Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θέλω να παραγγείλω κάτι απο ΗΠΑ που κοστίζει 43 ευρώ που έχει τελωνείο το γράφει κιόλας όμως δέν μπορούν γνωρίζουν το ποσό  μήπως ξέρετε πόσο περίπου θα πληρώσω φοβάμαι μην τη πατήσω δηλαδή στη χειρότερη πόσο ?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, seval3647 είπε

Καλησπέρα σας θέλω να παραγγείλω κάτι απο ΗΠΑ που κοστίζει 43 ευρώ που έχει τελωνείο το γράφει κιόλας όμως δέν μπορούν γνωρίζουν το ποσό  μήπως ξέρετε πόσο περίπου θα πληρώσω φοβάμαι μην τη πατήσω δηλαδή στη χειρότερη πόσο ?

24% ΦΠΑ θα πληρώσεις σίγουρα. Από εκεί και πέρα, με ταχυδρομείο έχεις έξοδα εκτελωνισμού (νομίζω σε αυτήν την τιμή έχει 10 ευρώ), ενω με κουριερ πάει κάνα 50αρι + λοιπά έξοδα. 

Όπως και να έχει, οι τιμοκατάλογοι είναι μια αναζήτηση μακριά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, seval3647 είπε

τι ειναι αυτο που δεν το εχει η ευρωπη??

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πολλά 

ναι εχεις δικιο, ομως υπαρχει μεγαλη περιπτωση αυτο που ψαχνει να υπαρχει και εδω και να βοηθησουμε

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

ναι εχεις δικιο, ομως υπαρχει μεγαλη περιπτωση αυτο που ψαχνει να υπαρχει και εδω και να βοηθησουμε

Γιαλιά Ice Cube 😅

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

θα πας στη λαικη της περιοχης σου και θα ρωτησεις τον πρωτο γυφτο... σιγουρα εχουν τετοια

χαχα τεσπα ευχαριστώ πολύ πάντως θα το ρισκάρω μάλλον 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας ,   θα ηθελα  την συμβουλη σας σε ενα θεμα , για να προχωρήσω σε μια αγορα.

Θελω να παρω απο ebay ενα λαπτοπ  αξιας περιπου 500  ευρω. 

Τα μεταφορικα ειναι καπου 60 ευρω    και το θεμα  ειναι οτι τα Import charge δεν μου τα εχει , αλλα λεει θα πληρωθουν κατα την παραδοση.

Σε αλλα προιοντα απο US  ιδια αξιας και μεταφορικων  τα εχει να τα πληρωσεις ... και ειναι στο περιπου  160 ευρω 

Σε περιπτωση  που τα πληρωσω κατα την αφιξη του δεματος ,  υπαρχει καποια περιπτωση να ειναι πολυ παραπανω ?    Δεν χαλιεμαι αν ειναι 10 με 20 ευρω   η 30 ,  αλλα μην ξεφυγει κανα μεγαλο ποσο ?     Δηλαδη μην το 160    γινει  260  η  300  ευρω ( λεω τωρα,   μπορει να ειμαι και λιγο υπερβολικος,  απλα οσες αγορες εχω κανει , παντα τα πληρωνα κατα την εκτελεση της παραγγελιας )

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

Καλησπερα σας ,   θα ηθελα  την συμβουλη σας σε ενα θεμα , για να προχωρήσω σε μια αγορα.

Θελω να παρω απο ebay ενα λαπτοπ  αξιας περιπου 500  ευρω. 

Τα μεταφορικα ειναι καπου 60 ευρω    και το θεμα  ειναι οτι τα Import charge δεν μου τα εχει , αλλα λεει θα πληρωθουν κατα την παραδοση.

Σε αλλα προιοντα απο US  ιδια αξιας και μεταφορικων  τα εχει να τα πληρωσεις ... και ειναι στο περιπου  160 ευρω 

Σε περιπτωση  που τα πληρωσω κατα την αφιξη του δεματος ,  υπαρχει καποια περιπτωση να ειναι πολυ παραπανω ?    Δεν χαλιεμαι αν ειναι 10 με 20 ευρω   η 30 ,  αλλα μην ξεφυγει κανα μεγαλο ποσο ?     Δηλαδη μην το 160    γινει  260  η  300  ευρω ( λεω τωρα,   μπορει να ειμαι και λιγο υπερβολικος,  απλα οσες αγορες εχω κανει , παντα τα πληρωνα κατα την εκτελεση της παραγγελιας )

Ανάλογα με ποια εταιρία θα το στείλουν

Μόνο ο ΦΠΑ είναι 120 ευρώ, αν έρθει με ΕΛΤΑ δες στο τιμοκατάλογο τους τι έξτρα χρεώσεις έχουν

Αν έρθει με ιδιωτική courier (dhl ups κτλ) υπολόγιζε το ΦΠΑ + κάνα 100 έξτρα για έξοδα εκτελωνισμου σε αυτούς

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Ανάλογα με ποια εταιρία θα το στείλουν

Μόνο ο ΦΠΑ είναι 120 ευρώ, αν έρθει με ΕΛΤΑ δες στο τιμοκατάλογο τους τι έξτρα χρεώσεις έχουν

Αν έρθει με ιδιωτική courier (dhl ups κτλ) υπολόγιζε το ΦΠΑ + κάνα 100 έξτρα για έξοδα εκτελωνισμου σε αυτούς

Με DHL από USA το βλέπω δύσκολο , πολλά από Αμερική μου έρχονται με γενική , και αλλά με ετλα .

Το θέμα μου ειναι όσο να είναι να μην μου ξεπεράσουν τα 200 ευρώ , αν είναι μέχρι κει είμαι καλά.

Δημοσ.

εχω ακομα μια ερωτησουλα επι του θεματος και θα ηθελα πολυ  την βοηθεια σας προκειμενουν να αποδεχτω μια προσφορα που εχω για το προιον απο τον πωλητη.

Το προιον   ( απο US  ,  ειναι ενα λαπτοπ )    αρχικα ειχα δει ειχε μεταφορικα   65$   και οπως ειπα πριν τα import  charge ελεγε πληρονονται στο delivery  , οκ ... μια χαρα ως εδω.

Οταν δεχτηκα counteroffer απο τον πωλητη , ειδα οτι τα μεταφορικα  αλλαξαν απο 65$    σε  93$   ,  και λεω στον πωλητη γιατι ?    μου ειπε μιλησε με ebay  .

Μιλησα chat με ebay  και μου ειπαν  οτι εχει γυρισει ο πωλητης  σε international shipping   και  ΔΕΝ θα πληρωσετε καθολου κατα την παραλαβη    import  charge  ! !   τιποτα απολυτως  , οτι αυτη η αυξηση  που εγινε απο 65$  σε 93$   ειναι κομπλε με τα import charge μαζι,     ετσι μου ειπε ! !  

Το λεω γιατι βλεπω σε αλλα  ιδια προιοντα απο US  ιδια αξιας που εχει εκει να πληρωσεις τα import charge  και ειναι καπου στο 150αρι με 170αρι  ευρω ( για την αντιστοιχη αξια του προιοντος )  , αλλα εχει λεει  international priority shipping  εκει ,     ενω στο δικο μου προιον  λεει  international shipping.

Oντος μπορει να ειναι ετσι ?   γιατι αν ναι    φυσικα οικονομια με συμφερει και κερδιζω αρκετο ποσο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...