timwros3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μολις ενεργοποιησα χωρις root το votle call τυπου, και οντως οι κλησεις γραφουν HD που δε το εβλεπα και πλεον ακαριαια κανω κλησεις και μου κανουν πισω. Για να δουμε διοτι ειχα τεραστιο θεμα και ελεγε πως ειμαι κατελυμενος
panatha1369 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μαλλον θα το φερει η vodafone ελλαδα... https://www.gsmarena.com/vodafone_will_expand_the_availability_of_pixel_7_phones_in_additional_european_markets_this_year-news-57652.php
Antretng Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, panatha1369 είπε Μαλλον θα το φερει η vodafone ελλαδα... https://www.gsmarena.com/vodafone_will_expand_the_availability_of_pixel_7_phones_in_additional_european_markets_this_year-news-57652.php Κάτσε να δούμε αν θα είναι και Ελλάδα στις επιπλέον χώρες.
snb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 6:50 ΜΜ, timwros3 είπε Μολις ενεργοποιησα χωρις root το votle call τυπου, και οντως οι κλησεις γραφουν HD που δε το εβλεπα και πλεον ακαριαια κανω κλησεις και μου κανουν πισω. Για να δουμε διοτι ειχα τεραστιο θεμα και ελεγε πως ειμαι κατελυμενος Με ποιον τρόπο;
Antretng Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, snb είπε Με ποιον τρόπο; Εδώ εισαι https://t.me/hellasmobiles/112137 Για να μην σε πετάξει το μποτ, πατα απλά το κουμπί που θα σου βγάλει κάτω από το welcome message. 2
vjorjo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Καλημέρα! Ενεργοποίησα κι εγώ χωρίς ξεκλείδωμα του bootloader, δηλ. χωρίς root, το VoLTE στο pixel 7. Συγκεκριμένα, έχω μία sim NOVA: δουλεύει το VoLTE αλλά όχι το VoWiFi, και μία esim COSMOTE: δουλεύει και το VoLTE και το VoWiFi. Το VoWiFi το δοκίμασα βάζοντας το κινητό σε airplane mode αλλά με wifi ανοιχτό. Κάνει και δέχεται κλήσεις μόνο με την COSMOTE. Ακολούθησα τις οδηγίες εδώ: https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md To shizuku το έτρεξα από το PC με σύνδεση usb στο κινητό. Το θέμα είναι ότι ακριβώς το ίδιο κινητό έχει και η γυναίκα μου με ίδια σύνθεση στις sim. Έκανα τα ίδια βήματα και στο κινητό αυτό με τη διαφορά ότι έτρεξα το shizuku κατευθείαν από το κινητό με wireless debugging και pairing. Στο κινητό λοιπόν αυτό το IMS εμφανίζεται registered για τη sim της NOVA και το VoLTE λειτουργεί. Στην esim της COSMOTE όμως το IMS εμφανίζεται unregistered και δεν λειτουργεί ούτε το VoLTE ούτε φυσικά το VoWiFi. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι δεν έτρεξα την εφαρμογή με adb από το PC. Αυτά
lkv100 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 https://techblog.gr/mobile/to-pixel-7-pro-tha-ferei-stin-ellada-vodafone-apokleistiko/ Το Pixel 7 Pro δεν θα φέρει στην Ελλάδα η Vodafone [αποκλειστικό]
jimkonto Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μίλησα σήμερα με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone και είπαν ότι περιμένουν στην επόμενη (μηνιαία) αναβάθμιση της google να λυθεί το πρόβλημα και να εμφανιστεί η επιλογή volte απευθείας από το μενού.
alex200 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Καλήσπερα σας. Έχω το κινητό mate 10 pro και ενώ ζητάει και από τις δύο sim το pin στην δεύτερη sim μπαίνει στο δυκτιο μετά από 3 λεπτά. Μου είπαν σε ένα service που το πήγα ότι φταίει το baseband αληθεύει? Και υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί;
99knives Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το pixel 7 pro. Είμαι συνδρομητής Vodafone, αξίζει να δώσω τα χρήματα γι αυτό το κινητό ή θα έχω πρόβληματα;
Carou89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω το pixel 7 στη κατοχή μου από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας από το επίσημο site της google στη Γερμανία. Μόνο προβλήματα δυστυχώς απο τότε. Εκτός όλων των αναφερόμενων προβλημάτων με απώλεια σήματος,οι κλήσεις μου καθυστερούν, χαμένες κλήσεις κλπ προσωπικά αντιμετωπίζω και ένα ήχο-παρεμβολή κατά τη διάρκεια της κλήσης. Η κλήση ξεκινάει καθαρά και μετά από κάποια λεπτά αρχίζει και έχει πολλά παράσιτα. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Φταίει η συσκευή μου πέραν των όλων προβλημάτων που υπάρχουν? Παρεμπιπτόντως καθώς είχα στη κατοχή μου και το pixel 6 όλα ήταν τέλεια στη χρήση του..σε επικοινωνία με τη google μου είπαν να τους στείλω τη συσκευή για επιδιόρθωση (αφού πρώτα μου ζητήθηκε να γίνει format μήπως φταίει κάτι άλλο). Πλήρης απογοήτευση η συσκευή. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από Carou89
nick_androu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα! Τελειώνει και ο Ιούνης, κανένα νέο από την Google για το pixel 7 pro?? Και γενικότερα για τα θέματα με τις κλήσεις? Τι τα κυκλοφορούν στην αγορά ρε παιδιά άμα δεν δέχονται τηλέφωνα??
BadBoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, nick_androu είπε Καλησπέρα! Τελειώνει και ο Ιούνης, κανένα νέο από την Google για το pixel 7 pro?? Και γενικότερα για τα θέματα με τις κλήσεις? Τι τα κυκλοφορούν στην αγορά ρε παιδιά άμα δεν δέχονται τηλέφωνα?? Δεν τα κυκλοφορούν, παραεισαγωγές είναι όλα. 1
johnieXoX Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Στις 23/6/2023 στις 1:12 ΠΜ, nick_androu είπε Καλησπέρα! Τελειώνει και ο Ιούνης, κανένα νέο από την Google για το pixel 7 pro?? Και γενικότερα για τα θέματα με τις κλήσεις? Τι τα κυκλοφορούν στην αγορά ρε παιδιά άμα δεν δέχονται τηλέφωνα?? Μια χαρά δέχονται τηλέφωνα. Αν έχω καταλάβει καλά από το myphone.gr, όλα λειτουργούν με εξαίρεση: - 5g - κάποιες κλήσεις από παλιά σταθερά που ναι τώρα στη nova αυτά τουλάχιστον για cosmote
Antretng Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, johnieXoX είπε Μια χαρά δέχονται τηλέφωνα. Αν έχω καταλάβει καλά από το myphone.gr, όλα λειτουργούν με εξαίρεση: - 5g - κάποιες κλήσεις από παλιά σταθερά που ναι τώρα στη nova αυτά τουλάχιστον για cosmote Αν μιλάμε για χωρίς πείραγμα. - Οχι. - Αν αφησεις ενεργο το volte, επίσης οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα