titikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Εύκολη ερώτηση ίσως γελοία για κάποιους. Έχω σύνδεση Cosmote με το ρούτερ της. Το wi-fi δεν φτάνει ικανοποιητικά στα πίσω δωμάτια του σπιτιού. Έχω αγοράσει WiFi repeater αλλά πάλι δεν... Μπορώ να βάλω ένα δεύτερο ρούτερ (παλιότερο της Cosmote) σε ένα πίσω δωμάτιο και να χρησιμοποιήσω μόνο το WiFi? Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, titikos είπε Καλησπέρα σε όλους. Εύκολη ερώτηση ίσως γελοία για κάποιους. Έχω σύνδεση Cosmote με το ρούτερ της. Το wi-fi δεν φτάνει ικανοποιητικά στα πίσω δωμάτια του σπιτιού. Έχω αγοράσει WiFi repeater αλλά πάλι δεν... Μπορώ να βάλω ένα δεύτερο ρούτερ (παλιότερο της Cosmote) σε ένα πίσω δωμάτιο και να χρησιμοποιήσω μόνο το WiFi? Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις; Μπορεις αλλα νομιζω για σενα ειναι άκυρο γιατί απο τον ενα ρουτερ στον αλλο χρειαζεσαι καλωδιο upt. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μάλιστα... Εγώ νόμιζα ότι με την καλωδίωση του σπιτιού κ την χρήση φίλτρων θα γινόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Από την τηλεφωνική εγκατάσταση που υπάρχει εντός του τοίχου στα σπίτια, μεταφέρεται μόνον τηλεφωνικό σήμα και μόνο σε αυτό μπορούμε υπό προϋποθέσεις να βάλουμε φίλτρα. Το Ethernet δίκτυο, χρειάζεται καλώδιο δικτύου UTP το οποίο μάλιστα απαγορεύεται να έχει ενδιάμεσες ή/και παράλληλες συνδέσεις (που μπορεί να έχει το τηλεφωνικό. Οπότε για να βρεις λύση στο πρόβλημά σου, οι επιλογές (από την καλύτερη προς την χειρότερη είναι: Περνάς καλώδιο δικτύου. Κάνεις χρήση set τουλάχιστον 2 συσκευών WiFi Mesh. Κάνεις χρήση set τουλάχιστον 2 συσκευών PowerLine. Κάνεις χρήση Repeater/Extender (που έχεις ήδη δοκιμάσει). Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές και μένεις όπως είσαι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 3,4,5 έγιναν. Όποτε 5 μέχρι να βάψω το σπίτι κ να ανοίξω τα καπάκια κ να βάλω καλώδιο Ευχαριστώ πολύ όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Από εξωτερικό χώρο (π.χ. μπαλκόνι) δεν υπάρχει πρόσβαση για τα πίσω δωμάτια, να έρθει από εκεί το καλώδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Με τα powerline τι θεμα ειχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/21960514/TP-LINK-Deco-M4-v2-Mesh-Access-Point-Wi-Fi-5-Dual-Band-2-4-5GHz-σε-Διπλό-Kit.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Gatilaras είπε Με τα powerline τι θεμα ειχες? Δεν κατάλαβα καλά το πρόβλημα τους. Εγκατάσταση κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Όλα οκ. Μετά από 2-3 ημέρες χανόταν το σήμα, έσβηναν λαμπάκια, άναβαν λαμπάκια. Ξανα pair κ όλα καλά. Ξανά έχαναν. Γκρίνιες κ παράπονα από παιδιά κ σύζυγό. Όποτε κάποια στιγμή τα έβγαλα 3 ώρες πριν, jkoukos είπε Από εξωτερικό χώρο (π.χ. μπαλκόνι) δεν υπάρχει πρόσβαση για τα πίσω δωμάτια, να έρθει από εκεί το καλώδιο; Δυστυχώς όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα