Προς το περιεχόμενο

Throne and Liberty [PC/MMORPG/NCSOFT]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gl0bAlZer0 είπε

Τι έγιναν οι entropy? είναι ακόμη στον torrent?

Ναι μια χαρα ειναι εχουν τα ally τους και κανονιζουν και αλλα.
Καλως η κακως ο Torrent εχει καταντησει Zerg οι αλλοι εχουν 12 guilds.
Πας με 70 σκοτωνεις 300 ατομα και εχουν αλλα 700...
Εγω εφυγα γιατι δεν μπορω να ακολουθησω τους ρυθμους, τα σ/κ ειμαι εκτος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lkv100 είπε

Συνεχίζει κάνεις να παίζει?

Eγω εχω τον main μου στον Kazar Bow/dagger 3900cp και εναν 2ο σε αλλο account στον Torrent Βοw/Dagger/Staff 3600cp που προοριζεται για πουλημα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Eγω εχω τον main μου στον Kazar Bow/dagger 3900cp και εναν 2ο σε αλλο account στον Torrent Βοw/Dagger/Staff 3600cp που προοριζεται για πουλημα.

Πώς κατάφερες και έφτασες 2 παίχτες τόσο ψηλά σε cp? Εγώ πρόσφατα ακούμπησα 3600 CP και αυτό επειδή μπήκαν και τα runes και τα synergies βοηθάνε όσο να ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Πώς κατάφερες και έφτασες 2 παίχτες τόσο ψηλά σε cp? Εγώ πρόσφατα ακούμπησα 3600 CP και αυτό επειδή μπήκαν και τα runes και τα synergies βοηθάνε όσο να ναι

Συνηθως παιζω τις 3 μερες της εβδομαδας, τις αλλες 4 μενω σε αλλο σπιτι χωρις pc.
Aν επαιζα ολες τις μερες τωρα ηταν και οι 2 4000+.
Σκεφτομαι ομως να στησω ενα mini pc για το αλλο σπιτι, τουλαχιστον να μπαινω να κανω contracts,dungeons.

Δημοσ.

Εγώ παίζω GS/dagger από Xbox. Γενικά δεν βολεύει η κονσόλα σε τίποτα. Από menu navigation μέχρι targeting άλλων παιχτών καθόλου. Οπότε ούτε PvP χαίρομαι ούτε drops τρελά νομίζω έδινε μέχρι και πριν λίγο καιρό και σε άλλους από κονσόλα με μια μίνι διασταύρωση στοιχείων online που έκανα. Μπορεί να ήταν και τυχαίο δεν ξέρω.

Συνεχιζω ωστόσο να παίζω προσπαθώ να το χαρώ όσο μπορώ με το διαθέσιμο content και την παρέα 

Δημοσ.

Mαλλον πρεπει να παρω κανενα λαχειο...
Απο μπλεδακια trasmutation πηρα Belt of Bloodlust και στα καπακια λεω να παω να craftαρω Harverster pants.
Kανω το 1ο , critical το δινω 750.
Kανω το 2ο, critical το βαζω για 700.
Κανω το 3ο, critical το βαζω και αυτο 700.
Το 4ο το φορεσα :P

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Mαλλον πρεπει να παρω κανενα λαχειο...
Απο μπλεδακια trasmutation πηρα Belt of Bloodlust και στα καπακια λεω να παω να craftαρω Harverster pants.
Kανω το 1ο , critical το δινω 750.
Kανω το 2ο, critical το βαζω για 700.
Κανω το 3ο, critical το βαζω και αυτο 700.
Το 4ο το φορεσα :P

Λαχείο να πάρεις αν σου πέσει κανένα universal ring. Bloodlust και τα great success που αναφέρεις έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ξαναγίνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Zus είπε

Λαχείο να πάρεις αν σου πέσει κανένα universal ring. Bloodlust και τα great success που αναφέρεις έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να ξαναγίνουν.

3 great success στη σειρα και ολα με το ακριβοτερο aspect δεν ειναι ευκολο να γινει.
Επισης η Bloodlust ειναι Boss Drop οnly και ειναι ενα item που το θελει σχεδον ολο το Clan οποτε πρεπει να σηκωσουν καμια 50αρια για να πεις οτι θα παρεις μια.
Εγω στη παρουσα φαση δεν ειμαι σε clan.
Universal ring εχουν παρει 2 φιλοι απο transmute και τουλαχιστον αλλα 7 ατομα απο την πρωην guild απο weekly, κανενας τους ομως δεν ειχε bloodlust.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

3 great success στη σειρα και ολα με το ακριβοτερο aspect δεν ειναι ευκολο να γινει.
Επισης η Bloodlust ειναι Boss Drop οnly και ειναι ενα item που το θελει σχεδον ολο το Clan οποτε πρεπει να σηκωσουν καμια 50αρια για να πεις οτι θα παρεις μια.
Εγω στη παρουσα φαση δεν ειμαι σε clan.
Universal ring εχουν παρει 2 φιλοι απο transmute και τουλαχιστον αλλα 7 ατομα απο την πρωην guild απο weekly, κανενας τους ομως δεν ειχε bloodlust.

Δεν έγραψα ότι είναι εύκολο, έγραψα ότι είναι ευκολότερο. Και κρίνω από το γεγονός ότι bloodlust έχω πάρει δύο φορές από transmutation, universal που το κυνηγάω σαν τρελός, καμία.

Δημοσ.

Έχω κάνει αρκετές φορές transmutation αλλά τίποτα αξιόλογο. Βάζω συνήθως κάτι μπλε που πέφτουν από open dungeons. Μήπως να βάζω πιο ακριβά πράγματα για να φιλοτιμηθει να δώσει κι αυτό ακριβό; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...