xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Stratosnis είπε έχω παίξει γονατιστός l2 σε net στην Μυτιλήνη γιατί δεν περίσσευε καρέκλα...προ 2006. Εμ πήγαινες στην Σποντα, καλά να πάθεις 😝. 2
tomassongr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου εχουμε εικονα σε ποιον σερβερ θα παιξουν ελληνες γενικα?
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 6 minutes ago, tomassongr said: εχουμε εικονα σε ποιον σερβερ θα παιξουν ελληνες γενικα? στον Πάολα 1
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 20.01 και ακόμη δεν μπαίνει ok ήθελε να κλείσω το steam για να νιώσει , 2 λεπτά progress έχασα Καλά δεν μπορούσε ο client να γίνει update νωρίτερα ? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από tsofras 1
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, greekfragma είπε εμένα κάνει unpacking...δε ξέρω τι ακριβώς. Και εμένα dowloading content στο 10% , αλλά έλεος
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2 minutes ago, tsofras said: Και εμένα dowloading content στο 10% , αλλά έλεος 1
aekoupoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Adriana server λενε πολλοι, άλλοι λένε καζαρ, πιο casual σε light bringer 1
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου μόνο λίγοι σερβερ στην Ευρώπη ετοιμάζονται ακόμα. Αμερική Ιαπωνία Ωκεανία είναι έτοιμοι. Κολλήσαμε στο 149 της ουράς. Πωωωωω σε κάθε game launch μια ζωή τα γίδια.
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σε εμένα δεν βγάζει καν queue μετά απο λίγο μου λέει Gateserver disconnected Άντε πάμε για αύριο Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από tsofras 1
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μην πατήσετε cancel για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Έμαθα από άλλο άτομο που το έκανε ότι από το 300 που είχε κολλήσει πήγε στα 1200 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δε νομίζω ότι θα καταφέρει κάποιος να παίξει σήμερα..Ίσως νωρίς το πρωί αύριο..
FiLw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 93% ram εκ των οποίων τα 9100 είναι του TnL. 1660s και 3600x. Υπάρχει καμία ελπίδα με έξτρα ραμ να παίξει καλύτερα; σαν recommend πρότεινε Low...
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Καλά αν καταφέρω και μπω αύριο ελπίζω να μην μου αρέσει γιατί θα πρέπει να πάρω pc πάλι Όλα low μου τα έβγαλε 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα