Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Ψάχνω κάμερα εξωτερικού χώρου που να λειτουργεί όχι μόνο με ανίχνευση κίνησης αλλά και να καταγράφει συνέχεια. Βρήκα στο σκουτζ κάτι TP-Link,D-Link και κάποιες άλλες, αλλά σχεδόν όλες λειτουργούν μόνο όταν ανιχνεύσουν κάποια κίνηση και πολλές φορές αυτό μπορεί να είναι από φύλλο ή και περαστικό αυτοκίνητο κάτι το οποίο δεν θέλω. Επίσης θα προτιμούσα να μην έχει καταγραφικό αλλά η εγγραφή να γίνεται σε κάποια κάρτα μνήμης και αν είναι δυνατόν να έχει wifi για απομακρυσμένο έλεγχο.

Έχετε τίποτα υπόψιν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, νομίζω πως - αν όχι όλες- οι περισσότερες IP κάμερες υποστηρίζουν τη συνεχή εγγραφή, εφόσον επιλεχθεί η ανάλογη δυνατότητα από το μενού της εφαρμογής και τοποθετηθεί κάρτα μνήμης. Ακόμα και κάποια πολύ οικονομικά μοντέλα που έχω χρησιμοποιήσει είχαν αυτή τη δυνατότητα, η οποία άλλωστε είναι και η πιο απλή στην υλοποίηση. Η ανίχνευση κίνησης, ως πιο σύνθετη, ίσως προβάλλεται περισσότερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Επίσης, πολύς κόσμος τις δουλεύει χωρίς κάρτα και γι' αυτό αρκείται μόνο στην αποστολή ειδοποιήσεων.
Εδώ θα δεις πως η TP-Link, που ανέφερες, υποστηρίζει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της συνεχούς εγγραφής.
https://www.manualslib.com/manual/1981972/Tp-Link-Tapo-C310.html?page=20
https://www.tp-link.com/us/support/faq/2617/

Επεξ/σία από Vista32
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Μετά από πολύ αναζήτηση όντως σχεδόν όλες οι κάμερες δέχονται συνεχόμενη καταγραφή και πήγα αγόρασα μια TP-link που περιμένω μέσα στην εβδομάδα.

Μπορεί να κλείσει το θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/1/2023 στις 8:13 ΜΜ, Nick64 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Μετά από πολύ αναζήτηση όντως σχεδόν όλες οι κάμερες δέχονται συνεχόμενη καταγραφή και πήγα αγόρασα μια TP-link που περιμένω μέσα στην εβδομάδα.

Μπορεί να κλείσει το θέμα

Υποψιν στο μεγεθος καρτας μνημης. Καποιες οικονομικες εχουν οριο (πχ 16-32 gb)

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...