Προς το περιεχόμενο

iPhone 14 pro max spigen mag safe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή ήθελα να πάρω εξαρχής… με έφαγε στο να φαίνεται ο κύκλος… είσαι σίγουρος ότι δεν φαίνεται κάτι στις γωνιές; 

Στο 6:42 το κάνει και σε αυτόν όποτε κάτι παίζει με την θήκη και είναι έτσι. Μου φαίνεται γιατί έδωσα 1550 ευρο αλλιώς δεν θα με ένοιαζε τόσο πολύ 

Δημοσ.

Καλησπέρα πήρα μια άλλη θήκη σιλικόνης μέχρι να έρθει η άλλη που πήρα διαπίστωσα ότι το κάνει και σε αυτήν και πολύ πιο έντονα ειδικά στα πλαίσια βγάζω λίγο την θήκη στο πλάι εξαφανίζετε δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά μάλλον κάτι σαν αέρας η υγρασία που πετιέται πάνω στο κινητό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannakis95 είπε

Καλησπέρα πήρα μια άλλη θήκη σιλικόνης μέχρι να έρθει η άλλη που πήρα διαπίστωσα ότι το κάνει και σε αυτήν και πολύ πιο έντονα ειδικά στα πλαίσια βγάζω λίγο την θήκη στο πλάι εξαφανίζετε δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά μάλλον κάτι σαν αέρας η υγρασία που πετιέται πάνω στο κινητό 

Υγρασία είναι & φαινεται λογω του οτι είναι διάφανη. Δεν εχει κατι ουτε η θηκη ουτε η συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι θα πάθει κατι το κινητό στα bezel? Θα κάνει το ίδιο με άλλη θήκη και επειδή δεν θα είναι διαφανή δεν θα το βλέπω; 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Thomas_st18 είπε

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος η συγκεκριμένη θήκη για iPhone 14 κάνει και στο 13 ή όχι;

Καλημέρα, iPhone 14  με 13 κανονικό 6.1 είναι τα ίδια ότι κάνει για το 13 κάνει κ για το standard 14 6.1 ίντσες 

Στα pro max όχι δεν κάνει 14 pro max με 13 pro max αλλάζουν λίγο οι διαστάσεις στο πλάτος 

Για Spigen σε διαθεσιμα αξεσουαρ κλπ δες και εδω επιλεγοντας στα Φιλτρα+ τη ανάλογη συσκευη https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/?category=apple

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/2/2023 στις 11:30 ΠΜ, Thomas_st18 είπε

Οποτε λογικά θα κάνει! Ευχαριστώ 

αν έχεις το κανονικό standard 14 ειναι ίδια με to 13 6.1 λογικά θα κάνει

βεβαια το 14 έχει λίγο μεγαλύτερες κάμερες από το 13 ........

https://www.apple.com/gr/iphone/compare/?modelList=iphone14,iphone13,iphone

στα pro max θέλει αλλη θηκη το 14 pro max ;) (από το 13 pro max) έχουν διαφορετικές διαστάσεις 

Επεξ/σία από aces
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα αυριο θα παραλαβω το iphone 14 pro max δουλευω σε εργοστασιο με γρασα λαδια και λοιπα τι θηκη μου λετε να παρω καλο ειναι να καλυπτει και μπροστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...