Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. πρώτη φορά που γράφω και θέλω να ρωτήσω άμα γνωρίζετε. έχω αυτή την ντουλάπα στην εικονιζόμενη φωτογραφία. Είναι σε κουτιά και θέλω να της αλλάξω θέση. ξέρετε πόσο θα είναι το κόστος άμα βάλω κάποιον να το κάνει?? Σας ευχαριστώ πολύ.  😃

Screenshot_20230103_233229_Gallery.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πιο μικρη κατα ενα φυλλο ειχα  πληρωσει 50 ευρω σε ξυλουργο .

Ψαξε στο internet για συναρμολογησηεις κλπ και με την φωτογραφια παρε προσφορες.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για πιο μικρη κατα ενα φυλλο ειχα  πληρωσει 50 ευρω σε ξυλουργο .

Ψαξε στο internet για συναρμολογησηεις κλπ και με την φωτογραφια παρε προσφορες.

Στειλε μου το ονομα και το τηλεφωνο αυτου του ξυλουργου να το βάλω σε χρυσή κορνίζα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Στειλε μου το ονομα και το τηλεφωνο αυτου του ξυλουργου να το βάλω σε χρυσή κορνίζα.

Ισως επειδη ηταν γνωστος της κορης μου να εκανε αυτη τηνν τιμη .Μαλιστα ηρθε με τον γιο του και εκαναν πανω απο 2 ωρες.

Την ελυσαν στη μεση γιατι δεν χωραγε λογω υψους να περασει να παει  απο δωματιο σε δωματιο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Η ντουλαπα αυτη ειναι τουλαχιστον 6 ανεξαρτητα κουτια. Αναλογα ποσο μερακλης ηταν ο μαστορας που εκανε την τοποθετηση μπορει να μην εχει βαλει τιποτα για να την στερεωσει (καθεται καλα με το βαρος της) μεχρι να εχει γαζωσει τα παντα γυρω του και να κανεις μια ωρα να βγαζεις βιδες (εαν εισαι τυχερος) η να ριχνεις χριστοπαναγιες εαν εχει καρφωθει.
Το 50αρικο που αναφερε ο φιλος παραπανω ειναι τιμη τσαμπα. Ουτε ο πιο φτηνος πολυεργατης δεν θα στο κανει για τοσο.
Εαν καλεσεις καποιον που ξερει το αντικειμενο σιγουρα η τιμη θα ειναι ακριβοτερη.
Μετα θα σου αφησει αρκετα μερεμετια και απο εκει που θα βγει και απο εκει που θα μπει.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, safridia είπε

Η ντουλαπα αυτη ειναι τουλαχιστον 6 ανεξαρτητα κουτια. Αναλογα ποσο μερακλης ηταν ο μαστορας που εκανε την τοποθετηση μπορει να μην εχει βαλει τιποτα για να την στερεωσει (καθεται καλα με το βαρος της) μεχρι να εχει γαζωσει τα παντα γυρω του και να κανεις μια ωρα να βγαζεις βιδες (εαν εισαι τυχερος) η να ριχνεις χριστοπαναγιες εαν εχει καρφωθει.
Το 50αρικο που αναφερε ο φιλος παραπανω ειναι τιμη τσαμπα. Ουτε ο πιο φτηνος πολυεργατης δεν θα στο κανει για τοσο.
Εαν καλεσεις καποιον που ξερει το αντικειμενο σιγουρα η τιμη θα ειναι ακριβοτερη.
Μετα θα σου αφησει αρκετα μερεμετια και απο εκει που θα βγει και απο εκει που θα μπει.

Σε σελιδες σε facebook που ειχα ζητησει προσφορες η τιμη ηταν τουλαχιστον διπλασια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...