Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια φετος δινω πανελληνιες και για να πω την αληθεια θελω μια βοηθεια προς τι να επιλεξω. 1ον με ενα πτυχιο πληροφορικης η ψηφιακων συστηματων [καστορια,λαρισα] σε τι μπορεις να δουλεψεις; μπορεις και σε δημοσιο; 2ον και οι δυο σχολες προσφερουν γνωσεις προγραμματισμου εγω ομως δεν θελω να ασχοληθω με τον προγραμματισμο, γινεται με ενα τετοιο πτυχιο να δουλεψω σε μια εταιρια πχ wind ως τεχνικος δικτυων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, gii είπε

Ναι εννοείται πως μπορείς παρεμφερή αντικείμενα είναι 

θα μπορουσες να μου πεις αν γνωριζεις ποια αλλα ;

Επεξ/σία από Θοδωρής005
Δημοσ.

Ολες οι σχολες Ψηφιακων Συστηματων, Πληροφορικης και Μηχανικων Πληροφορικης εχουν ως βασικο αντικειμενο γενικοτερα την πληροφορικη. Εννοειται πως εχουν μαθηματα προγραμματισμου αλλα αν δεν κανω λαθος διαλεγεις κλαδο το 3ο ετος. Τωρα αν θες να πας τεχνικος δικτυων κλπ προφανως και θα σε παρουν απλα αυτο ειναι το ταβανι της δουλειας και δεν το προτιμουν πολλοι αποφοιτοι σχολων πληροφορικης. Οι περισσοτεροι τεχνικοι δικτυων ειναι αποφοιτοι ΙΕΚ.  

Δημοσ.

Δε ξέρω κατά πόσο θα σου 'ναι χρήσιμη η σχολή πληροφορικής εάν θέλεις απλά να γίνεις τεχνικός δικτύων. I mean, ίσως ένα CCNA (Cisco), ή MTCNA (MikroTik) να 'ναι πιο απλό και "άμεσο". Σίγουρα πάντως δε θα βρεθείς στη θέση να πρέπει να μάθεις τα πάντα γύρω - γύρω ώστε να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο που θες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, truman2193 είπε

Ολες οι σχολες Ψηφιακων Συστηματων, Πληροφορικης και Μηχανικων Πληροφορικης εχουν ως βασικο αντικειμενο γενικοτερα την πληροφορικη. Εννοειται πως εχουν μαθηματα προγραμματισμου αλλα αν δεν κανω λαθος διαλεγεις κλαδο το 3ο ετος. Τωρα αν θες να πας τεχνικος δικτυων κλπ προφανως και θα σε παρουν απλα αυτο ειναι το ταβανι της δουλειας και δεν το προτιμουν πολλοι αποφοιτοι σχολων πληροφορικης. Οι περισσοτεροι τεχνικοι δικτυων ειναι αποφοιτοι ΙΕΚ.  

39 λεπτά πριν, Haldol είπε

Δε ξέρω κατά πόσο θα σου 'ναι χρήσιμη η σχολή πληροφορικής εάν θέλεις απλά να γίνεις τεχνικός δικτύων. I mean, ίσως ένα CCNA (Cisco), ή MTCNA (MikroTik) να 'ναι πιο απλό και "άμεσο". Σίγουρα πάντως δε θα βρεθείς στη θέση να πρέπει να μάθεις τα πάντα γύρω - γύρω ώστε να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο που θες.

με ενα τετοιο πτυχιο με τι αλλο μπορω να ασχοληθω πχ πειτε μου καποια ονομαστικα ετσι ωστε να το ψαξω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε

με ενα τετοιο πτυχιο με τι αλλο μπορω να ασχοληθω πχ πειτε μου καποια ονομαστικα ετσι ωστε να το ψαξω

Με αυτά που ανέφερα; Με τίποτε άλλο. Δίκτυα μόνο. Αλλά αυτό δε θες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Haldol είπε

Με αυτά που ανέφερα; Με τίποτε άλλο. Δίκτυα μόνο. Αλλά αυτό δε θες;

Απλά διαβασα στις σχολές κάποια επαγγελματικα δικαίωμάτα όπως εξηγήστε μου λίγο αυτα

Προσόντα διορισμού στον Κλάδο ΠΕ Πληροφορικής σε θέσεις φορέων του Δημοσίου (Π.Δ.  
347/2003, ΦΕΚ 315/A’/31-12-2003, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)

του λογισμικού και του υλικού των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των υπολογιστικών  
συστημάτων,
β. των συστημάτων και δικτύων επικοινωνιών, των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, των δικτυακών  
και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και των εφαρμογών διαδικτύου,  
γ. των κάθε είδους ψηφιακών συστημάτων που αποθηκεύουν, επεξεργάζονται και μεταδίδουν  
δεδομένα και πληροφορίες σε ψηφιακή, μορφή,
δ. των ψηφιακών ενσωματωμένων και ρομποτικών συστημάτων,  
ε. των συστημάτων και των εφαρμογών αυτοματισμού, επεξεργασίας σημάτων, γραφικών,  
εικόνας/βίντεο και ομιλίας/ήχου,
στ. των συστημάτων υλικολογισμικού που είναι κρίσιμα από άποψη ασφάλειας,
ζ. των συστημάτων του διαδικτύου των πραγμάτων,
η. της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων, της μηχανικής μάθησης και της τεχνητής νοημοσύνη

Αυτά ουσιαστικά τι επάγγελματα είναι δηλαδή πχ

Επεξ/σία από Θοδωρής005

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...