιημένη συσκευή και να σταλθούν από αυτήν τα SMS ενεργοποίησης του. Για 5G χρειάζεται root. Οπότε θέματα με κλήσεις δεν υπάρχουν. Ενάμιση χρόνο με Vodafone κλήσεις δεν έχασα, αν και το είχα root με τις υπηρεσίες αυτές ενεργές. Με Cosmote τους τελευταίους δύο τρείς μήνες και VoLTE, κανένα πρόβλημα επίσης.

Άρα φίλε με κόσμους χωρίς ρουτ μόνο 5g δεν έχεις όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά;Θύμησε μου τι μην στέλνεις και που από πιστοποιημένη συσκευή; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 minutes ago, kp1 said:

Άρα φίλε με κόσμους χωρίς ρουτ μόνο 5g δεν έχεις όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά;Θύμησε μου τι μην στέλνεις και που από πιστοποιημένη συσκευή; Ευχαριστώ 

Με Cosmote έχεις VoLTE. Αν θες και VoWiFi πρέπει να εγκαταστήσεις κάτι shizuku/ pixel ims εφαρμογές κι να φτιάξεις κι ένα APN καινούριο. 5G μόνο με root. Το sms που στέλνεις είναι WIFICALL στο 1333 με την SIM σου σε συσκευή που υποστηρίζει η Cosmote, για να ενεργοποιηθεί το VoLTE. Πχ κάποιο iphone, Samsung η Xiaomi. Eγώ μιας και είμαι root, έστειλα sms και για το 5G ώστε μετά απλά να το ενεργοποιήσω με το Network Signal Guru app

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ‘σείς εγώ έχω που έχω nova/wind μου βγάζει σε 6α ότι κάνω κλήσεις ΗD. Αυτό σημαίνει ότι παίζει με volte ή κάτι δεν ξέρω καλά ; Δεν έχω πειράξει τίποτα στη συσκευή όλα στοκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ea6gka είπε

Ρε ‘σείς εγώ έχω που έχω nova/wind μου βγάζει σε 6α ότι κάνω κλήσεις ΗD. Αυτό σημαίνει ότι παίζει με volte ή κάτι δεν ξέρω καλά ; Δεν έχω πειράξει τίποτα στη συσκευή όλα στοκ

Ολα στοκ Γιωργο σε αυτή τον πάροχο δεν εχει ενεργο volte. 

Δυστυχως τα pixels χανουν κλησεις σε edge. Ειδικα το 7ρι δεν παλευόταν αφού σε τυχαίες στιγμές μου έχανε το volte και ήθελε επανεκκίνηση (ήμουν vodafone).

Επεξ/σία από Antretng

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...