comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 5 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Το game ειναι μια χαρα, σαφως καλυτερο απο L2 που για να επιβιωσεις επρεπε να εισαι σε κλικα. Εχει ολα τα καλα στοιχεια που ελειπαν απο L2 μαζι με ολα τα θετικα του L2. Θεωρητικα θα μπορουσε να κρατησει τον casual και τον competitive για πολυ μεγαλυτερο διαστημα. Το οτι καποιοι χαλανε χρημα δεν σημαινει οτι θα ξεχωρησουν απο τους αλλους με καποιο πλεονεκτημα απλα πληρωνουν για να κερδισουν ωρες παιχνιδιου(πληρωνεις και τα εχεις ολα ετοιμα). Και στο L2 μια χαρα πληρωνες και επαιρνες +16 S που ειχε 100 φορες μεγαλυτερο πλεονεκτημα απο οτι εχουν τωρα τα top tier items που παραμενουν προσιτα σε ολους. To προβλημα ειναι οτι οι νεες γενιες δεν καιγονται με ενα game, παιζουν λιγο καιρο και μετα πανε σε αλλο. Η παλια γενια που καιγοταν στο L2 ειναι πλεον 40+ και δεν εχουν ουτε το χρονο ουτε τη υπομονη που ειχαν στα 20. Aλλος ενας λογος που το L2 πηγε πολυ καλα ηταν οτι βγηκε την εποχη των internet cafe. Ο ενας παρεσυρε τον αλλο και ξαφνικα ειχες 50 ατομα να παιζουν L2 στον ιδιο χωρο με 100αδες ενεργα internet cafe. Οι περισσοτεροι επαιζαν για τη παρεα, τον χαβαλε και τα mass pvp. Τωρα τα internet cafe εχουν πεθανει και ολοι solαρουν στο σπιτι σε διαφορετικες ωρες και διαφορετικα games. Το game είναι μια χαρά και έχει πάει όπως δείχνουν και οι αριθμοί 336,300 στους 42,669 και αυτό κάνει ένα spike up τώρα μετά από μεγάλο update. Αυτό είναι πραγματικά αναληθές. Δεν μπορεί να είναι και μια χαρά και να έχει μια τέτοια βουτιά -την οποία και προέβλεψα μήνες πριν-. Να το διορθώσω λίγο, δεν το προέβλεψα και τόσο αλλά όπως είχα βάλει το link το παιχνίδι είχε ήδη πεθάνει και του κάναν και τα 40 μήνες πριν στην γενέτειρα του. Sorry όταν λέμε ότι έχει όλα τα καλά...πως είναι καλά να μην έχει races και classes; Είναι της σχολής "less is more"; Δεν έχω ασχοληθεί με το store και τα items σε αυτό το παιχνίδι ούτε στην Κορέα ούτε εδώ όταν βγήκε οπότε το αφήνω χωρίς περαιτέρω σχόλια καθώς πραγματικά δεν ξέρω αν έχει items pay2win που να χαλάνε την ισορροπία αλλά δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε τα official stores με τα κινεζόμποτα το οποίο ήταν παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού. Το πρόβλημα με τις γενιές που λες ήταν και το μεγάλο όπλο αυτού του παιχνιδιού το οποίο είχε να τραβήξει από την δεξαμενή του L2 αλλά και από τους νεότερους. 2 δεξαμενές που μπορούσε να τραβήξει και όμως έκανε βουτιά a la Καραγκούνης. Και τώρα έχει ένα μικρό peak στους 42669, μόλις περάσει το "wow κάτι νέο" factor και κάνει την νέα βουτιά βλέπω και άλλα merges και να μένουν 3-4 servers με τους λίγους που τους αρέσει αυτό το παιχνίδι. Τα internet καφέ όντως πεθάνε αλλά και τότε που υπήρχαν με το L2 πχ εγώ πάντα από το σπίτι έπαιζα και όταν είχα ελεύθερο χρόνο και δεν είχε η παρέα, έκανα group με άλλους από την clan ή φίλους που έκανα εκτός clan. Ναι οκ κλείνει μια πόρτα και 1 παρέα έξω αλλά ανοίγουν τόσες άλλες πόρτες και παρέες. Δεν υπάρχει δικαιολογια αν δεν μπορεί κάποιος να το δει αυτό παίζει τα mmorpg λάθος. Ακόμα και σήμερα 2 από τους καλύτερους μου φίλους είναι παιδιά που γνώρισα μέσα από το L2.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, comfuzio είπε Το game είναι μια χαρά και έχει πάει όπως δείχνουν και οι αριθμοί 336,300 στους 42,669 και αυτό κάνει ένα spike up τώρα μετά από μεγάλο update. Αυτό είναι πραγματικά αναληθές. Δεν μπορεί να είναι και μια χαρά και να έχει μια τέτοια βουτιά -την οποία και προέβλεψα μήνες πριν-. Να το διορθώσω λίγο, δεν το προέβλεψα και τόσο αλλά όπως είχα βάλει το link το παιχνίδι είχε ήδη πεθάνει και του κάναν και τα 40 μήνες πριν στην γενέτειρα του. Δεν ξερω κατα ποσο αντιπροσωπευουν αυτοι οι αριθμοι το total count των players, το σιγουρο ειναι οτι παιζουν πολυ περισσοτεροι απο 45.000 αυτη τη στιγμη(συνολικα και οχι μεσα στο 24ωρο). Επισης μη ξεχναμε ολο αυτο το κοσμο απο Eυρωπη και Αμερικη που επαιζε 1 χρονο νωριτερα στον Κορεατικο και δεν ηρθαν ποτε στον Global. Ειναι αρκετοι που δεν παιζουν καθε μερα, κανοντας πχ Το σ/κ ολα τα απαραιτητα και μετα logαρουν αναλογα με τη μερα που εχουν περισσοτερο χρονο. Contracts,Dungeons,Abyss κανουν stuck και τα κανεις οποτε θες , εγω πχ εχω γραψει πανω απο 1500 ωρες και φαντασου οτι ελειπα τα πσκ που οι περισσοτεροι παιζουν. Μιλαμε για 25 servers που οι περισσοτεροι ειναι τοσο γεματοι που δεν μπορεις να κανεις quests και Abyss... To να εχει οσους ξεκινησε ειναι αδυνατον για οποιοδηποτε παιχνιδι, ποσο μαλλον για ενα game που δεν εχει 80€ αλλα ειναι free και μπαινουν ολοι για να το δουν, παιζουν κανα μηνα και πανε σε αλλο. 5 ώρες πριν, comfuzio είπε Sorry όταν λέμε ότι έχει όλα τα καλά...πως είναι καλά να μην έχει races και classes; Είναι της σχολής "less is more"; Races δεν εχει αλλα εχει ενα τεραστιο character customization που οι χαρακτηρες διαφερουν και δεν ειναι μια φωτοτυπια σε spam. Yπαρχουν 28 Classes που σε αντιθεση με το L2 oπου σε καθε class ΟΛΟΙ φορανε το ιδιο set, το ιδιο weapon και κανουν τα ιδια skills , εκει ακομα και το ιδιο class παιζει με διαφορετικα skills, με διαφορετικα skill specializations, διαφορετικα Masteries και διαφορετικο gear. Weapon/Armor/Accesory Enchants,traits,skill enchants μπορουν να τα εχουν ολοι παιζοντας ακομα και 1 ωρα τη μερα solo και δεν ειναι υποχρεωμενοι να τα αγορασουν πανακριβα απο τη Χ guild που εχει κανει Dominate το Server και τα κανει ολα σκουπα ουτε ειναι καταδικασμενοι να μεινουν με mid game items για παντα. Τελος πια σε αυτο το κουραστικο grinding που ησουν για μηνες σε ενα σημειο για να παρεις loot. Πλεον υπαρχουν πολλοι τροποι και πολλες περιοχες για να περασεις την ωρα σου πιο ευχαριστα και να μη βαριεσαι. Αν προσθεσεις σε αυτα το WASD για PvP/PvE που κανει το "click combat" αστειο οπως και τα Tactics στα Bosses αντι για ενα τεραστιο Pool of Life που απλα θελει χρονο για να τελειωσει, μιλαμε για ενα πολυ βελτιομενο L2 με αλλο ονομα. 5 ώρες πριν, comfuzio είπε Δεν έχω ασχοληθεί με το store και τα items σε αυτό το παιχνίδι ούτε στην Κορέα ούτε εδώ όταν βγήκε οπότε το αφήνω χωρίς περαιτέρω σχόλια καθώς πραγματικά δεν ξέρω αν έχει items pay2win που να χαλάνε την ισορροπία αλλά δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε τα official stores με τα κινεζόμποτα το οποίο ήταν παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού. Mιας και παιζω free to play οπως και πολλοι αλλοι, μια χαρα μπορεις να ασχοληθεις με το market και οχι απλα να ντυθεις αλλα και να βγαλεις ενα σκασμο Lucent. Eγω πχ εχω 10.000 lucent να καθονται και εχω στειλει και απο 2000 σε 3 χαρακτηρες που φτιαχτηκαν σε καινουρια steams για να πουληθουν. Ενας φιλος που παιζαμε L2 Official για χρονια, ειναι free to play , top gear ντυμενος και εχει και 50.000 lucent,δουλευοντας υπερωριες, με ενα μωρο 1 χρονου. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece
comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Δεν ξερω κατα ποσο αντιπροσωπευουν αυτοι οι αριθμοι το total count των players, το σιγουρο ειναι οτι παιζουν πολυ περισσοτεροι απο 45.000 αυτη τη στιγμη(συνολικα και οχι μεσα στο 24ωρο). Επισης μη ξεχναμε ολο αυτο το κοσμο απο Eυρωπη και Αμερικη που επαιζε 1 χρονο νωριτερα στον Κορεατικο και δεν ηρθαν ποτε στον Global. Ειναι αρκετοι που δεν παιζουν καθε μερα, κανοντας πχ Το σ/κ ολα τα απαραιτητα και μετα logαρουν αναλογα με τη μερα που εχουν περισσοτερο χρονο. Contracts,Dungeons,Abyss κανουν stuck και τα κανεις οποτε θες , εγω πχ εχω γραψει πανω απο 1500 ωρες και φαντασου οτι ελειπα τα πσκ που οι περισσοτεροι παιζουν. Μιλαμε για 25 servers που οι περισσοτεροι ειναι τοσο γεματοι που δεν μπορεις να κανεις quests και Abyss... To να εχει οσους ξεκινησε ειναι αδυνατον για οποιοδηποτε παιχνιδι, ποσο μαλλον για ενα game που δεν εχει 80€ αλλα ειναι free και μπαινουν ολοι για να το δουν, παιζουν κανα μηνα και πανε σε αλλο. Races δεν εχει αλλα εχει ενα τεραστιο character customization που οι χαρακτηρες διαφερουν και δεν ειναι μια φωτοτυπια σε spam. Yπαρχουν 28 Classes που σε αντιθεση με το L2 oπου σε καθε class ΟΛΟΙ φορανε το ιδιο set, το ιδιο weapon και κανουν τα ιδια skills , εκει ακομα και το ιδιο class παιζει με διαφορετικα skills, με διαφορετικα skill specializations, διαφορετικα Masteries και διαφορετικο gear. Weapon/Armor/Accesory Enchants,traits,skill enchants μπορουν να τα εχουν ολοι παιζοντας ακομα και 1 ωρα τη μερα solo και δεν ειναι υποχρεωμενοι να τα αγορασουν πανακριβα απο τη Χ guild που εχει κανει Dominate το Server και τα κανει ολα σκουπα ουτε ειναι καταδικασμενοι να μεινουν με mid game items για παντα. Τελος πια σε αυτο το κουραστικο grinding που ησουν για μηνες σε ενα σημειο για να παρεις loot. Πλεον υπαρχουν πολλοι τροποι και πολλες περιοχες για να περασεις την ωρα σου πιο ευχαριστα και να μη βαριεσαι. Αν προσθεσεις σε αυτα το WASD για PvP/PvE που κανει το "click combat" αστειο οπως και τα Tactics στα Bosses αντι για ενα τεραστιο Pool of Life που απλα θελει χρονο για να τελειωσει, μιλαμε για ενα πολυ βελτιομενο L2 με αλλο ονομα. Mιας και παιζω free to play οπως και πολλοι αλλοι, μια χαρα μπορεις να ασχοληθεις με το market και οχι απλα να ντυθεις αλλα και να βγαλεις ενα σκασμο Lucent. Eγω πχ εχω 10.000 lucent να καθονται και εχω στειλει και απο 2000 σε 3 χαρακτηρες που φτιαχτηκαν σε καινουρια steams για να πουληθουν. Ενας φιλος που παιζαμε L2 Official για χρονια, ειναι free to play , top gear ντυμενος και εχει και 50.000 lucent,δουλευοντας υπερωριες, με ενα μωρο 1 χρονου. To παιχνίδι είναι μέσω Steam και μπορούμε να δούμε πόσοι το παίζουν (το παιχνίδι ντε) https://steamdb.info/app/2429640/charts/#max και όχι ΔΕΝ είναι 45.000 αυτήν την στιγμή όσοι παίζουν από Ευρώπη και Αμερική τους βλέπουμε εδώ ανά πάσα ώρα και στιγμή και τα νούμερα που αναφέρεις απλά δεν υπάρχουν. Το αν παίζουν 10.000 το βράδυ και 10.000 την μέρα μικρή διαφορά έχει όταν είχε 336.000 που κάνανε φτερά σε λίγους μόνο μήνες. όχι, το L2 είχε (και εν μέρη ακόμα έχει) πάρα πολλά armor sets, ειδικά όταν μιλάμε για τα ως S84. Ίσως τα περισσότερα σε mmorpg και φυσικά έχει αμέτρητα και διαφορετικα όπλα ανάλογα το class με μερικά classes να μπορούν να έχουν πολλαπλά όπλα ταυτόχρονα. Δεν γίνεται να λέμε ότι ο DPS μάγος φοράει ότι φοράει και το tank πχ Φαίνεται ότι δεν το ξέρεις το παιχνίδι και δεν το συνεχίζω, δεν έχει νόημα, συγγνώμη για αυτό. Την σύγκριση με το L2, δυστυχώς, την κάνω γιατί προσπαθούσανε να το περάσουνε ως prelude σε ένα παιχνίδι που γνωρίζω πάρα πολύ καλά και ως παίκτης και ως gm/server admin/dev και ως τέτοιος απαντάω ότι δεν έχει επαφή το ένα με το άλλο και κάποιος, όπως εγώ, που του άρεσε/αρέσει το L2 αν μπει με την προοπτική ότι αυτά τα 2 παιχνίδια που είναι από τον ίδιο developer και υποτίθεται στον ίδιο κόσμο, ότι είναι ίδια κατά κάποιον τρόπο σε άλλο setup με καλύτερα γραφικά, ε τότε να απαντήσω ξεκάθαρα πως όχι δεν είναι. Αν κάποιος θέλει την ingame εμπειρία του L2, θα πρέπει να μείνει στο L2. Το T&L είναι ένα generic mmog που όπως δείχνει και το steamdb...συγχωρέθηκε. R.I.P. 2024-2025, νομίζω πρέπει να ξεπέρασε και τα fidget spinner 😂 Επεξ/σία 14 Μαρτίου από comfuzio
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, comfuzio είπε To παιχνίδι είναι μέσω Steam και μπορούμε να δούμε πόσοι το παίζουν (το παιχνίδι ντε) https://steamdb.info/app/2429640/charts/#max και όχι ΔΕΝ είναι 45.000 αυτήν την στιγμή όσοι παίζουν από Ευρώπη και Αμερική τους βλέπουμε εδώ ανά πάσα ώρα και στιγμή και τα νούμερα που αναφέρεις απλά δεν υπάρχουν. Το αν παίζουν 10.000 το βράδυ και 10.000 την μέρα μικρή διαφορά έχει όταν είχε 336.000 που κάνανε φτερά σε λίγους μόνο μήνες. όχι, το L2 είχε (και εν μέρη ακόμα έχει) πάρα πολλά armor sets, ειδικά όταν μιλάμε για τα ως S84. Ίσως τα περισσότερα σε mmorpg και φυσικά έχει αμέτρητα και διαφορετικα όπλα ανάλογα το class με μερικά classes να μπορούν να έχουν πολλαπλά όπλα ταυτόχρονα. Δεν γίνεται να λέμε ότι ο DPS μάγος ότι φοράει ότι φοράει και το tank πχ Φαίνεται ότι δεν το ξέρεις το παιχνίδι και δεν το συνεχίζω, δεν έχει νόημα, συγγνώμη για αυτό. Την σύγκριση με το L2, δυστυχώς, την κάνω γιατί προσπαθούσανε να το περάσουνε ως prelude σε ένα παιχνίδι που γνωρίζω πάρα πολύ καλά και ως παίκτης και ως gm/server admin/dev και ως τέτοιος απαντάω ότι δεν έχει επαφή το ένα με το άλλο και κάποιος, όπως εγώ, που του άρεσε/αρέσει το L2 αν μπει με την προοπτική ότι αυτά τα 2 παιχνίδια που είναι από τον ίδιο developer και υποτίθεται στον ίδιο κόσμο, ότι είναι ίδια κατά κάποιον τρόπο σε άλλο setup με καλύτερα γραφικά, ε τότε να απαντήσω ξεκάθαρα πως όχι δεν είναι. Αν κάποιες θέλει την ingame εμπειρία του L2, θα πρέπει να μείνει στο L2. Το T&L είναι ένα generic mmog που όπως δείχνει και το steamdb...συγχωρέθηκε. R.I.P. 2024-2025, νομίζω πρέπει να ξεπέρασε και τα fidget spinner 😂 Διαβασε παλι τι εγραψα γιατι μαλλον δεν καταλαβες τιποτα... Δεν ειπα οτι εχει διαφορα αν παιζουν 10000 το πρωι και 10000 το βραδυ, υπαρχουν ατομα που παιζουν Δευτερα Πεμπτη Σαββατο, η ΠΣΚ ή Δευτερα Τριτη Τεταρτη... Κανενας δεν παιζει Δευτερα εως Κυριακη απο το πρωι εως το βραδυ για να διαλεξουμε μια στιγμη και να μετρησουν το συνολικο πληθυσμο. Αλλο το players right now, αλλο το active player this week και αλλο το total players this month. Δεν εχει τον ιδιο κοσμο Δευτερα μεσημερι με το σ/κ που γινεται Siege. Οσο περισσοτερο εχεις κανει progress τοσο λιγοτερο logαρεις μεσα στην εβδομαδα. Μπορει να μην εχει Seasons που κανουν reset αλλα παλι ισχυει η ιδια τακτικη. Οσο ολοκληρωνεις στοχους τοσο λιγοτερο logαρεις χωρις να σημαινει οτι εφυγες απο το game η οτι θα πεθανει συντομα γιατι δεν ειναι μεσα στη καταμετρηση. Δεν ειπα ποτε οτι ο μαγος θα βαλει τα ιδια ρουχα με το Τανκ. Ειπα οτι ολα τα class φοραγαν η ειχαν σκοπο να φορεσουν τα ιδια items. Aν δηλαδη διαλεγες 100 Dominators ηταν φωτοτυπια εμφανησιακα, φοραγαν τα ιδια items και επαιζαν τα ιδια skills. Δεν εννοω τι επιλογες εχουν να φορεσουν γενικα αλλα τι επιλογες εχουν για TOP end game gear σαν Class. Αν δηλαδη ησουν GM και ηθελες να ντυσεις με τα καλυτερα δυνατα items ενα χαρακτηρα ΟΛΟΙ θα εβαζαν τα ιδια. Στο TL αν ο GM θελει να ντυσει με τα καλυτερα δυνατα items ενα Class εχει 3-4 επιλογες αναλογα τα skills που παιζει και οχι 1 επιλογη αναλογα το οπλο που κραταει. Στο T&L αν παρεις 100 Ιnfiltrators θα δεις 100 διαφορετικους χαρακτηρες εμφανησιακα, με 3 επιλογες για bow, 3 επιλογες για Daggers και 3-4 επιλογες για armors,accesories. Αυτο το 3-3-3 κανει πολλους συνδιασμους. Δεν μιλαω για το τι μπορεις να βαλεις σαν επιλογες γενικα με τι ενοια τι υπαρχει, αλλα για το τι ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις για end game build. Επισης αυτοι οι 100 Infiltrators θα εχουν διαφορετικα skills,διαφορετικα skill specializations και διαφορετικα Masteries. Μετα απο 25+ χρονια MMO ,10αδες games και 100αδες servers κατι θα ξερω, το πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν το ξερω ειναι αλλη υποθεση. Στο L2 εχω γινει Hero σε πολλους servers official/unofficial και ημουν μεσα στη καλυτερη Clan ή στο καλυτερο Ally σε ολους τους Servers. Εχω παιξει Bnb,Eglobal,Zeus απο Ελληνικους, 2 οfficial servers και 1 official classic server απο το 2000 περιπου μεχρι και πριν 3 χρονια ΣΕΡΙ. Οχι απλα επαιζα Competitive αλλα ειχα και τα περιθωρια να πουλαω χαρακτηρες και items ΧΩΡΙΣ bots. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece
comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Διαβασε παλι τι εγραψα γιατι μαλλον δεν καταλαβες τιποτα... Δεν ειπα οτι εχει διαφορα αν παιζουν 10000 το πρωι και 10000 το βραδυ, υπαρχουν ατομα που παιζουν Δευτερα Πεμπτη Σαββατο, η ΠΣΚ ή Δευτερα Τριτη Τεταρτη... Κανενας δεν παιζει Δευτερα εως Κυριακη απο το πρωι εως το βραδυ για να διαλεξουμε μια στιγμη και να μετρησουν το συνολικο πληθυσμο. Αλλο το players right now, αλλο το active player this week και αλλο το total players this month. Δεν εχει τον ιδιο κοσμο Δευτερα μεσημερι με το σ/κ που γινεται Siege. Οσο περισσοτερο εχεις κανει progress τοσο λιγοτερο logαρεις μεσα στην εβδομαδα. Δεν ειπα ποτε οτι ο μαγος θα βαλει τα ιδια ρουχα με το Τανκ. Ειπα οτι ολα τα class φοραγαν η ειχαν σκοπο να φορεσουν τα ιδια items. Aν δηλαδη διαλεγες 100 Dominators ηταν φωτοτυπια εμφανησιακα, φοραγαν τα ιδια items και επαιζαν τα ιδια skills. Δεν εννοω τι επιλογες εχουν να φορεσουν γενικα αλλα τι επιλογες εχουν για TOP end game gear σαν Class. Αν δηλαδη ησουν GM και ηθελες να ντυσεις με τα καλυτερα δυνατα items ενα χαρακτηρα ΟΛΟΙ θα εβαζαν τα ιδια. Στο TL αν ο GM θελει να ντυσει με τα καλυτερα δυνατα items ενα Class εχει 3-4 επιλογες αναλογα τα skills που παιζει και οχι 1 επιλογη αναλογα το οπλο που κραταει. Στο T&L αν παρεις 100 Ιnfiltrators θα δεις 100 διαφορετικους χαρακτηρες εμφανησιακα, με 3 επιλογες για bow, 3 επιλογες για Daggers και 3-4 επιλογες για armors,accesories. Αυτο το 3-3-3 κανει πολλους συνδιασμους. Δεν μιλαω για το τι μπορεις να βαλεις σαν επιλογες γενικα με τι ενοια τι υπαρχει, αλλα για το τι ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις για end game build. Επισης αυτοι οι 100 Infiltrators θα εχουν διαφορετικα skills,διαφορετικα skill specializations και διαφορετικα Masteries. Μετα απο 25+ χρονια MMO ,10αδες games και 100αδες servers κατι θα ξερω, το πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν το ξερω ειναι αλλη υποθεση. Στο L2 εχω γινει Hero σε πολλους servers official/unofficial και ημουν μεσα στη καλυτερη Clan ή στο καλυτερο Ally σε ολους τους Servers. Εχω παιξει Bnb,Eglobal,Zeus απο Ελληνικους, 2 οfficial servers και 1 official classic server απο το 2000 περιπου μεχρι και πριν 3 χρονια ΣΕΡΙ. Φίλε μου καλέ εκεί είναι τα νούμερα, που βλέπεις να γίνεται πανικός τα Σ/Κ; Άλλο γράφημα κοιτάς; Αν ναι, ποιο; Τα λεγόμενα σου αντικρούουν την πραγματικότητα από εκεί έβγαλα το συμπέρασμα. Φέρνεις για παράδειγμα τον Dominator που είναι class που και σαν end game μπορείς να τον έχεις και mage με robe και stuff για nukes+drain αλλά και με light και κάποιο mage weapon αλλά και με heavy και hammer για stun ανάλογα πως θες να παίξεις το class. Αν έλεγες ένα άλλο class θα συμφωνούσα αλλά έφερες συγκεκριμένα ένα από τα classes που είναι πολυχριστικό. Μετά κάνεις σύγκριση μια game engine 2002 με μια του 2023. Λογικό να έχεις πιο πολλές visual επιλογές με την νεότερη αλλά δεν είπα και ποτέ κάτι ενάντια σε αυτό. Όταν ήμουν GM και ήθελα να ντύσω ένα char, δεν θα έδινα και τόσο έμφαση στο armor όσο θα έδινα στα epics και στα skill enhancements καθώς και η πιο δυνατή armor αν δεν είναι σωστή για τον αντίπαλο πχ να πας με s80 vs το kamael που σου κάνει paralyze, έχεις χάσει πριν αρχίσει το match. Εκεί, όσο και να μην αρέσει, θα βάλεις μια Α grade με paralysis resistance όπου θα χάσεις τα elements και κάποια άλλα bonus αλλά τουλάχιστον δεν θα είσαι pz. Και οκ έχει μερικούς συνδυασμούς παραπάνω vs μια παλιά έκδοση του L2. Που είναι τα ork; τα elf; τα dark elf; οι dwarfs; οι kamael; Τώρα πως έχεις παίξει L2 από το 2000 μέχρι και πριν 3 χρόνια σερί ένα παιχνίδι που βγήκε το 2003 στην Κορέα και το 2004 στην ncwest και μάλιστα πέρυσι είχε γιορτή για τα 20 χρόνια μόνο εσύ ξέρεις και μετά ρωτάς πως έβγαλα το συμπέρασμα. Χαίρομαι που σου αρέσει σαν παιχνίδι, δεν είναι κακό. Μην παρεξηγηθώ. Για να μην κάνω loop, ότι είπα και πιο πάνω στην τελευταία παράγραφο
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, comfuzio είπε Φίλε μου καλέ εκεί είναι τα νούμερα, που βλέπεις να γίνεται πανικός τα Σ/Κ; Άλλο γράφημα κοιτάς; Αν ναι, ποιο; Τα λεγόμενα σου αντικρούουν την πραγματικότητα από εκεί έβγαλα το συμπέρασμα. Φέρνεις για παράδειγμα τον Dominator που είναι class που και σαν end game μπορείς να τον έχεις και mage με robe και stuff για nukes+drain αλλά και με light και κάποιο mage weapon αλλά και με heavy και hammer για stun ανάλογα πως θες να παίξεις το class. Αν έλεγες ένα άλλο class θα συμφωνούσα αλλά έφερες συγκεκριμένα ένα από τα classes που είναι πολυχριστικό. Μετά κάνεις σύγκριση μια game engine 2002 με μια του 2023. Λογικό να έχεις πιο πολλές visual επιλογές με την νεότερη αλλά δεν είπα και ποτέ κάτι ενάντια σε αυτό. Όταν ήμουν GM και ήθελα να ντύσω ένα char, δεν θα έδινα και τόσο έμφαση στο armor όσο θα έδινα στα epics και στα skill enhancements καθώς και η πιο δυνατή armor αν δεν είναι σωστή για τον αντίπαλο πχ να πας με s80 vs το kamael που σου κάνει paralyze, έχεις χάσει πριν αρχίσει το match. Εκεί, όσο και να μην αρέσει, θα βάλεις μια Α grade με paralysis resistance όπου θα χάσεις τα elements και κάποια άλλα bonus αλλά τουλάχιστον δεν θα είσαι pz. Και οκ έχει μερικούς συνδυασμούς παραπάνω vs μια παλιά έκδοση του L2. Που είναι τα ork; τα elf; τα dark elf; οι dwarfs; οι kamael; Τώρα πως έχεις παίξει L2 από το 2000 μέχρι και πριν 3 χρόνια σερί ένα παιχνίδι που βγήκε το 2003 στην Κορέα και το 2004 στην ncwest και μάλιστα πέρυσι είχε γιορτή για τα 20 χρόνια μόνο εσύ ξέρεις και μετά ρωτάς πως έβγαλα το συμπέρασμα. Χαίρομαι που σου αρέσει σαν παιχνίδι, δεν είναι κακό. Μην παρεξηγηθώ. Για να μην κάνω loop, ότι είπα και πιο πάνω στην τελευταία παράγραφο Tυχαιο παραδειγμα ειναι το Dominator δεν εκατσα να το αναλυσω. Θα μπορουσα να σου πω οτι ολοι οι Hawkeye, oλοι οι Silver Rangers και ολοι οι Phantom Rangers στο Χ Server ειναι φωτοτυπια και φορανε Draconic Bow και Draconic Set παιζουν τα ιδια active skills και τα ιδια passive skills στις μπαρες τους και κανουν το ιδιο dmg. Aυτο στο TL δεν γινεται, ο αντιστοιχος Hawkeye παιζει με διαφορετικο Bow, διαφορετικο set και διαφορετικα accesories, διαφορετικα skills, διαφορετικα masteries και διαφορετικα skill specializations. Oχι γιατι αντιμετοπιζει τον Χ χαρακτηρα ουτε γιατι δεν καταφερε να βαλει ακομα Draconic ΑΛΛΑ γιατι παιζει αλλο υπο-build που με τα "Draconic" θα ηταν σαπιος. Ετσι η οικονομια εχει ενα Balance και δεν πανε τα 9/10 items για πεταμα με 1 να χρυσοπουλιεται. Το 2000 ηταν στο περιπου ,σαν δεκαετια και οχι σαν ημερομηνια. Anyway ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε αλλα το θεμα δεν ειναι οτι εγω δεν επαιξα L2 και δεν ξερω, εγω ελιωσα και στα 2. Εσυ απλα νομιζες οτι θα δεις το Lineage 3, δεν ηταν Lineage 3 και το παρατησες πολυ νωρις χωρις να το παιξεις μεχρι End Game και χωρις να εχεις δει ολο το content που υπαρχει σημερα με ολες τις αλλαγες στο βασικο game. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece 1
comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 6 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Tυχαιο παραδειγμα ειναι το Dominator δεν εκατσα να το αναλυσω. Θα μπορουσα να σου πω οτι ολοι οι Hawkeye, oλοι οι Silver Rangers και ολοι οι Phantom Rangers στο Χ Server ειναι φωτοτυπια και φορανε Draconic Bow και Draconic Set παιζουν τα ιδια active skills και τα ιδια passive skills στις μπαρες τους και κανουν το ιδιο dmg. Aυτο στο TL δεν γινεται, ο αντιστοιχος Hawkeye παιζει με διαφορετικο Bow, διαφορετικο set και διαφορετικα accesories, διαφορετικα skills, διαφορετικα masteries και διαφορετικα skill specializations. Oχι γιατι αντιμετοπιζει τον Χ χαρακτηρα ουτε γιατι δεν καταφερε να βαλει ακομα Draconic ΑΛΛΑ γιατι παιζει αλλο υπο-build που με τα "Draconic" θα ηταν σαπιος. Ετσι η οικονομια εχει ενα Balance και δεν πανε τα 9/10 items για πεταμα με 1 να χρυσοπουλιεται. Το 2000 ηταν στο περιπου ,σαν δεκαετια και οχι σαν ημερομηνια. Anyway ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε αλλα το θεμα δεν ειναι οτι εγω δεν επαιξα L2 και δεν ξερω, εγω ελιωσα και στα 2. Εσυ απλα νομιζες οτι θα δεις το Lineage 3, δεν ηταν Lineage 3 και το παρατησες πολυ νωρις χωρις να το παιξεις μεχρι End Game και χωρις να εχεις δει ολο το content που υπαρχει σημερα με ολες τις αλλαγες στο βασικο game. Γενικά μιλάω συγκεκριμένα και όχι αόριστα, εξού και οι φωτογραφίες και οι πηγές κτλ κάτι που περιμένω από κάποιον που τα έχει δει να μπορεί να κάνει το ίδιο και όχι γενικά και αόριστα όπως έκανες με τα classes και τις ημερομηνίες Αλλά ναι, και στον hawkeye αν τον ντύσεις με βάση τι είναι πιο μεγάλο level και πας vs ένα class που δεν νιώθει από hawkeye, φεύγεις άκλαυτος. Γενικά τα classes στο L2 είχαν μια ισορροπία για να μην υπάρχει ακριβώς αυτό που λες: να είναι όλοι ίδιοι. Αλλιώς θα ήταν όλοι titan για να κάνουν solo antharas/valakas. Δεν το παράτησα τόσο νωρίς όσο νομίζεις, απλά είχα την διορατικότητα να δω ότι το παιχνίδι δεν είναι το παιχνίδι που θα τραβήξει τον κόσμο που έχω προαναφέρει αρκετές φορές και ως εκ τούτου δεν είδα νόημα να το συνεχίσω μιας που αυτό το path το έχω περάσει σε πολλά παιχνίδια που ούτε οι ingame admins δεν μπαίνουν. Και μάλιστα είχα την διορατικότητα να το πω από 1/10/2024 άσχετα ότι έπαιξα και λίγο παραπάνω. Ακόμα και σήμερα μπαίνω στον κορέατικο και βλέπω τι είναι να έρθει και πόσο κόσμο έχει και εκεί. Εκεί να δεις κενές πόλεις 😂 25 servers / 44.000 κόσμο (peak) = 1760 ανά server μέσο όρο! Έχω δει την βουλή να έχει περισσότερο κόσμο μέσα 😂😂😂😂😂 Τώρα πως οι 25 servers με 1760 άτομα (στο νέο peak έτσι; και όχι πριν το update που ήταν 3 και ο κούκος) είναι τόσο γεμάτοι που δεν μπορείς να κάνεις quest; Εκτός και αν είναι τόσο λίγες οι end game areas και κάνουν όλοι τα ίδια quest
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Γενικά μιλάω συγκεκριμένα και όχι αόριστα, εξού και οι φωτογραφίες και οι πηγές κτλ κάτι που περιμένω από κάποιον που τα έχει δει να μπορεί να κάνει το ίδιο και όχι γενικά και αόριστα όπως έκανες με τα classes και τις ημερομηνίες Αλλά ναι, και στον hawkeye αν τον ντύσεις με βάση τι είναι πιο μεγάλο level και πας vs ένα class που δεν νιώθει από hawkeye, φεύγεις άκλαυτος. Γενικά τα classes στο L2 είχαν μια ισορροπία για να μην υπάρχει ακριβώς αυτό που λες: να είναι όλοι ίδιοι. Αλλιώς θα ήταν όλοι titan για να κάνουν solo antharas/valakas. Δεν το παράτησα τόσο νωρίς όσο νομίζεις, απλά είχα την διορατικότητα να δω ότι το παιχνίδι δεν είναι το παιχνίδι που θα τραβήξει τον κόσμο που έχω προαναφέρει αρκετές φορές και ως εκ τούτου δεν είδα νόημα να το συνεχίσω μιας που αυτό το path το έχω περάσει σε πολλά παιχνίδια που ούτε οι ingame admins δεν μπαίνουν. Και μάλιστα είχα την διορατικότητα να το πω από 1/10/2024 άσχετα ότι έπαιξα και λίγο παραπάνω. Ακόμα και σήμερα μπαίνω στον κορέατικο και βλέπω τι είναι να έρθει και πόσο κόσμο έχει και εκεί. Εκεί να δεις κενές πόλεις 😂 25 servers / 44.000 κόσμο (peak) = 1760 ανά server μέσο όρο! Έχω δει την βουλή να έχει περισσότερο κόσμο μέσα 😂😂😂😂😂 Τώρα πως οι 25 servers με 1760 άτομα (στο νέο peak έτσι; και όχι πριν το update που ήταν 3 και ο κούκος) είναι τόσο γεμάτοι που δεν μπορείς να κάνεις quest; Εκτός και αν είναι τόσο λίγες οι end game areas και κάνουν όλοι τα ίδια quest Εγω αυτο που ειπα και λεω ειναι οτι τα 44.000 peak μπορει να ειναι 200.000 active players που παιζουν σε διαφορετικες μερες και ωρες χωρις να ειναι ταυτοχρονα online. Τωρα πχ οι 2 χαρακτηρες που παιζω δεν εχουν κανει ακομα login, αυτο τι σημαινει οτι δεν υπαρχουν η οτι δεν παιζουν 10 ωρες τη μερα καθε Τριτη Τεταρτη Πεμπτη; Moυ κανει εντυπωση που θες να μιλας με νουμερα και να μπαινεις σε συγκρισεις αλλα ποτε δεν κανεις το ιδιο και στο L2. Θες να μου δειξεις πoιος Official/Unofficial εχει/ειχε πανω απο 2000 οnline players την ιδια στιγμη; Aπο αυτους τους 2000+ θες να μου πεις ποσοι ηταν real players και οχι afk bots ή afk macro bots στο ιδιο σημειο για μηνες που απλα εκαναν login; Eγω πχ οταν αποφασισα να παιζω για να πουλαω στο L2 ειχα 1 main και 20 macro TAYΤΟΧΡΟΝΑ.... Δηλαδη 1 ανθρωπος ειχε κανει login 21 χαρακτηρες σε 2 pc, φαντασου τι εκαναν οι κινεζοι που ο καθε ενας μπορει να εβαζε 100 accounts login.... Αρα λoιπον μην κοροιδευομαστε ακομα και 3000 online σε ενα server L2 ειναι στη πραγματικοτητα λιγοτερα απο 700 ατομα οταν τα 1800-2000 "χερατα" real accounts που τρεχουν αυστηρα 1 account σε καθε pc σου φαινονται για γελια σε ενα "πεθαμενο" game. O πιο αληθινος και απολαυστικος L2 Server που επαιξα ηταν ο Giran Classic και αυτο μονο τα 2 πρωτα χρονια. Εκει εγινε κατι που δεν ειχα ξαναδει σε ολους οσους ειχα παιξει. 1) Max login 3 accounts per IP 2) Macro OFF 3) L2 Walker ,Adrenaline Permanent Ban σε 1-2 ωρες μαζι με ολα τα accounts στο ιδιο IP. Eκει ειχες πραγματικη εικονα με real players. Eκει ολοι ειχαν 3 accounts, 1 main, 1 buffer και 1 νανο να πουλαει και να craftαρει items και SSB/BSSB. Aρα ακομα και 3000 accounts να επαιζαν ειχες 1000 active players. Μολις αυτοι οι 3 κανονες επαψαν να ισχυουν και παραλληλα εβαλαν τα Pay to Win Εvents πεθανε και ο Giran. Ναι Οfficial Pay to Win Events που αγοραζες με real money κουτακια, τα ανοιγες και σου εδιναν με ελαχιστο chance Baium,Αnt Queen,Zaken κτλ. Ειχα φιλο που ειχε σκασει 5000€ στην NCSoft αλλα ξεχασα δεν υπαρχει Official P2W στο L2 μονο παρανομοι κινεζοι. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece
comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 59 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Εγω αυτο που ειπα και λεω ειναι οτι τα 44.000 peak μπορει να ειναι 200.000 active players που παιζουν σε διαφορετικες μερες και ωρες χωρις να ειναι ταυτοχρονα online. Τωρα πχ οι 2 χαρακτηρες που παιζω δεν εχουν κανει ακομα login, αυτο τι σημαινει οτι δεν υπαρχουν η οτι δεν παιζουν 10 ωρες τη μερα καθε Τριτη Τεταρτη Πεμπτη; Moυ κανει εντυπωση που θες να μιλας με νουμερα και να μπαινεις σε συγκρισεις αλλα ποτε δεν κανεις το ιδιο και στο L2. Θες να μου δειξεις πoιος Official/Unofficial εχει/ειχε πανω απο 2000 οnline players την ιδια στιγμη; Aπο αυτους τους 2000+ θες να μου πεις ποσοι ηταν real players και οχι afk bots ή afk macro bots στο ιδιο σημειο για μηνες που απλα εκαναν login; Eγω πχ οταν αποφασισα να παιζω για να πουλαω στο L2 ειχα 1 main και 20 macro TAYΤΟΧΡΟΝΑ.... Δηλαδη 1 ανθρωπος ειχε κανει login 21 χαρακτηρες σε 2 pc, φαντασου τι εκαναν οι κινεζοι που ο καθε ενας μπορει να εβαζε 100 accounts login.... Αρα λoιπον μην κοροιδευομαστε ακομα και 3000 online σε ενα server L2 ειναι στη πραγματικοτητα λιγοτερα απο 700 ατομα οταν τα 1800-2000 "χερατα" real accounts που τρεχουν αυστηρα 1 account σε καθε pc σου φαινονται για γελια σε ενα "πεθαμενο" game. O πιο αληθινος και απολαυστικος L2 Server που επαιξα ηταν ο Giran Classic και αυτο μονο τα 2 πρωτα χρονια. Εκει εγινε κατι που δεν ειχα ξαναδει σε ολους οσους ειχα παιξει. 1) Max login 3 accounts per IP 2) Macro OFF 3) L2 Walker ,Adrenaline Permanent Ban σε 1-2 ωρες μαζι με ολα τα accounts στο ιδιο IP. Eκει ειχες πραγματικη εικονα με real players. Eκει ολοι ειχαν 3 accounts, 1 main, 1 buffer και 1 νανο να πουλαει και να craftαρει items και SSB/BSSB. Aρα ακομα και 3000 accounts να επαιζαν ειχες 1000 active players. Μολις αυτοι οι 3 κανονες επαψαν να ισχυουν και παραλληλα εβαλαν τα Pay to Win Εvents πεθανε και ο Giran. Ναι Οfficial Pay to Win Events που αγοραζες με real money κουτακια, τα ανοιγες και σου εδιναν με ελαχιστο chance Baium,Αnt Queen,Zaken κτλ. Ειχα φιλο που ειχε σκασει 5000€ στην NCSoft αλλα ξεχασα δεν υπαρχει Official P2W στο L2 μονο παρανομοι κινεζοι. Πολύ κουκουρούκου κουβέντα πάει να γίνει... Πως να σου δείξω στατιστικά με παίχτες από το 2004 που έκανε και αυτό το δικό του peak; Φυσικά και δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Αν δεν έχει κάποια υπηρεσία καταμέτρηση που να την δίνει δημόσια δεν μπορώ να τραβήξω τέτοια δεδομένα. Ούτε και ιστορικά μπορώ να τραβήξω κάπου δεδομένα αλλά ούτε για τώρα. Ακόμα και του steamdb μετράει μόνο όσους είναι μέσα από το steam. Το L2 εν αντιθέση με το T&L δεν παίζει μόνο μέσω steam αλλά και του δικού του launcher. Μετά δεν είναι μόνο το lineage2.com που είναι Official για την δύση, υπάρχει και άλλη υπηρεσία (4game) το οποίο και αυτό είναι legit και επίσημο. Μετά πρέπει να βάλω και ανεπίσημους servers; Πρέπει να μετρήσω το classic; πρέπει να μετρήσω το άλλο το τραβεστί που δεν είναι ούτε live ούτε classic; Αλλά αφού το πας έτσι, πουθενά δεν μπορώ να δω αυτούς τους 200.000 παίκτες μέσα. Εκεί είναι το steamdb, παίζει μόνο μέσω steam, όσοι παίζουν είναι εκεί. Λες και είναι εργοστάσιο βάρδια, 8 ώρες οι μεν και 8 ώρες οι δε κτλ. Όχι βέβαια ότι έχουν οι Servers population cap και waiting queues και δεν μπορούν να είναι ποτέ περισσότεροι μέσα. Άλλα άντε οκ για χάριν της κουβέντας ας πω ότι παίζουν 8 δις. Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη εκτός από εμένα το στραβόξυλο παίζει T&L. Πόσοι από τα 8 δις είναι real παίκτες και πόσοι afk/macro/bots; Από που και ως που βγαίνει το συμπέρασμα ότι στο T&L είναι χεράτοι όλοι; Υπάρχει κάποια πηγή/παραπομπή ή είναι wishful thinking; Από την δική μου εμπειρία αν όχι το 100% ένα υγιής 90% που συνάντησα παίζει το πληκτρολόγιο τους να στείλω εγκληματολογικό και να μην βρει δακτυλικό αποτύπωμα στα πλήκτρα 😂 Αλλά μην βγαίνουμε Off-topic το L2 δεν το έφερα στην κουβέντα τώρα 21 χρόνια μετά για το πόσοι παίζουν L2. Αυτό είχε την εποχή του και την ιστορία του. Το θέμα είναι αυτό εδώ το παιχνίδι, πέθανε σε χρόνο ρεκόρ! Όσο και να προσπαθείς να γυρίσεις την κουβέντα και να την πας μακριά από την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι είναι τα δεδομένα. Τα δεδομένα είναι ότι μπορούμε να δείξουμε και κατά συνέπεια να αποδείξουμε. 1648 παίκτες σε 25 servers για 5 ώρες με το νούμερο να κατεβαίνει στους 1275... αχ και να ήξερες τι κόσμο είχε το L2, afk, μαγαζάκι ή μη όλο το 24ώρο....
nikosild Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι είναι μάπα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από nikosild 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, comfuzio είπε Πολύ κουκουρούκου κουβέντα πάει να γίνει... Πως να σου δείξω στατιστικά με παίχτες από το 2004 που έκανε και αυτό το δικό του peak; Φυσικά και δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Αν δεν έχει κάποια υπηρεσία καταμέτρηση που να την δίνει δημόσια δεν μπορώ να τραβήξω τέτοια δεδομένα. Ούτε και ιστορικά μπορώ να τραβήξω κάπου δεδομένα αλλά ούτε για τώρα. Ακόμα και του steamdb μετράει μόνο όσους είναι μέσα από το steam. Το L2 εν αντιθέση με το T&L δεν παίζει μόνο μέσω steam αλλά και του δικού του launcher. Μετά δεν είναι μόνο το lineage2.com που είναι Official για την δύση, υπάρχει και άλλη υπηρεσία (4game) το οποίο και αυτό είναι legit και επίσημο. Μετά πρέπει να βάλω και ανεπίσημους servers; Πρέπει να μετρήσω το classic; πρέπει να μετρήσω το άλλο το τραβεστί που δεν είναι ούτε live ούτε classic; Αλλά αφού το πας έτσι, πουθενά δεν μπορώ να δω αυτούς τους 200.000 παίκτες μέσα. Εκεί είναι το steamdb, παίζει μόνο μέσω steam, όσοι παίζουν είναι εκεί. Λες και είναι εργοστάσιο βάρδια, 8 ώρες οι μεν και 8 ώρες οι δε κτλ. Όχι βέβαια ότι έχουν οι Servers population cap και waiting queues και δεν μπορούν να είναι ποτέ περισσότεροι μέσα. Άλλα άντε οκ για χάριν της κουβέντας ας πω ότι παίζουν 8 δις. Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη εκτός από εμένα το στραβόξυλο παίζει T&L. Πόσοι από τα 8 δις είναι real παίκτες και πόσοι afk/macro/bots; Από που και ως που βγαίνει το συμπέρασμα ότι στο T&L είναι χεράτοι όλοι; Υπάρχει κάποια πηγή/παραπομπή ή είναι wishful thinking; Από την δική μου εμπειρία αν όχι το 100% ένα υγιής 90% που συνάντησα παίζει το πληκτρολόγιο τους να στείλω εγκληματολογικό και να μην βρει δακτυλικό αποτύπωμα στα πλήκτρα 😂 Αλλά μην βγαίνουμε Off-topic το L2 δεν το έφερα στην κουβέντα τώρα 21 χρόνια μετά για το πόσοι παίζουν L2. Αυτό είχε την εποχή του και την ιστορία του. Το θέμα είναι αυτό εδώ το παιχνίδι, πέθανε σε χρόνο ρεκόρ! Όσο και να προσπαθείς να γυρίσεις την κουβέντα και να την πας μακριά από την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι είναι τα δεδομένα. Τα δεδομένα είναι ότι μπορούμε να δείξουμε και κατά συνέπεια να αποδείξουμε. 1648 παίκτες σε 25 servers για 5 ώρες με το νούμερο να κατεβαίνει στους 1275... αχ και να ήξερες τι κόσμο είχε το L2, afk, μαγαζάκι ή μη όλο το 24ώρο.... Δεν χρειαζεται να τραβηξεις data απο το 2004, αν εχεις παιξει εστω και σε 1 server μια τυχαια χρονια μπορεις να καταλαβεις οτι ολοι οι servers δεν ειχαν πανω απο 500 ατομα ο καθε ενας να παιζουν ταυτοχρονα και κανονικα. Ειχες 500 ατομα με 10-20 accounts ο καθε ενας να εχουν γεμισει ολες τις περιοχες και να πρεπει να τους σκοτωνεις για να φαρμαρεις η να τους πας τρενακι καπου αλλου περνοντας aggro το mob που ειναι ο επομενος τους στοχος. Αν βαλεις και τα shops στη πολη ε δεν εμεινε και τιποτα. Τωρα λοιπον τα 1600-1700 real accounts που οι περισσοτεροι πρεπει να ριξουν και settings για να παιξουν 1 , ειναι λιγα και το game πεθανε... 1600-1700 active accounts ειναι πολλα για τα "τετραγωνικα" του παιχνιδιου. Αν ειχε 3000 ατομα θα πρεπει κανονικα να ειχε και το τριπλασιο map για να μπορεσουν να παιξουν ικανοποιητικα και οχι στριμωξιδι και KS. Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι το ποσο κοσμο εχεις ανα server και οχι αν ειναι 25 η 500 servers με Χ ατομα συνολικα. Και στο L2 αυτο σε ενδιεφερε να εχει κοσμο ο server σου και να πεφτει ξυλο, το αν ανοιξαν αλλοι 100 καινουριοι με 500 η 5000 ο καθε ενας ηταν αδιαφορο. Στο ΤL το bot δεν οφελει πουθενα, αν δεν εισαι στα activities(events,raids,guild raids,pvp,boomstones,riftstones,siege) εχεις παρει ποδι απο το guild και εχουν βαλει στα καπακια καλυτερο. Οσο και να φαρμαρεις σε random περιοχες δεν ντυνεσαι ουτε πλουτιζεις. Στο L2 τα εκανες αυτα με 1 account και ειχες αλλα 20 να μαζευουν parts,mats,recipes,adena.drops και να σε ντυνουν. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece
comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 5 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Δεν χρειαζεται να τραβηξεις data απο το 2004, αν εχεις παιξει εστω και σε 1 server μια τυχαια χρονια μπορεις να καταλαβεις οτι ολοι οι servers δεν ειχαν πανω απο 500 ατομα ο καθε ενας να παιζουν ταυτοχρονα και κανονικα. Ειχες 500 ατομα με 10-20 accounts ο καθε ενας να εχουν γεμισει ολες τις περιοχες και να πρεπει να τους σκοτωνεις για να φαρμαρεις η να τους πας τρενακι καπου αλλου περνοντας aggro το mob που ειναι ο επομενος τους στοχος. Αν βαλεις και τα shops στη πολη ε δεν εμεινε και τιποτα. Τωρα λοιπον τα 1600-1700 real accounts που οι περισσοτεροι πρεπει να ριξουν και settings για να παιξουν 1 , ειναι λιγα και το game πεθανε... 1600-1700 active accounts ειναι πολλα για τα "τετραγωνικα" του παιχνιδιου. Αν ειχε 3000 ατομα θα πρεπει κανονικα να ειχε και το τριπλασιο map για να μπορεσουν να παιξουν ικανοποιητικα και οχι στριμοξιδι και KS. Με λίγα λόγια είναι το ίδιο για σένα μια περίοδο όπου το L2 δεν είχε bot, τουλάχιστον legit και όσοι botάρανε ήταν και από πάνω για να μην φάνε ban και ήταν 15€/μήνας συνδρομή με αρκετούς servers οι οποίοι ήταν πίτα με το τώρα που είναι 2 servers για το live και πόσοι άλλοι στο classic και το άλλο mode όπου έχει legit afk bot; Μάλιστα. Δεν έχω τι να πω! Οι ~1300 επί 5 ώρες στο T&L σε 25 official servers δεν; τίποτα; Ούτε καν μαγαζάκια!
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, comfuzio είπε Με λίγα λόγια είναι το ίδιο για σένα μια περίοδο όπου το L2 δεν είχε bot, τουλάχιστον legit και όσοι botάρανε ήταν και από πάνω για να μην φάνε ban και ήταν 15€/μήνας συνδρομή με αρκετούς servers οι οποίοι ήταν πίτα με το τώρα που είναι 2 servers για το live και πόσοι άλλοι στο classic και το άλλο mode όπου έχει legit afk bot; Μάλιστα. Δεν έχω τι να πω! Οι ~1300 επί 5 ώρες στο T&L σε 25 official servers δεν; τίποτα; Ούτε καν μαγαζάκια! Αυτα τα ειμαι απο πανω για να μη φαω ban ειναι φουμαρα. Στο Giran mια χαρα σε εντοπιζαν και σου banαραν ολα τα accounts που logαραν στο ιδιο IP πριν προλαβεις να πας 15 level χωρις να σε ρωτησουν. Legit afk bot δεν υπαρχει στο TL, το ειχαν βαλει λιγο στο Beta και το εβγαλαν μετα απο κραξιμο. Ακομα και αν ειχε bot , με το bot για να πας 50 θες 1 μηνα και με τα quests πας σε 5 ωρες. Το grinding ΔΕΝ σου δινει καλο xp, ΔΕΝ σου δινει σοβαρα drops, ΔΕΝ σου δινει adena/sollant. Eιναι πραγματικα αχρηστο ετσι οπως εχει στηθει το game. Στο L2 μπορουσα να εχω 20 νανακια στο Dwarf village να σηκωσω ολα τα recipes για τα base mats, να τα βαλω 500κ adena each και να βγαλω σε ενα βραδυ εκατομμυρια adena να αγορασω ολο το D oλο το C και ολο το Β set σε ενα βραδυ. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Πολύ κουκουρούκου κουβέντα πάει να γίνει... Κάτι παρόμοιο λέγαμε ορισμένοι πίσω στο 2023 για το Diablo 4 που πάλι ο συμφορουμίτης ήταν υπέρ του, απλά τότε λόγω battle net δεν μπορούσαμε να δείξουμε πόσος κόσμος το παράτησε τον πρώτο καιρό. Τα είδαμε και με το προηγούμενο παιχνιδι που έφερε το amazon από Ασία μεριά πριν το Throne, το Lost Ark. Αμα το παιχνίδι δεν ειναι πολύ καλό, όσο εύκολα τραβάει κόσμο λόγω F2P, άλλο τόσο γρήγορα θα χάσει κόσμο λόγω πεσμένου ενδιαφέροντος/βαρεμάρας. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Fulgore
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Fulgore είπε Κάτι παρόμοιο λέγαμε ορισμένοι πίσω στο 2023 για το Diablo 4 που πάλι ο συμφορουμίτης ήταν υπέρ του, απλά τότε λόγω battle net δεν μπορούσαμε να δείξουμε πόσος κόσμος το παράτησε τον πρώτο καιρό. Τα είδαμε και με το προηγούμενο παιχνιδι που έφερε το amazon από Ασία μεριά πριν το Throne, το Lost Ark. Αμα το παιχνίδι δεν ειναι πολύ καλό, όσο εύκολα τραβάει κόσμο λόγω F2P, άλλο τόσο γρήγορα θα χάσει κόσμο λόγω πεσμένου ενδιαφέροντος/βαρεμάρας. Ετσι συμβαινει και με ολα τα games, το free game θα τιγκαρει στην αρχη αλλα μετα θα μεινουν αυτοι που τους αρεσε και θελουν να συνεχισουν και ο οχλος θα παει στο επομενο free game που δεν εχει ξαναπαιξει ή στο free game που ειχε παιξει και εχει καιρο να παιξει . Το payed game θα τιγκαρει στην αρχη με ολους τους ενθουσιασμενους που δεν ξερουν τι θα συναντησουν αλλα στο τελος θα μεινουν μονο οσοι ειχαν πραγματικα σκοπο να παιξουν μακροχρονια και οχι να παιξουν για 1 μηνα να περασει η ωρα. Κανενα game δεν εχει περισσοτερους απο οσους ξεκινησε και αν το καταφερει θα ειναι για μικρο χρονικο διαστημα πριν παρει τη κατηφορα. Τι θες να μου πεις οτι υπαρχει game που ειχε για παντα ανοδικη πορεια και δεν ειδε ποτε τη κατηφορα; Oι λογοι ειναι πολλοι: 1) καποιοι δεν εχουν χρονο 2) καποιοι βαριουνται ευκολα 3) καποιοι δεν βρηκαν αυτο που περιμεναν 4) καποιοι βρηκαν γκομενα, εκαναν παιδι, περασαν σε σχολη, βρηκαν δουλεια, πρεπει να παρουν νεο pc 5) καποιοι βρηκαν ενα καινουριο game που ελπιζουν να ειναι καλυτερο Eνα απο τα διασημοτερα free to play τα τελευταια χρονια εδω το προσφατο και πολλα υποσχομενο 2 Και εδω το "πεθαμενο τριτοτεταρτο" Επεξ/σία 14 Μαρτίου από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα