noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, makiss8 said: το ξερω παιδια αλλα εχω στριμωχτει πολυ αυτη τη χρονια, τεσπα θα δω τι θα κανω.. 15 ευρω το ενα στικακι η 30 τα 2 κοστιζουν... Αν εχεις το συστημα της υπογραφης βεβαια δεν θα ξεκιναει καν το παιχνιδι . Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από noFEARgr 1
makiss8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 15 ευρω το ενα στικακι η 30 τα 2 κοστιζουν... Αν εχεις το συστημα της υπογραφης βεβαια δεν θα ξεκιναει καν το παιχνιδι . χαχα οχι βρε 1080 εχω και 8ραμ 1
vasi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Απο steam ή amazon η αγορά?? σε ubuntu το παιχνίδι.... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από vasi
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, makiss8 είπε και εγω περιμενω το γκειμ, αν και εχω μια υποψια αν θα το σηκωνει με 8 ραμ... Εδώ είσαι: System requirements Minimum: Operating system: Windows 10(64-bit) Processor: Intel Core i5-6500 Memory:8 GB RAM Graphics: NVIDIA Geforce GTX960 DirectX:Version 12 Network:Broadband internet connection Storage:63 GB available space Additional notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases. System requirements for this game may change over time. Recommended: Operating system:Windows 10(64-bit) Processor: Intel Core i5-11600k Memory:16 GB RAM Graphics: NVIDIA Geforce GTX1660 DirectX:Version 12 Network:Broadband internet connection Storage:63 GB available space Additional notes:Internet connection required to play, offers in-game purchases. System requirements for this game may change over time. 5 ώρες πριν, vasi είπε Απο steam ή amazon η αγορά?? σε ubuntu το παιχνίδι.... Free to play (θα) είναι το παιχνίδι και διαθέσιμο στο steam μόνο. Δεν είναι διαθέσιμο σε Linux όμως . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από xtrmsnpr 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αύριο 24/9 ανοίγει το preload σε όσους αγόρασαν κάποιο early access πακέτο του παιχνιδιού. Early Access Pre-load Το παιχνίδι ανοίγει 1/10 στις 20.00 ώρα Ελλάδας για όλους. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από xtrmsnpr 2
Stratosnis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 12 hours ago, xtrmsnpr said: Αύριο 24/9 ανοίγει το preload σε όσους αγόρασαν κάποιο early access πακέτο του παιχνιδιού. Early Access Pre-load Το παιχνίδι ανοίγει 1/10 στις 20.00 ώρα Ελλάδας για όλους. έχει βγει κανένα patch note; Να ξέρουμε τι περιμένουμε; Εγώ προσωπικά θα ήθελα λίγο σουλούπωμα στο target system του...
suffocater Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Θα έχει επιλογή server? Έχει δοθεί καμιά γραμμή που θα μαζευτούν Έλληνες?
makiss8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Αύριο 24/9 ανοίγει το preload σε όσους αγόρασαν κάποιο early access πακέτο του παιχνιδιού. Early Access Pre-load Το παιχνίδι ανοίγει 1/10 στις 20.00 ώρα Ελλάδας για όλους. ανυπομονω! λογικα θα τα πιουν οι σερβερς τις πρωτες μερες γενικα στο τουιτερ υπαρχει πολυ κλαψα αλλα θα δουμε τι εχει να μας δειξει το γκειμ
seithan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Νόμιζα ότι το παιχνίδι κοστίζει 40€, χωρίς συνδρομή, αλλά τελικά είναι f2p;
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου f2p είναι, τώρα έχουν κάποια πακέτα early access.
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, makiss8 είπε λογικα θα τα πιουν οι σερβερς τις πρωτες μερες Κλασικά πράματα! Στο lost ark ήταν Βατερλώ. Ευτυχώς τις πρώτες μέρες θα λείπω από την βάση μου, και δε θα με καίει τόσο.
makiss8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου αμαζον σερβερς, επεσαν στο siege, φοβαμαι οτι 1 του μηνα κανεις δεν θα παιξει
Cytheria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Παιδιά, αν λέω τώρα αν πάνε τα πράγματα καλά και οι servers είναι σταθεροί και μπορέσουμε να παίξουμε ξέρει κανεις ποιον server να διαλέξω που να έχει πολλούς έλληνες ?? Ψάχνω για ένα ελληνικό casual guild χωρίς πολλές απαιτήσεις και σκοτούρες να κάνουμε παρέα στο leveling και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο άμα και όταν θέλουμε, καθώς δεν πολύ θέλω να παίξω το παινχίδι μονος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα