Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά !
Στις 21 Δεκεμβρίου δήλωσα όπως είχα αναφέρει και εδώ στο σχετικό νήμα για τα κλιματιστικά βλάβη στον Κωτσόβολο.Μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο απο τους τεχνικούς.

Στις 27 του μήνα ξανα κάλεσα διότι δεν είχα καμία ενημέρωση και μου έδωσαν την ίδια απάντηση.
Σήμερα 3 Ιανουαρίου ξανα κάλεσα και μου δώσανε την ίδια απάντηση... 
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους... με αυτή τη λογική του " κάποτε θα με καλέσουν " μπορεί να με καλέσουν και σε 2 χρόνια που θα λήξει η εγγύηση... Τι πρακτικές και πολιτική είναι αυτή ; 
Παρακαλώ όσοι γνωρίζετε θα ήθελα να με συμβουλέψετε σε ποιους φορείς να απευθυνθώ...
Όταν κάνανε την πώληση μου εγγυήθηκαν άμεση εξυπηρέτηση after sales και έκανα γιορτές μέσα στο κρύο και πάλι δεν έχω απάντηση για το πότε θα έρθουν.....
Και απο το να έρθουν μέχρι να διορθωθεί η βλάβη ειναι επιπλέον χρόνος...

Στις 28/12 έστειλα email για το πλυντήριο που έχει θέμα απο άλλο κατάστημα και σήμερα ήρθε ο τεχνικός και το έφτιαξε κιόλας ! 

Και απο τον Κωτσόβολο περιμένω το " κάποτε " 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ethnik471 είπε

Καλησπέρα! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά !
Στις 21 Δεκεμβρίου δήλωσα όπως είχα αναφέρει και εδώ στο σχετικό νήμα για τα κλιματιστικά βλάβη στον Κωτσόβολο.Μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο απο τους τεχνικούς.

Στις 27 του μήνα ξανα κάλεσα διότι δεν είχα καμία ενημέρωση και μου έδωσαν την ίδια απάντηση.
Σήμερα 3 Ιανουαρίου ξανα κάλεσα και μου δώσανε την ίδια απάντηση... 
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους... με αυτή τη λογική του " κάποτε θα με καλέσουν " μπορεί να με καλέσουν και σε 2 χρόνια που θα λήξει η εγγύηση... Τι πρακτικές και πολιτική είναι αυτή ; 
Παρακαλώ όσοι γνωρίζετε θα ήθελα να με συμβουλέψετε σε ποιους φορείς να απευθυνθώ...
Όταν κάνανε την πώληση μου εγγυήθηκαν άμεση εξυπηρέτηση after sales και έκανα γιορτές μέσα στο κρύο και πάλι δεν έχω απάντηση για το πότε θα έρθουν.....
Και απο το να έρθουν μέχρι να διορθωθεί η βλάβη ειναι επιπλέον χρόνος...

Στις 28/12 έστειλα email για το πλυντήριο που έχει θέμα απο άλλο κατάστημα και σήμερα ήρθε ο τεχνικός και το έφτιαξε κιόλας ! 

Και απο τον Κωτσόβολο περιμένω το " κάποτε " 

Περιμενε λιγο ακομα... 10 μερες και βλεπεις υπομονη....

Δημοσ.

και εγω με την service net του κωτσοβολου τραβιεμαι.

Το πηραν το στεγνωτηριο για να καθαρισουν το στοιχειο και να αλλαξουν τρομπακι. Το εφεραν χτες.

Οπως το πηραν , ετσι το γυρισαν πισω. Μιλαμε για αεριτζηδες, απατεωνες! οχι αστεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...