giannakis95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά αγοράσα iphone 14 pro max και την θήκη την spigen βλέπω κάτι μαύρα στίγματα στις γωνιές της θήκες γιατί γίνεται αυτό; Η θήκη από μόνη της δεν τα έχει το κινητό εννοείται ότι δεν έχει τίποτα τέτοιο αλλά μαζί με την θήκη φαίνονται αυτά Περισσότερο φοβάμαι για το κινητό μην μείνουν αυτά τα στίγματα πάνω
GATE123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Παίρνει αέρα και κάνει κάτι σαν υγρασία. Και επειδή είναι διάφανη φαίνεται. Βγαλτην και καθάρισε την.
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πανι & καθαρισμα με υγρο οθονών αν υπαρχει. Τα στιγματα δεν μενουν φαίνονται αφου ειναι διαφανη η θήκη Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2023 από aces
giannakis95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Εννοείται την καθάρισα βέβαια με υγρό δεν την καθάρισα γιατί δεν έχω
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, giannakis95 είπε Εννοείται την καθάρισα βέβαια με υγρό δεν την καθάρισα γιατί δεν έχω έφυγαν τα μαυρα σημαδια/στίγματα απο τη θήκη?
giannakis95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Ούτε καν εκεί είναι βασικά δεν είναι ούτε στην θήκη ούτε στο κινητό όταν βάζω την θήκη πάνω στο κινητό το κάνει δεν ξέρω τι ακριβώς είναι
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, giannakis95 είπε Ούτε καν εκεί είναι βασικά δεν είναι ούτε στην θήκη ούτε στο κινητό όταν βάζω την θήκη πάνω στο κινητό το κάνει δεν ξέρω τι ακριβώς είναι εφόσον ειναι διαφανη στο φως θα φαίνονται οπότε αστοχία υλικού εκτός αν τα βλέπεις μόνο επειδή έχει κενό όταν τοποθετείς ξανα τη συσκευή στη θηκη
giannakis95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δλδ πως να έχεις κενό; Και δεν με νοιάζει τόσο μα φαίνεται απλά φοβάμαι μην κάνει ζημιά στο κινητό
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Ζημια λειτουργικη δε κανει επιπλεον οι spigen ειναι πολυ καλες. Αν αφήσει κάποιο σημαδι θα το κάνει στο γύρω πλαισιο της συσκευης υπάρχει η ίδια απο spigen χωρίς το magsafe
giannakis95 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μα αυτό εννοώ το γύρω πλαίσιο δεν θέλω να πάθει κάτι Θα την στείλω πίσω και θα πάρω κάτι άλλο
GATE123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η θήκη. Και να την στείλεις πίσω δεν θα την δεχτούν.
giannakis95 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μίλησα με το κατάστημα και έστειλα φωτό να δουν τι είναι και περιμένω απάντηση. Στην τελική να χάσω 30 ευρο από το να πάθει ζημιά το κινητό
aces Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, GATE123 είπε Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η θήκη. Και να την στείλεις πίσω δεν θα την δεχτούν. άμα ήτανε να κάνανε αλλαγή τόσο εύκολα θα είχαν κλείσει τα μισα καταστήματα
giannakis95 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Τι θήκη προτείνετε να πάρω; Να πω ότι η θήκη είναι αρκετά σκληρή δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες παίζει ρόλο αυτό;
HateMe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, giannakis95 είπε Τι θήκη προτείνετε να πάρω; Να πω ότι η θήκη είναι αρκετά σκληρή δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες παίζει ρόλο αυτό; https://www.skroutz.gr/s/37985789/Spigen-Ultra-Hybrid-Mag-Back-Cover-Πλαστικό-Σιλικόνης-Λευκό-Διάφανο-iPhone-14-Pro-Max.html Αυτή πήρες; Έχω την ίδια στο 14 pro max και δεν βλέπω κάτι. Θα συμφωνήσω ότι δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες και με ενοχλεί φουλ αυτό. Πήρα και αυτή πριν καμιά βδομάδα και είνα ό,τι καλύτερο https://www.skroutz.gr/s/37980644/Spigen-Rugged-Armor-Magsafe-Back-Cover-Πλαστικό-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Matte-Black-iPhone-14-Pro-Max.html Φουλ καλό κράτημα, βγαίνει π α ν ε υ κ ο λ α και στο προστατεύει άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα