Προς το περιεχόμενο

Throne and Liberty [PC/MMORPG/NCSOFT]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Αντρικοί! να ρωτάτε ποιοι έχουν ραντεον κάρτα και amd cpu και να ορμάτε σε αυτούς να μη παίρνουν ανάσα

Τους καταλαβαινεις ρε...
Μολις πανε στα χωραφια και στο δασος δεν ξερουν πως να βγουν με το Frame Annihilation.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 1
  • Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Το ίδιο ακριβώς λέμε. Ποιος θέλει να έχει έναν πάνω από το κεφάλι του και να μη παίρνει ανάσα? Κανείς. Άρα θα φύγει ο κόσμος με αυτή τη τακτική. Καλές εποχές new world που guilds κατακτούσαν του ίδιου faction τα πάντα και άδειαζαν σέρβερς θυμίζει.

Anyway, καλή συνέχεια στο εγχείρημα σας.

Κανεναν δεν εχεις πανω απο το κεφαλι σου ο καθε ενας αμολαει το χαρταετο του, δεν επιρεαζονται οι casuals απο τα activities μας παρα μονο αυτοι που εχουν τον ιδιο σκοπο με εμας και θελουν να μπουν στον ανταγωνισμο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, shadowmann είπε

Αν ψάχνει κανείς παρέα και είναι στον Penance ας στείλει μήνυμα ,είμαστε καμιά 15αρια άτομα που παίζουμε.

Έλληνες; Έλειπα 10 μέρες και έκανα μόνο dailies στο Steam Deck. Θέλω να συνεχίσω αλλά στον Starlight έχει μόνο Ισπανούς και χωρίς παρέα θα το κόψω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Zus είπε

Έλληνες; Έλειπα 10 μέρες και έκανα μόνο dailies στο Steam Deck. Θέλω να συνεχίσω αλλά στον Starlight έχει μόνο Ισπανούς και χωρίς παρέα θα το κόψω.

Ναι Έλληνες. Την πάλευε το steam deck στο throne ?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, shadowmann είπε

Ναι Έλληνες. Την πάλευε το steam deck στο throne ?

Για τα dailies μια χαρά. Σε αυτή την ανάλυση όμως, θα σου πεταχτούν τα μάτια έξω, δεν είναι για παραπάνω.

Το μόνο που απόλαυσα είναι το γεγονός ότι έμαθα να παίζω με controller, το οποίο ίσως είναι και βολικότερο σε σχέση με mouse and keyboard.

Αν ψάχνετε κόσμο, έχετε καλό κλίμα και δεν είστε τίποτα 15χρονοι κάφροι, να κάνω ένα transfer. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zus είπε

Για τα dailies μια χαρά. Σε αυτή την ανάλυση όμως, θα σου πεταχτούν τα μάτια έξω, δεν είναι για παραπάνω.

Το μόνο που απόλαυσα είναι το γεγονός ότι έμαθα να παίζω με controller, το οποίο ίσως είναι και βολικότερο σε σχέση με mouse and keyboard.

Αν ψάχνετε κόσμο, έχετε καλό κλίμα και δεν είστε τίποτα 15χρονοι κάφροι, να κάνω ένα transfer. 

Κατάλαβα,  εντάξει και για τα daily καλή φάση είναι.(Εγώ το mouse/keyboard δεν το αλλάζω με τίποτα! xD)

Εννοείται οτι εισαι ευπρόσδεκτος , εχουμε και discord και όχι δεν είμαστε 15χρονοι :P

Αν δεν κάνω λάθος όμως νομίζω οτι έκλεισαν τα δωρεάν transfer.

Για οτι αποφασίσεις μου στέλνεις εδώ η σε pm!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, shadowmann είπε

Κατάλαβα,  εντάξει και για τα daily καλή φάση είναι.(Εγώ το mouse/keyboard δεν το αλλάζω με τίποτα! xD)

Εννοείται οτι εισαι ευπρόσδεκτος , εχουμε και discord και όχι δεν είμαστε 15χρονοι :P

Δεν με πειράζουν τα δωρεάν transfers, θα πληρώσω. Εξάλλου, δεν έχω ακουμπήσει φράγκο so far, δεν με πειράζει να τα δώσω για να βρω καλή παρέα. 

Θα σου στείλω μέσα στο ΣΚ, ευχαριστώ!

Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω, ξέρει κανεις πιο είναι το max fishing και amitoi expedition levels ??

έμαθα ότι το cooking max level είναι το 20, επίσης είδα σε κάτι screenshots ότι στο amitoi expedition υπάρχει και μια τρίτη περιοχή, ποτε την ξεκλειδώνουμε ?? είμαι είδη 19lvl και ακόμα τίποτα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, shadowmann είπε

Έκανα transfer στον Penance.

Therapis το nickname αλλά επειδή βγήκα μόλις από guild μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να μπω σε άλλη πριν περάσει μία μέρα και 12 ώρες. Συνεπώς τα λέμε Κυριακή μετά τις 14.00 για invitation.

Ποιο είναι το όνομα της guild σας;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Zus είπε

Έκανα transfer στον Penance.

Therapis το nickname αλλά επειδή βγήκα μόλις από guild μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να μπω σε άλλη πριν περάσει μία μέρα και 12 ώρες. Συνεπώς τα λέμε Κυριακή μετά τις 14.00 για invitation.

Ποιο είναι το όνομα της guild σας;

Εφόσον έκανες transfer αφού βγήκες κάνει reset το cooldown, έτσι ήταν τουλάχιστον μέχρι τώρα. Σου στέλνω σε προσωπικό το ντισκορντ κτλ σε λίγο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, shadowmann είπε

Εφόσον έκανες transfer αφού βγήκες κάνει reset το cooldown, έτσι ήταν τουλάχιστον μέχρι τώρα. Σου στέλνω σε προσωπικό το ντισκορντ κτλ σε λίγο. 

Έχεις δίκιο, δεν έχω πέναλτι.

Δημοσ.

Εγώ σας εγκαταλείπω.
Δε θα συνεχίσω άλλο το παιχνίδι, δεν ήταν αυτό που περίμενα εν τέλει και όσο και να με πιέσω να παίξω δε θα αλλάξει κάτι.
Βρίσκω κυρίως άθλιο το combat system του με το lock και τα άπειρα πλήκτρα σε ανάπηρες θέσεις. Και όλο αυτό το διάβασμα και τους αχρείαστους μηχανισμούς του παιχνιδιού το βαριέμαι.
Ίσως για τους λάτρεις του lineage2 να ναι ότι πρέπει και ωραίο παιχνίδι. Δε κάνουν όλα για όλους που λένε.

Καλή συνέχεια 💞

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, xtrmsnpr said:

Εγώ σας εγκαταλείπω.
Δε θα συνεχίσω άλλο το παιχνίδι, δεν ήταν αυτό που περίμενα εν τέλει και όσο και να με πιέσω να παίξω δε θα αλλάξει κάτι.
Βρίσκω κυρίως άθλιο το combat system του με το lock και τα άπειρα πλήκτρα σε ανάπηρες θέσεις. Και όλο αυτό το διάβασμα και τους αχρείαστους μηχανισμούς του παιχνιδιού το βαριέμαι.
Ίσως για τους λάτρεις του lineage2 να ναι ότι πρέπει και ωραίο παιχνίδι. Δε κάνουν όλα για όλους που λένε.

Καλή συνέχεια 💞

περιμένω ποστάρισμά σου για pro skillz στο Frostpunk 2 Steward difficulty 

Επεξ/σία από greekfragma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...