Zus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, johnmayson είπε Αν ειχες παιξει gw2 θα διαπιστωνες οτι μια χαρα παιζεις με το ποντικι. Από stream μπορείς να κρίνεις ένα παιχνίδι Δεν
Επιλεγμένo σχόλιο xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το ζητήσατε, το έχετε. https://forms.gle/9iCvrxUndZhVAZpD6 Και μιας και είναι ρευστά τα πράγματα ακόμα, μπορείτε να κάνετε edit τις απαντήσεις σας μέχρι τις 17/10, σε περίπτωση που αλλάξετε server κτλ. Εδώ δείτε τις απαντήσεις του λαού! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2024 από xtrmsnpr 6
greekfragma Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 20 minutes ago, xtrmsnpr said: Το ζητήσατε, το έχετε. https://forms.gle/9iCvrxUndZhVAZpD6 Και μιας και είναι ρευστά τα πράγματα ακόμα, μπορείτε να κάνετε edit τις απαντήσεις σας μέχρι τις 17/10, σε περίπτωση που αλλάξετε server κτλ. έτοιμος
tsofras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Λέω απο staff/wand να το γυρίσω σε gs/sns αξίζει λέτε? Τι λέει απο damage ? Γενικά μου αρέσει η "ξυλοχωριτικότητα" απο το να πηδάω σαν το κατσίκι και να καϊτάρω τον μισό χάρτη Είμαι lvl 21 , να τα αλλάξω τώρα ή να φτιάξω καινούριο ?
comfuzio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 4 hours ago, xtrmsnpr said: Το ζητήσατε, το έχετε. https://forms.gle/9iCvrxUndZhVAZpD6 Και μιας και είναι ρευστά τα πράγματα ακόμα, μπορείτε να κάνετε edit τις απαντήσεις σας μέχρι τις 17/10, σε περίπτωση που αλλάξετε server κτλ. Εδώ δείτε τις απαντήσεις του λαού! Πάλι καλά που συνεννοηθήκατε και μπήκατε όλοι στον ίδιο server 🤣 6
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Το παιχνίδι btw είναι crossplatform και έχει crossplay με τις κονσόλες ps5/xboxSX.
tsofras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, comfuzio είπε Πάλι καλά που συνεννοηθήκατε και μπήκατε όλοι στον ίδιο server 🤣 Εμ μέχρι να καταφέρουμε να μπούμε κάποιοι είχαν γεμίσει οι υπόλοιποι servers, εγώ κατάφερα να μπω την 2η μέρα
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, Strategos είπε αυτο που βάζουμε την φάτσα μας δουλευει; Αυτή η λειτουργία με προκαλεί να φτιάξω χαρακτήρα με φωτό Τσάκωνα και να τον βάλω σε guild με το όνομα Κλασική Περίπτωση Βλάβης. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Το παιχνίδι είναι τρομερά περίπλοκο πάντως, σε κουραστικό βαθμό σε σχέση με άλλα ΜΜΟ. must watch 1
FallenGod Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους. Είπα και εγώ να ρίξω μία ματιά στο παιχνίδι. Είμαι σε super casual mode. Ξεκίνσα με sns/ gw αλλά σκέφτομαι να πάω σε bow. Είμαι ακόμα στην αρχή (lvl 7).Έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) Τα twitch drops είναι account bound ή αν κάνω reroll δεν θα τα έχω στον νέο χαρακτήρα. 2) Υπάρχει κάποιος server όπου έχετε αποφασίσει ως κοινότητα να βρίσκεστε ή θα γίνει στο άμεσο μέλλον;
Charismo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Σάββατο πρωί σε Ευρωπαϊκό server αποφασίζεις να μου κάνεις 5ωρο maintenance. Έλεος. 1
Anastazio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 3 minutes ago, Charismo said: Σάββατο πρωί σε Ευρωπαϊκό server αποφασίζεις να μου κάνεις 5ωρο maintenance. Έλεος. χαχα ελα ντε,απο οτι θυμαμαι παλια στο τεξας γινονταν μεσοβδομαδα σε οτι mmo ειχα παιξει 3
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 9 λεπτά πριν, Charismo είπε Σάββατο πρωί σε Ευρωπαϊκό server αποφασίζεις να μου κάνεις 5ωρο maintenance. Έλεος. Πάλι? Ημαρτον. Να μη σηκωθώ καν από το κρεβάτι δηλαδή? Νταξ θα μας δώσουν πάλι 500 ornate coins ή όπως τα λένε. Τσεκαρετε τα mail σας 6 λεπτά πριν, Anastazio είπε χαχα ελα ντε,απο οτι θυμαμαι παλια στο τεξας γινονταν μεσοβδομαδα σε οτι mmo ειχα παιξει Μεσοβδόμαδα και σε σε ώρες που δεν ενοχλούσαν κανέναν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα