xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, greekfragma είπε περιμένω ποστάρισμά σου για pro skillz στο Frostpunk 2 Steward difficulty Τώρα βάζεις δύσκολα. Ας το τελειώσω στην βασική δυσκολία και αρκεί. 47 λεπτά πριν, nikosild είπε Έτσι, άντε να έρχεστε όλοι σιγά σιγά στο New World τώρα που έφτιαξε πολύ Ναι τρέχουμε 😝. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Βρίσκω κυρίως άθλιο το combat system του με το lock και τα άπειρα πλήκτρα σε ανάπηρες θέσεις. Έχεις ξαναπαίξει κάποιο MMO; Το combat system είναι πανομοιότυπο σε όλα... Τις θέσεις τις ρυθμίζεις εσύ πάντως. Π.χ. εγώ το μπλοκ το έχω στη ροδέλα του ποντικιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zus είπε Έχεις ξαναπαίξει κάποιο MMO; Το πρώτο μου ήταν 🥺👉🏼👈🏼 Το ξέρω ότι μπορείς να τα αλλάξεις, τα άλλαξα. Δε χωράνε αλλά πάνω στο ποντίκι μου, και πόσα να φέρω στην αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου ακομα. Δεν έγραψα ότι είναι κακό παιχνίδι. Για εμένα είναι άθλιο το combat του και ότι άλλο ανέφερα και δε μου αρέσει, για εσένα μπορεί όχι και καλά κάνεις, νομίζω μπορώ να έχω την άποψη μου στο τι μου αρέσει και τι όχι. Καλή συνέχεια Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το πρώτο μου ήταν 🥺👉🏼👈🏼 Το ξέρω ότι μπορείς να τα αλλάξεις, τα άλλαξα. Δε χωράνε αλλά πάνω στο ποντίκι μου, και πόσα να φέρω στην αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου ακομα. Δεν έγραψα ότι είναι κακό παιχνίδι. Για εμένα είναι άθλιο το combat του και ότι άλλο ανέφερα και δε μου αρέσει, για εσένα μπορεί όχι και καλά κάνεις, νομίζω μπορώ να έχω την άποψη μου στο τι μου αρέσει και τι όχι. Καλή συνέχεια Καλά ντε, μη θυμώνεις, δεν σου την είπα. Και δεν έχω και κανένα λόγο να υπερασπιστώ το παιχνίδι, δεν βγάζω λεφτά από εκεί. Προφανώς και είναι δικαίωμά σου να μην σου αρέσει, ούτε θα έρθουμε σπίτι σου να σε δέσουμε σε μία καρέκλα για να το παίξεις με το ζόρι. 😛 Απλά κάνεις παράπονα για το combat system που μου θυμίζουν εμένα όταν ξεκίνησα να παίζω WoW και τα δεκάδες spells τα πατούσα με το ποντίκι, βρίζοντας Υπέθεσα συνεπώς ότι δεν έχεις ξαναπαίξει κάποιο MMO... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλέ δε θυμουσα! Αφού έχουμε ξαναπαίξει μαζί κιόλας. (Ούτε το wow μου αρέσει 😁, το βρίσκω βαρετό το gameplay του). Πάντως μη με δέσετε, θα είμαι λυπημένος μετά. Σίγουρα (βασικά δε μπαίνουν καν σε σύγκριση) δεν είναι χειρότερα από το new world τα 2 αυτά παιχνίδια, που ίσως είναι το πιο άθλιο ΜΜΟ κει έξω. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Το μόνο πρόβλημα με το combat είναι το τρελο CC που θα λυθεί στο μέλλον που όλοι θα έχουν κραφτάρει τη πέτρα που αφαιρεί το CC. Το targeting στο pvp δε μπορώ καθόλου, ενώ στο pve είναι μια χαρά στο pvp δε μπορώ να κάνω κλικ. Επίσης με το μπουρδέλο που δεν υπάρχουν κλάσεις δεν έχεις ιδέα τις είναι ποιος.. τα δάχτυλα σου μυρίζεις μέχρι να δεις απο πολύ κοντά ή να αρχίσει τα skills. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Gl0bAlZer0 είπε Επίσης με το μπουρδέλο που δεν υπάρχουν κλάσεις δεν έχεις ιδέα τις είναι ποιος.. τα δάχτυλα σου μυρίζεις μέχρι να δεις απο πολύ κοντά ή να αρχίσει τα skills. Μεγάλο πρόβλημα. Ψάχνεις healer και πρέπει να τον ψαχουλεύεις να δεις αν φοράει wand... Ειδικά στο board για αναζήτηση dungeon θα έπρεπε να σε αφήνει να δηλώνεις τι ψάχνεις (όχι με announcement) και να μην αφήνει dps να μπαίνει σε θέση healer π.χ. στα μουλωχτά. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, Gl0bAlZer0 είπε Το μόνο πρόβλημα με το combat είναι το τρελο CC που θα λυθεί στο μέλλον που όλοι θα έχουν κραφτάρει τη πέτρα που αφαιρεί το CC. Το targeting στο pvp δε μπορώ καθόλου, ενώ στο pve είναι μια χαρά στο pvp δε μπορώ να κάνω κλικ. Επίσης με το μπουρδέλο που δεν υπάρχουν κλάσεις δεν έχεις ιδέα τις είναι ποιος.. τα δάχτυλα σου μυρίζεις μέχρι να δεις απο πολύ κοντά ή να αρχίσει τα skills. Στο PvP με το Τ παιρνεις target αυτον που εχει ο party leader και κανει τα calls. Tωρα σε mass PvP αλλαζεις και με το Tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Αξίζει να το ξεκινήσω αν παίζω χαλαρά 1-2 ώρες την μέρα; έχω να παίξω mmorpg από εποχές του MU online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, ababapanos είπε Αξίζει να το ξεκινήσω αν παίζω χαλαρά 1-2 ώρες την μέρα; έχω να παίξω mmorpg από εποχές του MU online Αξίζει να 50αρίσεις έναν χαρακτήρα για τα γραφικά, για το gameplay και λιγότερο για το story (δεν με ενθουσίασε προσωπικά) μιας και είναι και F2P. Μετά, αναλόγως βλέπεις αν σου αρέσει το παιχνίδι και ψάχνεις να μπεις σε κάποια guild, γιατί solo δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Υπάρχουν φήμες οτι σε 1 μήνα από τώρα θα περάσουμε σε Tier2 server status. Αυτό σημαίνει ξεκλείδωμα όλου του γκρι χάρτη, νέα set items, dungeon bosses κλπ κλπ. Όποιος το βαρέθηκε θα έλεγα οτι είναι νωρίς ακόμα για να βγάλει συμπεράσματα. Αναφέρομαι σε όσους λένε για φτωχο endgame. όχι για όσους δε τους ταίριαξε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 13 hours ago, greekfragma said: Υπάρχουν φήμες οτι σε 1 μήνα από τώρα θα περάσουμε σε Tier2 server status. Αυτό σημαίνει ξεκλείδωμα όλου του γκρι χάρτη, νέα set items, dungeon bosses κλπ κλπ. Όποιος το βαρέθηκε θα έλεγα οτι είναι νωρίς ακόμα για να βγάλει συμπεράσματα. Αναφέρομαι σε όσους λένε για φτωχο endgame. όχι για όσους δε τους ταίριαξε. όντως; Στο Κορεάτικο η αλήθεια είναι ότι έχει ανοίξει άλλο τόσο ο χάρτης. Ξέρει κανείς πιο είναι το max ability score μέχρι στιγμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Στις 21/10/2024 στις 6:53 ΜΜ, greekfragma είπε Υπάρχουν φήμες οτι σε 1 μήνα από τώρα θα περάσουμε σε Tier2 server status. Αυτό σημαίνει ξεκλείδωμα όλου του γκρι χάρτη, νέα set items, dungeon bosses κλπ κλπ. Όποιος το βαρέθηκε θα έλεγα οτι είναι νωρίς ακόμα για να βγάλει συμπεράσματα. Αναφέρομαι σε όσους λένε για φτωχο endgame. όχι για όσους δε τους ταίριαξε. Τότε μπορεί να ξαναμπώ για να δώ τον κόσμο γιατί μου άρεσε . Κατα τα άλλα απο την μέρα που έγραψα εδώ ότι βαρέθηκα δεν έχω ξαναμπεί , παίζω Once Human χαβαλέ έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lkv100 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Ερώτηση: Το inventory μου και το storage είναι γεμάτα και εχω κάνει επέκταση κιόλας. Έχω διάφορα όπλα πράσινα μπλε που δεν ξέρω τι να τα κάνω και έχω βάλει αρκετά σε lithograph book. Με traits δεν εχω ασχοληθεί καθόλου και το τι πρέπει να γίνει ή τι χρειάζεται. Έχω και πολλά για cooking αλλά πόσο cooking να κάνω. Μετα θα μου γεμίσουν τα φαγητά το inventory. Αντίστοιχα materials για crafting που προς το παρόν τα πιο πολλά weapons, equipment το έχω πάρει από drops ή weekly missions κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 12 hours ago, tsofras said: Τότε μπορεί να ξαναμπώ για να δώ τον κόσμο γιατί μου άρεσε . Κατα τα άλλα απο την μέρα που έγραψα εδώ ότι βαρέθηκα δεν έχω ξαναμπεί , παίζω Once Human χαβαλέ έχει η αλήθεια είναι ότι μετά από μία εβδομάδα διάλλειμα μπήκα χτες και το έκλεισα στο μισάωρο, μάλλον μεγαλώσαμε. Καλό το once human, μάζεψα καμιά 20αρια ώρες με έναν φίλο παρέα. Σε δεσμεύει και αυτό αρκετά, ανά κάποιους μήνες κάνει ένα hard reset στους server που είναι λογικό και χάνεις την μπάλα πάλι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα