BlurayMoviesGreece Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Yπαρχει καποια πληροφορια για το που(server) θα μπουν οι περισσοτεροι ελληνες; Eχει κοιταξει καποιος τα forums γιατι εγω δεν ειχα χρονο. Στο L2 πχ εμπαιναν και δηλωναν ποια ελληνικα clan θα υπαρχουν και σε ποιους servers.
geomrk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε Yπαρχει καποια πληροφορια για το που(server) θα μπουν οι περισσοτεροι ελληνες; Eχει κοιταξει καποιος τα forums γιατι εγω δεν ειχα χρονο. Στο L2 πχ εμπαιναν και δηλωναν ποια ελληνικα clan θα υπαρχουν και σε ποιους servers. βρίσκομαι σε ένα ελληνικό discord μιας clan "Entropy" οπου θα παιξουν εκει τα παιδια και βλεπω οτι το πανε σοβαρα.Μερικοι ειχαν κανονισει αδεια για μεσα Σεπτεμβρη και εμειναν με την αδεια στο χερι γιατι το launch πηγε 1η Οκτωμβρη 😣. Αμα θελετε στέλνω invite
johnmt2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, geomrk είπε 😣 Αμα θελετε στέλνω invite Ναι αμέ αν είναι εύκολο
Stratosnis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 15 hours ago, geomrk said: βρίσκομαι σε ένα ελληνικό discord μιας clan "Entropy" οπου θα παιξουν εκει τα παιδια και βλεπω οτι το πανε σοβαρα.Μερικοι ειχαν κανονισει αδεια για μεσα Σεπτεμβρη και εμειναν με την αδεια στο χερι γιατι το launch πηγε 1η Οκτωμβρη 😣. Αμα θελετε στέλνω invite Δεν ξέρω γιατί κάποιος να θέλει να παίξει με αυτούς... Ούτε στον ίδιο server μην σου πω.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ αν δε βρω τα ζώα τους p00t ψάχνω για International clan με έμφαση στις βόρειες χώρες, σταθερή αξία ! 😁
Anastazio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, Gl0bAlZer0 said: Εγώ αν δε βρω τα ζώα τους p00t ψάχνω για International clan με έμφαση στις βόρειες χώρες, σταθερή αξία ! 😁 Καμια πρεφα σε κανα καφενειο μπορει να παιζουν πια οι p00t αντε κανα siege στο ποζαρ! 😂
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν βλέπω να έχει αναφερθεί κάτι πρόσφατα στο discord τους. 😛 2
Cytheria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 31/08/2024 at 11:26, Cytheria said: γεια σας παιδιά, αναρωτιέμαι αν μπορούμε να μαζευτούμε όλοι οι έλληνες στον ίδιο server και στο ίδιο guild θα γούσταρα τέτοια φάση, θέλω να το δοκιμάσω το παιχνίδι αλλα μονος μου δεν ψήνομε. Γεια σας παιδιά, ακόμα ψάχνω για guild βασικά ψάχνω για μια casual ομάδα χωρίς κανόνες και απαιτήσεις, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο άμα θέλουμε και μπορούμε στο leveling/dungeons/etc και να κάνουμε παρέα καθώς παίζουμε το παιχνίδι. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2024 από Cytheria
Stratosnis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 9 hours ago, Cytheria said: Γεια σας παιδιά, ακόμα ψάχνω για guild βασικά ψάχνω για μια casual ομάδα χωρίς κανόνες και απαιτήσεις, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο άμα θέλουμε και μπορούμε στο leveling/dungeons/etc και να κάνουμε παρέα καθώς παίζουμε το παιχνίδι. γιατί έχουν ανοίξει οι servers;
Cytheria Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Υπάρχουνε ομάδες που είδη ψάχνουνε για άτομα από τώρα, αν και βασικά δεν είναι κακό να είσαι προετοιμασμένος και να δηλώνεις ότι ψάχνεις για guild πριν ακόμα ανοίξουνε οι servers.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Για τιποτα Casuals αν βρειτε που παιζουν απογευμα ειμαι και εγω μεσα, γραφτε και εδω. 5
makiss8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 και εγω περιμενω το γκειμ, αν και εχω μια υποψια αν θα το σηκωνει με 8 ραμ...
noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, makiss8 said: και εγω περιμενω το γκειμ, αν και εχω μια υποψια αν θα το σηκωνει με 8 ραμ... Mε τιποτα , 8 gb ram δεν φτανουν ουτε για word πλεον Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από noFEARgr 1
Stratosnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 17 minutes ago, makiss8 said: και εγω περιμενω το γκειμ, αν και εχω μια υποψια αν θα το σηκωνει με 8 ραμ... βάλε μια 8 ραμ ρε άνθρωπε να ανασάνει το σύστημα 1
makiss8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 το ξερω παιδια αλλα εχω στριμωχτει πολυ αυτη τη χρονια, τεσπα θα δω τι θα κανω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα