BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Βρηκα αυτο το fb group και εχει αρκετα ελληνικα clans για να επιλεξετε. Εγω μαλλον θα μπω Εntropy, δεν τους ξερω αλλα φαινεται σοβαρο Guild. https://www.facebook.com/groups/500771530962062/ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2024 από BlurayMoviesGreece
Cytheria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 το ξέρω αυτό το community έχει κάποια guilds αλλα όλα έχουνε τρελούς κανόνες και άμα δεν τους ακολουθήσεις σε kickάρουνε χωρίς πολλά πολλά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γιατί να θέλει κάποιος να παίξει με Έλληνες και σε έναν σέρβερ γεμάτο από Έλληνες, όπου η κλίμακα του ph θα δείχνει 0 από την τοξικότητα που θα επικρατεί? Γιατί να κάνει τέτοιο κακό στον εαυτό του? Η χειρότερη εμπειρία εβερ ο συνωστισμός Ελλήνων, διαφόρων άλλων Βαλκάνιων και Ρώσων σε ίδιους σέρβερς. 1 ώρα πριν, Cytheria είπε το ξέρω αυτό το community έχει κάποια guilds αλλα όλα έχουνε τρελούς κανόνες και άμα δεν τους ακολουθήσεις σε kickάρουνε χωρίς πολλά πολλά. Έτσι είναι η τάξης και ασφάλεια. Ή θα είσαι μπολιτισμένος ή έξω 😝. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2024 από xtrmsnpr 5
Cytheria Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 7 χρονια wow παίκτης, επίσης ήμουνα moderator στο επίσημο wow forum τις ελλάδας συν ότι αλλα ελληνικά communities ήμουνα μέλος και δεν τα θυμάμαι τώρα, θα έλεγα ότι τοξική δεν είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Γενικός έχω καλή εμπειρία με το να παίζω και να αλληλεπιδρώ με άλλους έλληνες παίκτες. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Cytheria είπε 7 χρονια wow παίκτης, επίσης ήμουνα moderator στο επίσημο wow forum τις ελλάδας συν ότι αλλα ελληνικά communities ήμουνα μέλος και δεν τα θυμάμαι τώρα, θα έλεγα ότι τοξική δεν είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Γενικός έχω καλή εμπειρία με το να παίζω και να αλληλεπιδρώ με άλλους έλληνες παίκτες. Ήρωας απλώς! Βέβαια το wow δεν είχε τέτοιους ανθρώπους για κάποιο λόγο, δεν έχω ακούσει σχεδόν κανέναν να λέει ότι έπεσε σε τέτοιες φάσεις. 11 χρόνια σε ελληνική clan φτάνουν για μια ζωή. Αλλά όχι, μακριά και αγαπημένοι. Και ευτυχώς δε το λέω μόνο εγώ. Το αποδεικνύει σε ένα μέρος κιόλας αυτό που έγραψες με τους αλλόκοτους κανόνες τους. Προτιμώ να παίζω με τους ξένους και τους 2-3 φίλους μου και να έχω την ηρεμία μου. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2024 από xtrmsnpr 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Γιατί να θέλει κάποιος να παίξει με Έλληνες και σε έναν σέρβερ γεμάτο από Έλληνες, όπου η κλίμακα του ph θα δείχνει 0 από την τοξικότητα που θα επικρατεί? Γιατί να κάνει τέτοιο κακό στον εαυτό του? Η χειρότερη εμπειρία εβερ ο συνωστισμός Ελλήνων, διαφόρων άλλων Βαλκάνιων και Ρώσων σε ίδιους σέρβερς. Έτσι είναι η τάξης και ασφάλεια. Ή θα είσαι μπολιτισμένος ή έξω 😝. Aν παιζεις solo ή με random groups μπορεις να παιξεις με οτι ναναι. Οταν μιλας με τις ωρες στο discord με το CP ή με το Clan προτιμω να εχω να κανω με ελληνες.
geomrk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 To PRELOAD άνοιξε για όλους , όχι μόνο για αυτούς που αγόρασαν early access 4
Charismo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Έχει να κάνει καθαρά με τους ανθρώπους και όχι με την εθνικότητα. Αν βρεις πάντως casual ελληνικό guild είναι από τις πιο χαβαλετζίδικες εμπειρίες. Τα hardcore είτε ελληνικά είτε ξένα είναι το ίδιο ανθυγιεινά. Άνθρωποι που έχουν κάνει τα MMO δεύτερο (ή σε κάποιες περιπτώσεις πρώτο) επάγγελμα. 1 1
vasi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 12/9/2024 στις 12:38 ΠΜ, xtrmsnpr είπε Free to play (θα) είναι το παιχνίδι και διαθέσιμο στο steam μόνο. Δεν είναι διαθέσιμο σε Linux όμως .
Anastazio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 20 hours ago, Cytheria said: 7 χρονια wow παίκτης, επίσης ήμουνα moderator στο επίσημο wow forum τις ελλάδας συν ότι αλλα ελληνικά communities ήμουνα μέλος και δεν τα θυμάμαι τώρα, θα έλεγα ότι τοξική δεν είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Γενικός έχω καλή εμπειρία με το να παίζω και να αλληλεπιδρώ με άλλους έλληνες παίκτες. Αλλη φαση το wow,κορεατικο mmo χωρις δραμα δε στεριωνει!
Stratosnis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Spoiler όχι και άσχημα για day1 για game που προορίζεται για free. Έχουν ανακοινώσει τι capacity θα έχει ο κάθε server; Αν είναι στα επίπεδα του new world να μην ασχοληθώ καν...
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, vasi είπε Μπράβο σου, αλλά δε βγάζω εγώ τα specs, ότι έχουν γραμμένο στο έγγραψα. Από κει και πέρα εύγε που προσπαθείς να τα βρίσκεις και μόνος σου τα πράγματα! Καλό παιχνίδι! Στις 26/9/2024 στις 5:12 ΠΜ, geomrk είπε To PRELOAD άνοιξε για όλους , όχι μόνο για αυτούς που αγόρασαν early access Προφανώς δε ξέρουν τι γράφουν οι τυπάδες, οπότε thx για την ενημέρωση! Το κατέβασα και περιμένω! 1
vasi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 παίζω με χειριστήριο του xbox, μεσω του steam.......
johnmayson Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Τo download size ποσο ειναι;;; Γιατι δε βαλανε δικο του client και το βαλανε μονο μεσω steam;;;
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, johnmayson είπε Τo download size ποσο ειναι;;; Γιατι δε βαλανε δικο του client και το βαλανε μονο μεσω steam;;; 60.4GB κατεβάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα