Προς το περιεχόμενο

Throne and Liberty [PC/MMORPG/NCSOFT]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Gl0bAlZer0 είπε

Τελικά από launcher της NCsoft θα παίζουμε; Η amazon games τι φάση, δεν εχω παίζει ποτέ παιχνίδια της.

Αν δεν είναι οι κονσόλες σίγουρα αργεί λόγω BLUE PROTOCOL, αυτός ο εμετός. 🤢

https://www.businesskorea.co.kr/news/articleView.html?idxno=209225

Όχι. Από το steam θα παίζεις καθαρα, δεν αναφέρουν κάποιο 3rd party. Είναι γνωστό ήδη μήνες τώρα, υπάρχει και σελίδα στο store τους.

Η amazon απλώς μύρισε λεφτά στο gaming και πλέον βάζει πόρους είτε κεφάλαιο είτε μηχανήματα είτε φτιάχνει η ίδια παιχνίδια, βλέπε πετυχεσα new world.

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Aρα εφοσον ολα εχουν καλα rewards που βοηθουν στη προοδο σου(skills,craft,enchant) τοτε το πιο σωστο ειναι να ξεκινησεις 1-1 περιοχη απο την αρχη και να τη καθαριζεις απο ολα αντι να τρεχεις δεξια αριστερα και να αφηνεις εκρεμοτητες για να τελειωσεις τα main quests.

Σωστά. Ούτως ή άλλως αν δεν πιάσεις συγκεκριμένα level ή/και δεν τελειώσεις με την περιοχή σου δε σου δίνουν contracts οι contract managers όπως λέγονται. Άσε που το σωστό είναι να κάνεις συνέχεια contracts για να ανεβάσεις γρήγορα skills, weapons, armor και accessories.

Αλλά μπορείς να τα κάνεις και στο τέλος. Έχεις περιορισμένο αριθμό contracts που μπορείς να κάνεις καθημερινά όταν τα τελειώσεις όλα, 10  στο σύνολο αν και σου δίνουν τρόπο να το αυξήσεις αυτό.

Αποδέχεσαι όσα σου κάνουν για τα rewards που θέλεις και κάνεις refresh για να σου διαθέσει άλλα.

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Ο KakaoGR πρέπει να είναι registered στο forum. 😛

Αυτόν θυμάμαι και τη Spoda αν θυμάμαι καλά το όνομα, το orc. Πολύ καλοί παίκτες.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.

Χαμός... Δεν μου φαίνεται τόσο fun η φάση... Ίσως επειδή είναι το πρώτο siege μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Θα προτιμούσα να έβλεπα όσους ηταν γύρω μου και να μην εμφανίζονται κάθε βήμα και άλλοι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FiLw είπε

Χαμός... Δεν μου φαίνεται τόσο fun η φάση... Ίσως επειδή είναι το πρώτο siege μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Θα προτιμούσα να έβλεπα όσους ηταν γύρω μου και να μην εμφανίζονται κάθε βήμα και άλλοι.

Έχει πολύ κόσμο το παιχνίδι. Παρά πολύ κόσμο. Η 4090 σε epic settings γονάτισε σε ένα raid boss με 200 300 άτομα. Τα είδα όλα 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Βλέπω και εγώ κάτι πλάκες κάθε τόσο τι skill είναι αυτό λέω.... μετά κατάλαβα ότι είναι ταφόπλακες 😂

Ναι είναι το μόνο κοινό skill  σε όλους τους παίκτες.:D

Δημοσ.

Είμαι 20 level στον Asota που αν εξαιρέσεις τα bot τα οποία σπάνε λίγο νεύρα το παιχνίδι έχει σαν PVE τα πάντα.

Πανέμορφο περιβάλλον χωρίς loading και τρελά optimized  για ακόμα και παλιό υπολογιστή. Κάθομαι σε άκυρα σημεία και βγάζω φωτογραφίες.

Quest πολύ διαφορετικά και πολλά με events συγκεκριμένη ώρα που σου γράφει πότε, το combat για τα δικά μου γούστα είναι τόσο όσο ούτε στατικό ούτε να γίνεται ο κακός χαμός. Ήδη level 20 έχει solo dungeon , το Inventory έχει άπειρα slots, contracts και από την αρχή έχεις ουσιαστικά mount, πηδάς και πετάς, σε διάφορα σημεία μπορείς να ανεβείς με γάντζο που σε κάνει να ψάχνεις. Πολύ ωραίο που έχεις ένα ανθρωπάκι και κάνει pick up όχι ο κακός χαμός που μαζεύαμε από κάτω. 

Το L2 το βλέπεις παντού, τα skin των  όπλων που είναι από L2, το chat, τα emotes, στις εντολές (/leave, /party κλπ).

Ακόμα δεν έχω ιδέα με τα όπλα πως ανεβάζεις, craft κλπ έχω μαζέψει ένα κάρο πράγματα και θα εστιάσω σε αυτό.

PvP δεν εχω ιδέα γιατί δεν έχω κάνει ακόμα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...