Προς το περιεχόμενο

Throne and Liberty [PC/MMORPG/NCSOFT]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, lkv100 είπε

Ερώτηση:

Το inventory μου και το storage είναι γεμάτα και εχω κάνει επέκταση κιόλας.

Έχω διάφορα όπλα πράσινα μπλε που δεν ξέρω τι να τα κάνω και έχω βάλει αρκετά σε lithograph book. Με traits δεν εχω ασχοληθεί καθόλου και το τι πρέπει να γίνει ή τι χρειάζεται.

Έχω και πολλά για cooking αλλά πόσο cooking να κάνω. Μετα θα μου γεμίσουν τα φαγητά το inventory. Αντίστοιχα materials για crafting που προς το παρόν τα πιο πολλά weapons, equipment το έχω πάρει από drops ή weekly missions κτλ

πουλας τα φαγητα, μερικα χρειαζεσαι για pvp
φτιαχνεις οπλα τα βαζεις για πουλημα και με τα κερδη αγοραζεις επεκταση
η βαζεις χρηματα και κανεις επεκταση

ισχυει και εγω εχω πολλες πετρες για κραφτ και δεν εχω ασχοληθει αλλα πρεπει γιατι κ εγω γεμιζω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το game τα σπαει, ειχα καιρο να παιξω MMO που να με τραβηξει τοσο.
Εχει τοσα πολλα να κανεις και συνεχεια προσθετουν Bosses,Open Dungeons κτλ.
Οποιος παιζει solo η duo/trio χανει πολυ content και ειναι λογικο να το βαρεθει, το game ειναι Guild vs Guild based.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

5 ώρες πριν, suffocater είπε

Eμένα πάντως μ αρεσει πολύ το game ,καιρό είχα να σκαλώσω τόσο με mmorpg.
Μy 2 cents.

Το ίδιο εχω παθει και εγώ ... δυστυχώς !!!!

Queen Bellandir World Raid event σήμερα.

epic fail από τους Amazon Servers. Ο κακός χαμός και γκρίνια over 9000 παντού.

Εμείς είχαμε 3 εξάδες party και οι μισοί dc στο 10% του boss. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της μάχης δε κουνιόταν το boss καθόλου. Γενικά τα κάνανε θάλασσα.

14 λεπτά πριν, CisPan είπε

Τελικά που έχει μαζευτεί ο κόσμος? Παίζουμε ακόμη?

Εγώ παίζω ακόμα στον Leonardas. Ακόμα θεωρώ πως μαθαίνω το παιχνίδι άσχετα που παίζω παρά πολύ γιατί προσπαθώ να μαζέψω epic gear και να τα κάνω trait, upgrade κτλ αλλά φαίνεται ότι έχει σταματήσει κόσμος να παίζει δεν είναι όπως τις πρώτες μέρες 

Αν υπάρχει κάποιος server με ηρεμία, περισσότερους Έλληνες ή να μιλάνε αγγλικά ως επί το πλείστον , και guilds για PvE και guild contracts μπορεί να σκεφτώ να αλλάξω κάποια στιγμή 

Windwhisper εγω,εχει πολύ κόσμο παντου αλλά ελληνικη guild πουθενά στον οριζοντα,και το economy ειναι αρκετα flooded. Εχω ντυθει αρκετα καλα λόγω αυτου ειναι πολυ mixed o server,γαλλοι,ισπανοι,ιταλοι. Οποτε ψαχνομαι για αλλαγη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμεις φυγαμε απο Benny και πηγαμε Torrent, εχει πολυ κοσμο και μεγαλα Allies.
Σημερα πατησα τα 3100 Combat Power(F2P) και σιγα σιγα ανεβαζω τα Traits.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι στο τοπ guild του σερβερ που το πήγατε pve με την 2η ally του server και τώρα πήγες 3100?

😶 Εγώ σε guild του τύπου join now απλά για παίρνω τα coins είμαι 3050.

Btw ο Benny έχει 22.000 και ο Torrent 26000. Πιστεύω ότι πραγματικά πρέπει να φύγει κόσμος γενικότερα ( δε περίμενα να το πω αυτο σε mmorpg), δε γινεται με τόσο κόσμο ουτε να κανεις mass pvp αλλα και ούτε να κυνηγάς τα Mobs για το contract. 😆

Επεξ/σία από Gl0bAlZer0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/11/2024 στις 3:57 ΜΜ, Gl0bAlZer0 είπε

Είσαι στο τοπ guild του σερβερ που το πήγατε pve με την 2η ally του server και τώρα πήγες 3100?

😶 Εγώ σε guild του τύπου join now απλά για παίρνω τα coins είμαι 3050.

Btw ο Benny έχει 22.000 και ο Torrent 26000. Πιστεύω ότι πραγματικά πρέπει να φύγει κόσμος γενικότερα ( δε περίμενα να το πω αυτο σε mmorpg), δε γινεται με τόσο κόσμο ουτε να κανεις mass pvp αλλα και ούτε να κυνηγάς τα Mobs για το contract. 😆

Γιατι νομιζεις οτι το Guild θα σε ντυσει;
Tα whales ντυνει για να ειναι max.
Eνα top item μπορει να θελει 7000-8000 lucent το καθε trait,πως θα το κανει full trait o F2P;
Oι F2P αντε να παρουν που και που κανενα trait απο τα items που ειναι για πεταμα και αν σου κατσει γιατι το ζητανε ολοι.
Οταν εισαι F2P και σε 1 μηνα εχεις αγορασει 2 Battle Pass και 1 Server Τransfer ειναι 1750 Lucent με αυτα θα ειχα παει ανετα 3300.
Ποιο PvE πηγαμε;
Mεσα στο top 10 Kills ειχαμε 6/10 ατομα με τον 1ο και τον 3ο...
Οι Γαλλοι μπορει να ειναι πολλοι αλλα δεν ειναι τοσο καλοι για αυτο και τελικα χεστηκαν να ερθουν στον Torrent, διαλυθηκαν.
Ο Leader τους πηγε σαν απλο member σε αλλο Guild 😂

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...