Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

εχω ακομα μια ερωτησουλα επι του θεματος και θα ηθελα πολυ  την βοηθεια σας προκειμενουν να αποδεχτω μια προσφορα που εχω για το προιον απο τον πωλητη.

Το προιον   ( απο US  ,  ειναι ενα λαπτοπ )    αρχικα ειχα δει ειχε μεταφορικα   65$   και οπως ειπα πριν τα import  charge ελεγε πληρονονται στο delivery  , οκ ... μια χαρα ως εδω.

Οταν δεχτηκα counteroffer απο τον πωλητη , ειδα οτι τα μεταφορικα  αλλαξαν απο 65$    σε  93$   ,  και λεω στον πωλητη γιατι ?    μου ειπε μιλησε με ebay  .

Μιλησα chat με ebay  και μου ειπαν  οτι εχει γυρισει ο πωλητης  σε international shipping   και  ΔΕΝ θα πληρωσετε καθολου κατα την παραλαβη    import  charge  ! !   τιποτα απολυτως  , οτι αυτη η αυξηση  που εγινε απο 65$  σε 93$   ειναι κομπλε με τα import charge μαζι,     ετσι μου ειπε ! !  

Το λεω γιατι βλεπω σε αλλα  ιδια προιοντα απο US  ιδια αξιας που εχει εκει να πληρωσεις τα import charge  και ειναι καπου στο 150αρι με 170αρι  ευρω ( για την αντιστοιχη αξια του προιοντος )  , αλλα εχει λεει  international priority shipping  εκει ,     ενω στο δικο μου προιον  λεει  international shipping.

Oντος μπορει να ειναι ετσι ?   γιατι αν ναι    φυσικα οικονομια με συμφερει και κερδιζω αρκετο ποσο 

Έχω αγοράσει από ebay έτσι, όντως δεν πληρώνεις τίποτα και έρχεται στην πόρτα σου (που λέει ο λόγος-επειδη χρησιμοποιούν γενική ταχυδρομική πάντα χρειάστηκε να πάω να τα πάρω, η χειρότερη). Αλλά α)το γράφει ξεκάθαρα και β) το ακριβές ποσό το βλέπεις όταν πας να πληρώσεις. Κράτα τη συνομιλία για να είσαι ήσυχος και πληρωμή μόνο με PayPal 

Δημοσ.

μου εστειλε το ebay την συνομιλια στο email , θα την φτιαξω σε pdf να την εχω,  οποτε και να πληρωσω ( λεεεεμε τωρα )  κατι αρκετο μετα  .. θα τους πω   ωπα  μαγκες   τι γινεται  εδω  ?    δωστε refund  ,  λεμε τωρα αν φτασουμε σε τετοια περιπτωση.

Oποτε μια χαρα ,  πολυ καλα  αν δεν πληρωσω κατι αλλο.

• Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

μου εστειλε το ebay την συνομιλια στο email , θα την φτιαξω σε pdf να την εχω,  οποτε και να πληρωσω ( λεεεεμε τωρα )  κατι αρκετο μετα  .. θα τους πω   ωπα  μαγκες   τι γινεται  εδω  ?    δωστε refund  ,  λεμε τωρα αν φτασουμε σε τετοια περιπτωση.

Σε τι ακριβώς να πάρεις refund? Μπορεί ο πωλητής να μην είναι ενεργός στη επιλογή να προπληρωθουν τα έξοδα τελωνείου (δεν είναι απίθανο) εφόσον επιλέξεις να το αγοράσεις εσύ είσαι υπεύθυνος για ότι κόστος βγάλει το τελωνείο, και πρακτικά refund αν δεκτει ο πωλητής θα πάρεις όταν επιστρέψει σε αυτόν το προϊόν, επίσης αν ανοίξεις dispute στο paypal να ξέρεις ότι θα το χάσεις μια και το έξτρα κόστος στο τελωνείο αφορά τον αγοραστή

Δημοσ.
13 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

Για να μην πληρωσεις extra fees, πρεπει να λεει αυτο στην σελιδα του προιοντος (αν θες, βαζεις και το λινκ να το επιβεβαιωσουμε)

image.png.5fbd2181f18993590f1187ac8fba1245.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ebay που μίλησα με chat για πιο λόγο αυξήθηκαν κατά 40 περιπου ευρώ τα μεταφορικά εντιλως ξαφνικά μου είπαν ότι μπήκε επιλογή international shipping και δεν πληρώνω απόλυτος τίποτα κατά το delivery, ήταν απόλυτος σίγουρος ο εκπρόσωπος του ebay .

Όπως βλέπετε τα μεταφορικά είναι 93 δολάρια , πριν ήταν 54 

Screenshot_20230313_091136_Chrome.jpg

Επεξ/σία από jimmisk1974
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

Στο ebay που μίλησα με chat για πιο λόγο αυξήθηκαν κατά 40 περιπου ευρώ τα μεταφορικά εντιλως ξαφνικά μου είπαν ότι μπήκε επιλογή international shipping και δεν πληρώνω απόλυτος τίποτα κατά το delivery, ήταν απόλυτος σίγουρος ο εκπρόσωπος του ebay .

Όπως βλέπετε τα μεταφορικά είναι 93 δολάρια , πριν ήταν 54 

Screenshot_20230313_091136_Chrome.jpg

Πάντως στο screen shot που ανέβασες λέει καθαρά ότι μπορεί να χρεωθείς τέλη εκτελωνισμού.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Πάντως στο screen shot που ανέβασες λέει καθαρά ότι μπορεί να χρεωθείς τέλη εκτελωνισμού.

Nαι οντος ,  αλλα λογω της αυξησης των μεταφορικων    ισως αυτα τα import charge μπηκαν  μεσα στην τιμη ,  γιατι οπως ειπα  στην αρχη τα μεταφορικα ηταν 54 $   και μετα   εγιναν 93 $  .

Να και η συνομιλια με το ebay ,  τι μου ειπαν ..... εκτος και αν καταλαβενω γω κατι λαθος .

dialogos.jpg

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmisk1974 είπε

Nαι οντος ,  αλλα λογω της αυξησης των μεταφορικων    ισως αυτα τα import charge μπηκαν  μεσα στην τιμη ,  γιατι οπως ειπα  στην αρχη τα μεταφορικα ηταν 54 $   και μετα   εγιναν 93 $  .

Να και η συνομιλια με το ebay ,  τι μου ειπαν ..... εκτος και αν καταλαβενω γω κατι λαθος .

dialogos.jpg

Από την στιγμή που στο import charge δεν βγάζει πόσο και σου γράφει ότι μπορεί να έχεις χρεώσεις στη παράδοση σημαίνει ότι ο πωλητής δεν είναι στο προγραμα (γενικά είναι σπάνιο μικροί πωλητές να είναι σε αυτό το προγραμα) άρα αν μπει τελωνείο οι χρεώσεις είναι δικιά σου ευθηνη

Δημοσ.

Ξανά ρώτα και άλλον assistant. Και εμένα δεν μου φαίνεται λογικό. Θα πρέπει να λέει το ποσό. Αντίστοιχα πχ στο αμαζον, με πωλητή το αμαζον πληρώνεις στο check out, ενώ με πωλητή 3ο, τα πληρώνεις όταν έρχονται 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...