Zus Δημοσ. Τρίτη στις 05:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:31 μμ (επεξεργασμένο) Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κοινό γενικώς που να τα σκάει σε παιχνίδια και μαγκιά τους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο δεν δείχνει, επί του παρόντος, να έχει αυτή την προοπτική. Anyway, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:31 μμ από Zus
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τρίτη στις 07:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:23 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zus είπε Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κοινό γενικώς που να τα σκάει σε παιχνίδια και μαγκιά τους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο δεν δείχνει, επί του παρόντος, να έχει αυτή την προοπτική. Anyway, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ξερεις ποσοι κλειδωθηκαν με αρνητικο αριθμο lucent στο market χωρις να μπορουν να πουλησουν ή να αγορασουν απο το market γιατι ειχαν αγορασει Lucent απο το G2G; Οσο ημουν στο Guild θυμαμαι πανω απο 10 ατομα που ειχαν παει -15000 και καμια 40αρια που γλιτωσαν ή ειχαν παρει απο το Steam. Ανετα το 70% των players εχουν αγορασει accounts, items, lucent με νομιμο ή παρανομο τροπο. Oι αγοραστες βρεθηκαν μεσω του market με report στους sellers, τα accounts δεν εντοπιζονται γιατι δεν υπαρχει τροπο να αποδειξεις τον ιδιοκτητη. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:30 μμ από BlurayMoviesGreece
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 πμ P2W και PVP στη Δύση είναι ψιλοβέβαιο πως θα αποτύγχανε. Πόσο μάλλον όταν απέτυχε και στην Κορέα που είναι η καρδιά των P2W μοντέλων.
Mhlogiatros Δημοσ. Πέμπτη στις 09:28 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:28 πμ (επεξεργασμένο) Στην Κορέα είναι η καρδιά όλων των βλαμμένων που τζογαρουν και πληρώνουν οτι whale fee υπηρεσία υπάρχει accounts, items, lucent - gold selling κοινώς - διακινείται . ... Άστε τα NEETs να κανουν play 24/7 είναι φουνταρισμένο ήδη τα review στο steam τα περιγραφουν ολα . Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:48 πμ από Mhlogiatros
Gl0bAlZer0 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ 10 Ευρώ έχω δώσει εγώ και χωρίς πολύ παιχνίδι είμαι σχεδόν τέρμα όλα(4450 cp) και έχω και 7000 lucent απλά παίζονται το παιχνίδι. Φτάνει με την καραμέλα P2W. Σε ποιο mmorpg δεν μπορείς να σκάσεις χρήμα και να πάρεις items; Α ναι τα σκας στο κινέζο και πληρώνεις και τη συνδρομή. Σχεδόν το μισό guild έχει arch boss weapon και είμαι επόμενος στη σειρά. Σερβερ Excavator έχει τόσο κόσμο που πραγματικά πρέπει να φύγουν μερικοί γιατί δε προλαβαίνεις να ζήσεις ή να κάνεις κάποια στρατηγική όταν υπάρχουν 4 alliances με 4 guild το καθένα. Dead servers υπάρχουν αφού στην αρχή άνοιξαν 40? δε ξέρω και εγώ πόσους μόνο για την Ευρώπη. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 μμ (επεξεργασμένο) Pay 2 Win ηταν στη Beta με items που αγοραζες μονο με real money και με το Official Bot. Moλις τους εκραξαν και εκοψαν αυτα τα 2 επαψε να ειναι Pay to Win. Πλεον με χρηματα το ΜΟΝΟ που μπορεις να κανεις ειναι να κερδισεις χρονο και τιποτα αλλο. Να καταφερεις δηλαδη πραγματα που σε καποιον Free to Play θα του παρει περισσοτερο χρονο οπως και το οτι θα πρεπει να ειναι σε ενα σοβαρο Guild. Το να αγορασεις ενα account ή items γινεται σε ΟΛΑ τα games μεσω G2G, αρα ολα ειναι P2W; Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:12 μμ από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα