music_lover Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, billdanos είπε Τι πουλάει εκεί? Διαφορετικά είδη ...κασεριού? 😛 Για να μιλήσουμε και σοβαρά πάντως, hover λειτουργία έχει εδώ και χρόνια στο android και η samsung. Η διαφορά όμως εδώ είναι πως υπάρχει και αλληλεπίδραση με διάφορα προγράμματα και δεν δου εμφανίζει απλά μια κουκκίδα πριν ακουμπήσεις το pen στην οθόνη! Μπορείς να επιλέξεις αντικείμενα σε ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα, να δεις ένα preview του εργαλείου πριν το χρησιμοποιήσεις κλπ κλπ, πράγμα που σημαίνει πως η οθόνη αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα data από την άκρη του μολυβιού. Τα προηγούμενα μοντέλα δεν το είχαν αυτό μιας και δεν είναι μόνο θέμα software. Όχι, καλαμάκια, τα κανονικά..όχι αυτά που δεν τρώγονται 😆 Μηχανικός και εσύ εκτός από σκλί? 😝 Για να μιλήσουμε σοβαρά λοιπόν, εγώ έκανα μια υπόθεση και εξέφρασα των προσωπική μου άποψη, κάτι που φυσικά κατάλαβες αλλά αντί αυτού επέλεξες να με ειρωνευτείς σαν μηχανικό εκτός από λάτρη της μουσικής. Και σου επιστρέφω στο ερώτημα, εσύ μιλάς ως μηχανικός εκτός από λάτρης των τετράποδων φίλων μας ή κάνεις και εσύ μια υπόθεση όπως εγώ? Γιατί είναι ωραία αυτά που γράφεις αλλά απόδειξη για αυτά δεν βρήκα παρά μόνο τα λόγια της apple και ορισμένων μέσων που απλά αντιγράφουν τα λεγόμενα της. Αν υπάρχει πουθενά απόδειξη του επιπλέον αυτού hardware ευχαρίστως να αναθεωρήσω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από music_lover
CyanBlue Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 "...εισάγει το ίδιο χρώμα στο iPad". Μήτσο, να αυτό το σαπιομηλί θέλω να βάψουμε την κρεβατοκάμαρα. Αυτό όπως το βλέπεις στην οθόνη, ίδιο από τις μηλόφλουδες! Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα. Όποιος έχει ασχοληθεί με διαχείρηση χρώματος, ξέρει. 'Οταν θα βγει στην παραγωγή θα μας πουν όσοι... επενδύσουν.
arthurchurch Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Αυτό το είχε εισάγει η Samsung πολλά χρόνια πριν και μάλιστα με πολύ καλή εφαρμογή στο software! fireboy and watergirl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα