anonymous999 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε εχω ακομα μια ερωτησουλα επι του θεματος και θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας προκειμενουν να αποδεχτω μια προσφορα που εχω για το προιον απο τον πωλητη. Το προιον ( απο US , ειναι ενα λαπτοπ ) αρχικα ειχα δει ειχε μεταφορικα 65$ και οπως ειπα πριν τα import charge ελεγε πληρονονται στο delivery , οκ ... μια χαρα ως εδω. Οταν δεχτηκα counteroffer απο τον πωλητη , ειδα οτι τα μεταφορικα αλλαξαν απο 65$ σε 93$ , και λεω στον πωλητη γιατι ? μου ειπε μιλησε με ebay . Μιλησα chat με ebay και μου ειπαν οτι εχει γυρισει ο πωλητης σε international shipping και ΔΕΝ θα πληρωσετε καθολου κατα την παραλαβη import charge ! ! τιποτα απολυτως , οτι αυτη η αυξηση που εγινε απο 65$ σε 93$ ειναι κομπλε με τα import charge μαζι, ετσι μου ειπε ! ! Το λεω γιατι βλεπω σε αλλα ιδια προιοντα απο US ιδια αξιας που εχει εκει να πληρωσεις τα import charge και ειναι καπου στο 150αρι με 170αρι ευρω ( για την αντιστοιχη αξια του προιοντος ) , αλλα εχει λεει international priority shipping εκει , ενω στο δικο μου προιον λεει international shipping. Oντος μπορει να ειναι ετσι ? γιατι αν ναι φυσικα οικονομια με συμφερει και κερδιζω αρκετο ποσο Έχω αγοράσει από ebay έτσι, όντως δεν πληρώνεις τίποτα και έρχεται στην πόρτα σου (που λέει ο λόγος-επειδη χρησιμοποιούν γενική ταχυδρομική πάντα χρειάστηκε να πάω να τα πάρω, η χειρότερη). Αλλά α)το γράφει ξεκάθαρα και β) το ακριβές ποσό το βλέπεις όταν πας να πληρώσεις. Κράτα τη συνομιλία για να είσαι ήσυχος και πληρωμή μόνο με PayPal
jimmisk1974 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 μου εστειλε το ebay την συνομιλια στο email , θα την φτιαξω σε pdf να την εχω, οποτε και να πληρωσω ( λεεεεμε τωρα ) κατι αρκετο μετα .. θα τους πω ωπα μαγκες τι γινεται εδω ? δωστε refund , λεμε τωρα αν φτασουμε σε τετοια περιπτωση. Oποτε μια χαρα , πολυ καλα αν δεν πληρωσω κατι αλλο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε μου εστειλε το ebay την συνομιλια στο email , θα την φτιαξω σε pdf να την εχω, οποτε και να πληρωσω ( λεεεεμε τωρα ) κατι αρκετο μετα .. θα τους πω ωπα μαγκες τι γινεται εδω ? δωστε refund , λεμε τωρα αν φτασουμε σε τετοια περιπτωση. Oποτε μια χαρα , πολυ καλα αν δεν πληρωσω κατι αλλο. Σε τι ακριβώς να πάρεις refund? Μπορεί ο πωλητής να μην είναι ενεργός στη επιλογή να προπληρωθουν τα έξοδα τελωνείου (δεν είναι απίθανο) εφόσον επιλέξεις να το αγοράσεις εσύ είσαι υπεύθυνος για ότι κόστος βγάλει το τελωνείο, και πρακτικά refund αν δεκτει ο πωλητής θα πάρεις όταν επιστρέψει σε αυτόν το προϊόν, επίσης αν ανοίξεις dispute στο paypal να ξέρεις ότι θα το χάσεις μια και το έξτρα κόστος στο τελωνείο αφορά τον αγοραστή
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε μου εστειλε το ebay την συνομιλια στο email , θα την φτιαξω σε pdf να την εχω, οποτε και να πληρωσω ( λεεεεμε τωρα ) κατι αρκετο μετα .. θα τους πω ωπα μαγκες τι γινεται εδω ? δωστε refund , λεμε τωρα αν φτασουμε σε τετοια περιπτωση. Oποτε μια χαρα , πολυ καλα αν δεν πληρωσω κατι αλλο. Για να μην πληρωσεις extra fees, πρεπει να λεει αυτο στην σελιδα του προιοντος (αν θες, βαζεις και το λινκ να το επιβεβαιωσουμε)
jimmisk1974 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο ebay που μίλησα με chat για πιο λόγο αυξήθηκαν κατά 40 περιπου ευρώ τα μεταφορικά εντιλως ξαφνικά μου είπαν ότι μπήκε επιλογή international shipping και δεν πληρώνω απόλυτος τίποτα κατά το delivery, ήταν απόλυτος σίγουρος ο εκπρόσωπος του ebay . Όπως βλέπετε τα μεταφορικά είναι 93 δολάρια , πριν ήταν 54 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από jimmisk1974
kax54638 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Στο ebay που μίλησα με chat για πιο λόγο αυξήθηκαν κατά 40 περιπου ευρώ τα μεταφορικά εντιλως ξαφνικά μου είπαν ότι μπήκε επιλογή international shipping και δεν πληρώνω απόλυτος τίποτα κατά το delivery, ήταν απόλυτος σίγουρος ο εκπρόσωπος του ebay . Όπως βλέπετε τα μεταφορικά είναι 93 δολάρια , πριν ήταν 54 Πάντως στο screen shot που ανέβασες λέει καθαρά ότι μπορεί να χρεωθείς τέλη εκτελωνισμού.
jimmisk1974 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 58 λεπτά πριν, kax54638 είπε Πάντως στο screen shot που ανέβασες λέει καθαρά ότι μπορεί να χρεωθείς τέλη εκτελωνισμού. Nαι οντος , αλλα λογω της αυξησης των μεταφορικων ισως αυτα τα import charge μπηκαν μεσα στην τιμη , γιατι οπως ειπα στην αρχη τα μεταφορικα ηταν 54 $ και μετα εγιναν 93 $ . Να και η συνομιλια με το ebay , τι μου ειπαν ..... εκτος και αν καταλαβενω γω κατι λαθος .
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, jimmisk1974 είπε Nαι οντος , αλλα λογω της αυξησης των μεταφορικων ισως αυτα τα import charge μπηκαν μεσα στην τιμη , γιατι οπως ειπα στην αρχη τα μεταφορικα ηταν 54 $ και μετα εγιναν 93 $ . Να και η συνομιλια με το ebay , τι μου ειπαν ..... εκτος και αν καταλαβενω γω κατι λαθος . Από την στιγμή που στο import charge δεν βγάζει πόσο και σου γράφει ότι μπορεί να έχεις χρεώσεις στη παράδοση σημαίνει ότι ο πωλητής δεν είναι στο προγραμα (γενικά είναι σπάνιο μικροί πωλητές να είναι σε αυτό το προγραμα) άρα αν μπει τελωνείο οι χρεώσεις είναι δικιά σου ευθηνη
SabotazNic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Ξανά ρώτα και άλλον assistant. Και εμένα δεν μου φαίνεται λογικό. Θα πρέπει να λέει το ποσό. Αντίστοιχα πχ στο αμαζον, με πωλητή το αμαζον πληρώνεις στο check out, ενώ με πωλητή 3ο, τα πληρώνεις όταν έρχονται 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 You may have the option of having your packages shipped with the duties paid at checkout or whether to provide payment of duties upon delivery. https://pages.ebay.com/internationalshippingprogram/buyer/terms/ νομιζω ΔΕΝ περιλαμβάνει κοστος εκτελωνισμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα