MariaLog Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 γεια σας σκοπευω να κλεισω ενα καταλυμα στην Ελλαδα για 2 μερες μεσα απο την πλατφορμα της booking.com η απορια μου ειναι η εξης. θα στειλω κατι λεφτα απο το paypal μου στο paypal ενος φιλου ( ας πουμε 80 ευρω ), αυτο ειναι το κοστος της κρατησης που θελω να κανω.. ..μπορω να κανω την κρατηση μετα μεσω της πιστωτικης του φιλου μου? η πληρωμη γινεται αμεσα? πρεπει να εχω την καρτα που εγινε η κρατηση μαζι μου? με λιγα λογια μπορω να κανω την κρατηση / πληρωμη με καρτα που δεν ειναι δικια μου? επισης , δεχεται paypal πληρωμες το booking.com?
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) την κάρτα δε χρειάζεται να την έχεις μαζί σου ή πληρωμή πρέπει να γίνει απο καρτα/paypal καλυτερα στο όνομα του προσώπου που έχει το account κ για λογους ταυτοποιησης για τη αποφυγη προβληματων, όσο αφορά το πότε πληρώνεις είναι ανάλογα το κατάλυμα. αλλά θέλουν άμεση πληρωμή αλλά καταλύματα δωρεάν ακύρωση αλλα τραβανε απο τη καρτα τα χρήματα 20 μερες πριν την αφιξη κλπ αρα η πληρωμή εξαρτάται από τους όρους της κράτησης κ δεν είναι άμεση ή μπορεί και να απαιτείται. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από aces
MariaLog Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 αμα η πληρωμη γινει ολοκληρη την στιγμη που θα κανω την κρατηση δλδ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ , απο καρτα που δεν θα ειναι στο ονομα μου, δλδ δε θα εχω καποιο προβλημα.. σωστα? (η κρατηση θα ειναι στο ονομα μου αλλα η πληρωμη απο καρτα τριτου) κατα την διαδικασια κρατησης με ρωταει Αναφορά σε κείμενο Για ποιον κάνετε την κράτηση; Εγώ είμαι ο βασικός επισκέπτης Η κράτηση είναι για άλλον δε χρειαζεται να κανω account στο σιτε για να κανω κρατηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα