seval3647 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας θέλω να παραγγείλω κάτι απο ΗΠΑ που κοστίζει 43 ευρώ που έχει τελωνείο το γράφει κιόλας όμως δέν μπορούν γνωρίζουν το ποσό μήπως ξέρετε πόσο περίπου θα πληρώσω φοβάμαι μην τη πατήσω δηλαδή στη χειρότερη πόσο ?
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, seval3647 είπε Καλησπέρα σας θέλω να παραγγείλω κάτι απο ΗΠΑ που κοστίζει 43 ευρώ που έχει τελωνείο το γράφει κιόλας όμως δέν μπορούν γνωρίζουν το ποσό μήπως ξέρετε πόσο περίπου θα πληρώσω φοβάμαι μην τη πατήσω δηλαδή στη χειρότερη πόσο ? 24% ΦΠΑ θα πληρώσεις σίγουρα. Από εκεί και πέρα, με ταχυδρομείο έχεις έξοδα εκτελωνισμού (νομίζω σε αυτήν την τιμή έχει 10 ευρώ), ενω με κουριερ πάει κάνα 50αρι + λοιπά έξοδα. Όπως και να έχει, οι τιμοκατάλογοι είναι μια αναζήτηση μακριά
Allan-Wake Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, seval3647 είπε Καλησπέρα σας θέλω να παραγγείλω κάτι απο ΗΠΑ που κοστίζει 43 ευρώ που έχει τελωνείο το γράφει κιόλας όμως δέν μπορούν γνωρίζουν το ποσό μήπως ξέρετε πόσο περίπου θα πληρώσω φοβάμαι μην τη πατήσω δηλαδή στη χειρότερη πόσο ? τι ειναι αυτο που δεν το εχει η ευρωπη??
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε τι ειναι αυτο που δεν το εχει η ευρωπη?? Πολλά 1
Allan-Wake Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πολλά ναι εχεις δικιο, ομως υπαρχει μεγαλη περιπτωση αυτο που ψαχνει να υπαρχει και εδω και να βοηθησουμε 1
seval3647 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε ναι εχεις δικιο, ομως υπαρχει μεγαλη περιπτωση αυτο που ψαχνει να υπαρχει και εδω και να βοηθησουμε Γιαλιά Ice Cube 😅
Allan-Wake Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, seval3647 είπε Γιαλιά Ice Cube 😅 τι ειναι σπορτ γυαλια ηλιου?
seval3647 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε τι ειναι σπορτ γυαλια ηλιου? αυτά https://www.indysunglasses.com/products/ice-cube-skyblue
Allan-Wake Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, seval3647 είπε αυτά https://www.indysunglasses.com/products/ice-cube-skyblue θα πας στη λαικη της περιοχης σου και θα ρωτησεις τον πρωτο γυφτο... σιγουρα εχουν τετοια
seval3647 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε θα πας στη λαικη της περιοχης σου και θα ρωτησεις τον πρωτο γυφτο... σιγουρα εχουν τετοια χαχα τεσπα ευχαριστώ πολύ πάντως θα το ρισκάρω μάλλον
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, seval3647 είπε αυτά https://www.indysunglasses.com/products/ice-cube-skyblue Το λινκ βοηθάει. Αν παραγγείλεις με 10$, δηλαδη usps, είναι ελτα οπότε θα έχεις τα λιγότερα έξοδα πέρα από τον ΦΠΑ. Το express = courier.
jimmisk1974 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σας , θα ηθελα την συμβουλη σας σε ενα θεμα , για να προχωρήσω σε μια αγορα. Θελω να παρω απο ebay ενα λαπτοπ αξιας περιπου 500 ευρω. Τα μεταφορικα ειναι καπου 60 ευρω και το θεμα ειναι οτι τα Import charge δεν μου τα εχει , αλλα λεει θα πληρωθουν κατα την παραδοση. Σε αλλα προιοντα απο US ιδια αξιας και μεταφορικων τα εχει να τα πληρωσεις ... και ειναι στο περιπου 160 ευρω Σε περιπτωση που τα πληρωσω κατα την αφιξη του δεματος , υπαρχει καποια περιπτωση να ειναι πολυ παραπανω ? Δεν χαλιεμαι αν ειναι 10 με 20 ευρω η 30 , αλλα μην ξεφυγει κανα μεγαλο ποσο ? Δηλαδη μην το 160 γινει 260 η 300 ευρω ( λεω τωρα, μπορει να ειμαι και λιγο υπερβολικος, απλα οσες αγορες εχω κανει , παντα τα πληρωνα κατα την εκτελεση της παραγγελιας )
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Καλησπερα σας , θα ηθελα την συμβουλη σας σε ενα θεμα , για να προχωρήσω σε μια αγορα. Θελω να παρω απο ebay ενα λαπτοπ αξιας περιπου 500 ευρω. Τα μεταφορικα ειναι καπου 60 ευρω και το θεμα ειναι οτι τα Import charge δεν μου τα εχει , αλλα λεει θα πληρωθουν κατα την παραδοση. Σε αλλα προιοντα απο US ιδια αξιας και μεταφορικων τα εχει να τα πληρωσεις ... και ειναι στο περιπου 160 ευρω Σε περιπτωση που τα πληρωσω κατα την αφιξη του δεματος , υπαρχει καποια περιπτωση να ειναι πολυ παραπανω ? Δεν χαλιεμαι αν ειναι 10 με 20 ευρω η 30 , αλλα μην ξεφυγει κανα μεγαλο ποσο ? Δηλαδη μην το 160 γινει 260 η 300 ευρω ( λεω τωρα, μπορει να ειμαι και λιγο υπερβολικος, απλα οσες αγορες εχω κανει , παντα τα πληρωνα κατα την εκτελεση της παραγγελιας ) Ανάλογα με ποια εταιρία θα το στείλουν Μόνο ο ΦΠΑ είναι 120 ευρώ, αν έρθει με ΕΛΤΑ δες στο τιμοκατάλογο τους τι έξτρα χρεώσεις έχουν Αν έρθει με ιδιωτική courier (dhl ups κτλ) υπολόγιζε το ΦΠΑ + κάνα 100 έξτρα για έξοδα εκτελωνισμου σε αυτούς
jimmisk1974 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Ανάλογα με ποια εταιρία θα το στείλουν Μόνο ο ΦΠΑ είναι 120 ευρώ, αν έρθει με ΕΛΤΑ δες στο τιμοκατάλογο τους τι έξτρα χρεώσεις έχουν Αν έρθει με ιδιωτική courier (dhl ups κτλ) υπολόγιζε το ΦΠΑ + κάνα 100 έξτρα για έξοδα εκτελωνισμου σε αυτούς Με DHL από USA το βλέπω δύσκολο , πολλά από Αμερική μου έρχονται με γενική , και αλλά με ετλα . Το θέμα μου ειναι όσο να είναι να μην μου ξεπεράσουν τα 200 ευρώ , αν είναι μέχρι κει είμαι καλά.
jimmisk1974 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 εχω ακομα μια ερωτησουλα επι του θεματος και θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας προκειμενουν να αποδεχτω μια προσφορα που εχω για το προιον απο τον πωλητη. Το προιον ( απο US , ειναι ενα λαπτοπ ) αρχικα ειχα δει ειχε μεταφορικα 65$ και οπως ειπα πριν τα import charge ελεγε πληρονονται στο delivery , οκ ... μια χαρα ως εδω. Οταν δεχτηκα counteroffer απο τον πωλητη , ειδα οτι τα μεταφορικα αλλαξαν απο 65$ σε 93$ , και λεω στον πωλητη γιατι ? μου ειπε μιλησε με ebay . Μιλησα chat με ebay και μου ειπαν οτι εχει γυρισει ο πωλητης σε international shipping και ΔΕΝ θα πληρωσετε καθολου κατα την παραλαβη import charge ! ! τιποτα απολυτως , οτι αυτη η αυξηση που εγινε απο 65$ σε 93$ ειναι κομπλε με τα import charge μαζι, ετσι μου ειπε ! ! Το λεω γιατι βλεπω σε αλλα ιδια προιοντα απο US ιδια αξιας που εχει εκει να πληρωσεις τα import charge και ειναι καπου στο 150αρι με 170αρι ευρω ( για την αντιστοιχη αξια του προιοντος ) , αλλα εχει λεει international priority shipping εκει , ενω στο δικο μου προιον λεει international shipping. Oντος μπορει να ειναι ετσι ? γιατι αν ναι φυσικα οικονομια με συμφερει και κερδιζω αρκετο ποσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα