frostyfrosty Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Γεια σας Insomnia καλη χρονια σε ολους, Θα ηθελα μια βοηθεια σε οτι αφορα τι εταιρια να διαλεξω? Μιλαω παντα αναμεσα σε αυτα τα δυο προγραμματα καρτοκινητης!! Με αφορα πιο πολυ ποια εταιρια ειναι σε σημα η καλυτερη,η ταχυτητα αναμεσα σε αυτες τις δυο κυριως στο 4G. Ευχαριστω εκ των προτερων,προσωπικες γνωμες απο αλλους χρηστες που εχουν αυτα τα καρτοπρογραμματα θα το εκτiμουσα. 1
SilentVoice Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Προσωπικά, η Cosmote δεν έχει καλό σήμα στο πατρικό μου σπίτι και το είχα γυρίσει σε Vodafone όπου έπιανε και μέσα στο μπάνιο. Στο τωρινό σπίτι μου , δεν έχει καλό σήμα η Vodafone και έχει καλύτερο η Cosmote. Στο εξοχικό, με Cosmote επιανα καλύτερες ταχύτητες απ'οτι με την Vodafone. Συνεπώς, πρέπει να δοκιμάσεις το σήμα εκει που το χρησιμοποιείς. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Στις περισσότερες των περιπτώσεων: σήμα Cosmote, παροχές Vodafone. 1
Λύση oletiras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, frostyfrosty είπε Γεια σας Insomnia καλη χρονια σε ολους, Θα ηθελα μια βοηθεια σε οτι αφορα τι εταιρια να διαλεξω? Μιλαω παντα αναμεσα σε αυτα τα δυο προγραμματα καρτοκινητης!! Με αφορα πιο πολυ ποια εταιρια ειναι σε σημα η καλυτερη,η ταχυτητα αναμεσα σε αυτες τις δυο κυριως στο 4G. Ευχαριστω εκ των προτερων,προσωπικες γνωμες απο αλλους χρηστες που εχουν αυτα τα καρτοπρογραμματα θα το εκτiμουσα. Δουλεύω και τις 2. Η Cosmote υπερεχει με διαφορα. Για μενα δεν υφισταται το διλλημα. Ο μονος λογος που κρατάω νουμερο σε vodafone ειναι για τεχνικους λογους (αν πεσει το ενα δικτυο να εχω το αλλο) και για το cashback που δινει σε ψωνια σουπερ μαρκετ.
frostyfrosty Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μιλαω παντα αναμεσα σε αυτα τα δυο καρτοπρογραμματα ειμαι στο whatsup εδω και ενα χρονο δεν εχω θαμε με σημα,ταχυτητας και ολα αυτα αλλα βλεπω το cu εχει πολυ καλυτερες προσφορες!! 1
oletiras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, frostyfrosty είπε Μιλαω παντα αναμεσα σε αυτα τα δυο καρτοπρογραμματα ειμαι στο whatsup εδω και ενα χρονο δεν εχω θαμε με σημα,ταχυτητας και ολα αυτα αλλα βλεπω το cu εχει πολυ καλυτερες προσφορες!! 1) Ποιες ειναι οι καλυτερες προσφορες? Σοβαρα ρωταω γιατι δεν τις βλεπω και ενεργοποιω μονο πακετα απο Cosmote. 2) Ας πουμε οτι εχει οντως καλυτερες προσφορες... τι ακριβως να τις κανεις οταν δεν θα κουνιεται byte? Προσωπικα εκμεταλλευομουν καμια προσφορα οταν βγάζανε, αλλα απο ενα σημειο και μετα επαψα να ασχολουμαι, γιατι αμα ειναι να παρακαλαω να φυγει ενα videoμηνυμα πχ στο viber, δεν εχει νοημα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από oletiras
Georgebek2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, oletiras είπε Δουλεύω και τις 2. Η Cosmote υπερεχει με διαφορα. Για μενα δεν υφισταται το διλλημα. Ο μονος λογος που κρατάω νουμερο σε vodafone ειναι για τεχνικους λογους (αν πεσει το ενα δικτυο να εχω το αλλο) και για το cashback που δινει σε ψωνια σουπερ μαρκετ. Επειδη με ενδιαφερει τι cashback δινει η βοντα; 1
oletiras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Επειδη με ενδιαφερει τι cashback δινει η βοντα; Οταν ψωνιζεις απο supermarket καποια συγκεκριμενα προιοντα (υπαρχει η λιστα καθε βδομαδας στο app), μερος της αξιας αυτων σου επιστρέφεται ως υπολοιπο στο καρτοκινητο και ανανεωνει τον χρονο ομιλιας (ακομα και με 50 λεπτα cashback) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα