Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Θεωρειται εξοδο για το καλο της επιχειρησης.

Καποια επαγγελματα δικαιουνται μεν αγορα laptop/tablet/κινητου/παιχνιδομηχανης με αποφορολογηση,αλλα πρεπει να μπορουν και να το δικαιολογησουν ως αγορα για το καλο της επιχειρησης.

Εγω εχω κανει εναρξη επαγγελματος σαν διανομεας φαγητου,δικαιουμαι να παρω παιχνιδομηχανη επειδη ειμαι στον ιδιο ΚΑΔ με αλλα επαγγελματα που μπορουν να το δικαιολογησουν,αλλα δε μπορω να το δικαιολογησω καπως,σε καποιον επερχομενο ελεγχο.

Εαν πρόκειται για λαϊκή αγορά; δικαιολογεί τίποτα εν μέρη; 

Δημοσ.

Δεν βρίσκω επάγγελμα που να μην δικαιολογεί ένα λαπτοπ. Ακόμα και για λογιστικούς λόγους (πχ να κρατάς ιστορικό τζίρου, τιμές κιλών διαφόρων λαχανικών κτλ κτλ). 

Go for it. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stathis_panagiwtidhs είπε

Εαν πρόκειται για λαϊκή αγορά; δικαιολογεί τίποτα εν μέρη; 

Ολα εκτος απο παιχνιδομηχανη.
Παιχνιδομηχανη μπορω να σκεφτω πχ ενα γραφειο,που θα το εχει για να ψυχαγωγει τα παιδια των πελατων,ή κατι τετοιο.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα "πάντα" διακιολογουνται (υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα, πχ καυσιμα, που έχουν περιορισμους). Το θέμα ειναι πως οσο περισσότερα παράξενα πράγματα αγοράσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχεις για έλεγχο και, πιστεψε με, στον έλεγχο θα βρουν 10δες πράγματα για να βεβαιώσουν πρόστιμα. 

Ο νόμος δεν εχει περιορισμους. Σαν φωτογράφος, που αναφέρεις, μπορείς να αγοράζεις 100 παιχνιδομηχανές (τις θες για θέμα για φωτογραφίες, τις θές για ντεκόρ στο γραφείο σου, τις θες γιατι θες να κάνεις τα κουτιά εναν καναπέ). Φυσικά οταν (οχι αν) γίνει ο έλεγχος θα πρέπει να έχεις 100 παιχνιδομηχανές να τους δείξεις. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...