FiLw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλύτερα pc παρά αμάξια 😅 (οικονομικό σπορ) Disconnect στα δέκα λεπτά Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από FiLw 1
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Laptop με 12500H, 3050, 16gb ram FullHD 144fps έδωσε Medium με DLSS Balanced και Quality στα 60fps Disconnected και δω. Α καλά. 😅 3
jackess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου απο 1400 queue στα 350 εριξε disconnected και τωρα το enter ειναι γκρι...καταφερε να μπει κανεις?
johnmt2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Εγώ παίζω το tutorial. Εξαιρετικά βαρύ το παιχνίδι σε σύστημα με 7800x3d και 4070 ti super έχει στιγμές που πέφτει και στα 85 καρέ. Όλα στο epic με κλειστό dlss
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μόλις μπήκα και κάνω tutorial. Δε ξέρω που βλέπετε το βαρύ. Εξαρτάται μάλλον και την ανάλυση.
Georgram Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δεν ξέρω πως καταφέρατε και μπήκατε μερικοί! Δεν με αφήνει ούτε στο character creation για πάνω από 2 λεπτά! Πάμε για αύριο λογικά..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μόλις μπήκα και κάνω tutorial. Δε ξέρω που βλέπετε το βαρύ. Εξαρτάται μάλλον και την ανάλυση. Σε raid θα γίνεται πανικός λογικά απ' τα frame drops στους περισσότερους..Ευτυχώς έχει DLSS 3. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από Psycho_Warhead
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Εμφανίζονται οι servers αλλά μόλις πας να μπεις τρως πακέτο..
Stratosnis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 3 hours ago, xtrmsnpr said: Εμ πήγαινες στην Σποντα, καλά να πάθεις 😝. virtual πλατεία γαρδένιας, ακόμα χειρότερα και μετά στάδιο για the game 1
johnmt2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στον andriana που μπήκα εγώ έπαιξα κανονικά χωρίς ουρές και αναμονες. Εάν τελειώσετε το tutorial και πάτε στο city που είναι φουλ κόσμο εκεί ανεβαίνει πολύ το cpu usage εμένα εκεί έπαιζε 55-60 fps. Αλλά εκτός πόλης επανέρχεται
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στις πόλεις πέφτουν ζόρια όντως. Καλό το tutorial και με συμπαθητική ιστορία. Εντάξει κλασσική Κορεατίλα σε άλλους θα ξινίσει σε άλλους θα αρέσει. Δείχνει πάντως αρκετά μεγάλο σαν κόσμος και νομίζω οτι για τους old school που δε θέλουν να του πιουν το αίμα με τη μία, θα είναι καλή παρέα για το φετινό χειμώνα.
Panoslam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Να ρωτήσω κάτι χαζό. Οι σέρβερ που γράφουν από πάνω early access είναι αυτοί που ήταν ανοιχτοί για τους χρήστες που είχαν πάρει πακέτο?
Cytheria Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 6 minutes ago, Panoslam said: Να ρωτήσω κάτι χαζό. Οι σέρβερ που γράφουν από πάνω early access είναι αυτοί που ήταν ανοιχτοί για τους χρήστες που είχαν πάρει πακέτο? Ναι, αυτοί που πείρανε το πακέτο είχανε early access 4-5 μέρες και παίζανε το παιχνίδι απο τις 26 του μηνός νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από xtrmsnpr,
6 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα