tzotzo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Εξαρτάται απτο πόσα cheesecakes θα σου προσφέρουν Μέχρι στιγμής 3 άτομα είχαν το ίδιο πρόβλημα. Αντι να γεμίσει το ίντερνετ δημοσιεύσεις με το χαλασμένο ψωμί και να φτιάξει το ψωμί η εταιρεία την βγάζουμε λάδι με δύο πακέτα ψωμί του τοστ και ένα φρυγανιες .
rus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, XronisR είπε Πρώτη φορά βλέπω ε ποστ να υπολογίζει κάποιος πόσο τελικό κόστος έχει ένα τόστ... και σιγουρα πρωτη φορα ακους οτι εχει παει 21 λεπτα μια φετα του τοστ 🤨 7 ώρες πριν, Speculoos είπε Αυτά που αγοράζεις τώρα βέβαια έχουν συντηρητικά (αν σε ενοχλεί κάτι τέτοιο) και είναι τίγκα στο αλάτι. Έχει όσο αλάτι έχει ένα ζαμπόν 😄 Οχι βεβαια, οι φετες του τοστ δεν εχουν ιδιο αλατι με μια κονσερβα ζαμπον. Οι Ζεας για παραδειγμα εχουν 1,25% ενω οι Κρι-Κρι ολικης 1,00%. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από rus
Dante80 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rus είπε και σιγουρα πρωτη φορα ακους οτι εχει παει 21 λεπτα μια φετα του τοστ 🤨 Οχι βεβαια, οι φετες του τοστ δεν εχουν ιδιο αλατι με μια κονσερβα ζαμπον. Οι Ζεας για παραδειγμα εχουν 1,25% ενω οι Κρι-Κρι ολικης 1,00%. Για να φτιάξεις ένα τοστ, θες μια φέτα ζαμπόν και 2 φέτες ψωμί. Για παράδειγμα... Η φέτα ζαμπόν θα έχει 400mg αλάτι, και δύο φέτες τόστ ζέας έχουν κοντά στα 800mg. Αυτό αναφέρει ο φίλος, αυτά τα ψωμιά είναι συνήθως τίγκα στα συντηρητικά, την ζάχαρη και το αλάτι. Υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά, αλλά σε γενικές γραμμές είναι κατά πολύ προτιμότερο το ψωμί του φούρνου. Μπορείς να βρεις ολικής, πολύσπορο ή σίκαλης εξαιρετικής ποιότητας στην ίδια τιμή, και να στο κόψουν και φέτες κανονικά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Dante80
KyrGR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Ένα από τα πιο συνήθη και τα πιο ακίνδυνα για τον καταναλωτή φαινόμενα είναι η μούχλα στο ψωμί. Αρκεί να συσκευαστεί λίγο ζεστό ή να έχει κρατήσει υγρασία. Απλά επειδή όλοι γίναμε Παριζιάνοι πλέον γκρινιάζουμε διαρκώς ενώ στο χωριό μας βάζαμε τη φιάλη στην πλάτη και ψεκάζαμε τις καλλιέργειες με DDT σαν να μην υπήρχε αύριο (χωρίς γάντια και μάσκα). Το επιστρέφουμε στο κατάστημα και μας δίνουν κάτι άλλο, δεν έχει νόημα να ζητάμε ευθύνες, αν το φάγατε σας εγγυώμαι ότι θα επιζήσετε.
rus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Dante80 είπε Για να φτιάξεις ένα τοστ, θες μια φέτα ζαμπόν και 2 φέτες ψωμί. Για παράδειγμα... Η φέτα ζαμπόν θα έχει 500mg αλάτι, και δύο φέτες τόστ ζέας έχουν κοντά στα 800mg. Αυτό αναφέρει ο φίλος, αυτά τα ψωμιά που αγοράζετε είναι συνήθως τίγκα στα συντηρητικά, την ζάχαρη και το αλάτι. Προσωπικα οτι αγοραζω ειναι αυστηρα ελεγμενο. Επικινδυνες σκουπιδοτροφες οπως το ζαμπον εννοειται πως ειναι αποκλεισμενες απο τη διατροφη μου. Τοστ μόνο με τυρι light συνεπως. Στη κατηγορια της σκουπιδοτροφης περιλαμβανονται οπως ειπα και οι φετες του τοστ(εισαγωμενη πεπαλαιωμενη κατεψυγμενη ζυμη με συντηρητικα). Προσφατα αγορασα μια τοστιερα-γκριλιερα για να κανω σε αυτην μπριζολακια, φιλετακια κοτοπουλου, μπιφτεκια μεσα σε συντομο χρονο. Και τοστ βεβαια, μετα απο πολλα χρονια. Οι λιγοτερο ανθυγιεινες φετες της αγορας ειναι οι Ζεας. Συγκριση αλατιου εκανα μεταξυ κονσερβας(οχι φετας) ζαμπον και φετων ψωμιου για τοστ. Διαβασε τα συστατικα μιας κονσερβας ζαμπον, θα εκπλαγεις οταν ανακαλυψεις ποσο αλατι και τι συντηρητικα υπαρχουν. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από rus
Speculoos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, rus είπε Οχι βεβαια, οι φετες του τοστ δεν εχουν ιδιο αλατι με μια κονσερβα ζαμπον. Οι Ζεας για παραδειγμα εχουν 1,25% ενω οι Κρι-Κρι ολικης 1,00%. Γενικά τόσο παίζει όμως εγώ για το συγκεκριμένο ψωμί που αναφέρθηκε στο νήμα σχολίασα. Αυτό έχει 1,7% (!) αλάτι. Για αυτό έκανα την αναλογία με το ζαμπόν έχοντας στο μυαλό μου τι παίζει στις χώρες της Δ. Ευρώπης (πλην Γερμανίας) όπου 1,5-1,8% είναι ο κανόνας. Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα σπάνια να βρεις ζαμπόν με κάτω από 2% αλάτι.
rus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Speculoos είπε Γενικά τόσο παίζει όμως εγώ για το συγκεκριμένο ψωμί που αναφέρθηκε στο νήμα σχολίασα. Αυτό έχει 1,7% (!) αλάτι. Για αυτό έκανα την αναλογία με το ζαμπόν έχοντας στο μυαλό μου τι παίζει στις χώρες της Δ. Ευρώπης (πλην Γερμανίας) όπου 1,5-1,8% είναι ο κανόνας. Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα σπάνια να βρεις ζαμπόν με κάτω από 2% αλάτι. Υπαρχουν και με >1,7% ειναι ομως και κατι αλλο, την κονσερβα συνηθως οταν την ανοιγεις τη τρως ολοκληρη. Ενω απ τις φετες θα φας 2-4, για ενα ή δυο τοστ δηλαδη. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από rus
Zakzam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε θέματα υγείας δεν κάνουμε την πάπια, δίνουμε ξερά τις εταιρείες που χαλαρώνουν τον ποιοτικό έλεγχο στα προϊόντα τους και αλλάζουμε μάρκα. Εγώ τις προάλλες έφαγα ένα τσουρέκι της εταιρείας "Κατσέλης" που μου έφεραν και είχε γεύση μούχλας χωρίς να έχει λήξει ούτε να φενετε τίποτα, απλά το πέταξα γιατί δεν το πλήρωσα εγώ. Άλλη φορά σε πατατάκια Tsakiris βρήκα οδοντογλυφίδα και μετά από επικοινωνία μου έφεραν μια κούτα δωρεάν αλλά δεν ξαναπήρα. Βέβαια και σε σούπερ μάρκετ έχω βρει μουχλιασμενα η ανοιγμένα προϊόντα και το ανέφερα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από Zakzam 2
rus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 6:42 ΠΜ, Zakzam είπε Σε θέματα υγείας δεν κάνουμε την πάπια, δίνουμε ξερά τις εταιρείες που χαλαρώνουν τον ποιοτικό έλεγχο στα προϊόντα τους και αλλάζουμε μάρκα. Εγώ τις προάλλες έφαγα ένα τσουρέκι της εταιρείας "Κατσέλης" που μου έφεραν και είχε γεύση μούχλας χωρίς να έχει λήξει ούτε να φενετε τίποτα, απλά το πέταξα γιατί δεν το πλήρωσα εγώ. Άλλη φορά σε πατατάκια Tsakiris βρήκα οδοντογλυφίδα και μετά από επικοινωνία μου έφεραν μια κούτα δωρεάν αλλά δεν ξαναπήρα. Βέβαια και σε σούπερ μάρκετ έχω βρει μουχλιασμενα η ανοιγμένα προϊόντα και το ανέφερα. Συνηθως δε φταινε οι εταιριες. Εχω βρει πολλες φορες ανοιγμενες συσκευασιες στα ραφια, ή προϊοντα ψυγειου να ειναι παρατημενα εκτος ψυγειου απο ασυνειδητους πελατες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα