DimitrisM. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Ημουν σε εως 50 και το snr επεφτε και στο 7. Ωστοσο τοτε ημουν πιο σταθερος με αρκετες μερες uptime. Αλλα οταν χαλασε η καρτα και με εβαλαν σε αλλη, αρχισαν τα παρατραγουδα…
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 22 hours ago, DimitrisM. said: Ημουν σε εως 50 και το snr επεφτε και στο 7. Ωστοσο τοτε ημουν πιο σταθερος με αρκετες μερες uptime. Αλλα οταν χαλασε η καρτα και με εβαλαν σε αλλη, αρχισαν τα παρατραγουδα… δυστυχως αμα δεν ψαξουν να βρουν τι φταιει και εχεις αποσυνδεσεις τοτε μονο υποβαθμιση θα βοηθησει.πολλες φορες καποιος παιζει πχ 90 και μετα απο μια βλαβη παει 50 και η ευκολη λυση ας τον κανουμε downgrade.τωρα αν ειναι θεμα καρτας /port ή χαλκού ή καλωδίωσης σπιτιού θέλει ελεγχους για να το διαπιστωσει καποιος. ακομα και με 7 snr μπορεις να παιξεις σωστα. 1
vandamme18aj Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Επανέρχομαι στο θέμα που είχα ανοίξει αρχικά για τις νέες εξελίξεις. Η ελεύθερη πτώση στην ταχύτητα συγχρονισμού συνεχίζεται μέχρι την ώρα που γράφω( έχει φτάσει τα 10mbps) και αφού ήρθε ηλεκτρολόγος πρώτα για να αφαιρέσει τις παράλληλες συνδέσεις( βρήκε και την καλωδίωση πολύ καλή) και χθες και τεχνικός της vodafone ο οποίος βρήκε τη γραμμή καθαρή και απλά μου άλλαξε το Modem με ένα σαν αυτό που είχα όταν ήμουν σε 50αρα το H300s . Του εξήγησα ότι έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιώ το Modem που μου είχαν δώσει αλλά έχω δικό μου , μου είπε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο και με συμβούλεψε να ζητήσω υποβάθμιση σε 24αρα που είναι πιο σταθερή. Τέλος το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση για να έρθει τεχνικός μου έβαλαν ρεζέρβα απεριόριστα data στο κινητό . Έλα όμως που μέσα στο σπίτι δεν έπιανε καλά καλά για να μιλήσουμε με το κινητό και έπρεπε να βγαίνουμε στο μπαλκόνι για να μιλήσουμε .Και ξαφνικά σε όλο το σπίτι όχι μόνο έχουμε σήμα στο κινητό αλλά και 5G και στο κεντρικότερο σημείο 100-120 mbps. Η ρεζέρβα θα μείνει ενεργοποιημένη μέχρι την Παρασκευή οπότε θα δω αν επανέρθουμε στον παλιό κακό καιρό με τα κινητά ακουμπησμένα στο περβάζι του παραθύρου. Αυτά ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και τις συμβουλές .
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 On 14/02/2023 at 12:33, vandamme18aj said: Επανέρχομαι στο θέμα που είχα ανοίξει αρχικά για τις νέες εξελίξεις. Η ελεύθερη πτώση στην ταχύτητα συγχρονισμού συνεχίζεται μέχρι την ώρα που γράφω( έχει φτάσει τα 10mbps) και αφού ήρθε ηλεκτρολόγος πρώτα για να αφαιρέσει τις παράλληλες συνδέσεις( βρήκε και την καλωδίωση πολύ καλή) και χθες και τεχνικός της vodafone ο οποίος βρήκε τη γραμμή καθαρή και απλά μου άλλαξε το Modem με ένα σαν αυτό που είχα όταν ήμουν σε 50αρα το H300s . Του εξήγησα ότι έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιώ το Modem που μου είχαν δώσει αλλά έχω δικό μου , μου είπε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο και με συμβούλεψε να ζητήσω υποβάθμιση σε 24αρα που είναι πιο σταθερή. Τέλος το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση για να έρθει τεχνικός μου έβαλαν ρεζέρβα απεριόριστα data στο κινητό . Έλα όμως που μέσα στο σπίτι δεν έπιανε καλά καλά για να μιλήσουμε με το κινητό και έπρεπε να βγαίνουμε στο μπαλκόνι για να μιλήσουμε .Και ξαφνικά σε όλο το σπίτι όχι μόνο έχουμε σήμα στο κινητό αλλά και 5G και στο κεντρικότερο σημείο 100-120 mbps. Η ρεζέρβα θα μείνει ενεργοποιημένη μέχρι την Παρασκευή οπότε θα δω αν επανέρθουμε στον παλιό κακό καιρό με τα κινητά ακουμπησμένα στο περβάζι του παραθύρου. Αυτά ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και τις συμβουλές . για να αλλαξε το σημα απεξω κατι εγινε με κεραιες και πιστευω οτι ειναι ασχετο με το θεμα που εχεις και τα data. εκτος αν καποια κεραια ειχε θεμα και απλα ετυχε να την φτιαξουν. οπως καταλαβαινεις δεν γινεται ξαφνικα να φυτευτει κεραια καπου επειδη καποιος εχει θεμα ουτε ειναι ενα κουτακι και το βαζουμε και σε 10 λεπτα ειναι ετοιμο. στην καλαματα δεν ηταν που ειχε φτιαχτει το πρωτο πιλοτικο 5g ή θυμαμαι λαθος?
vandamme18aj Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, poulinos είπε για να αλλαξε το σημα απεξω κατι εγινε με κεραιες και πιστευω οτι ειναι ασχετο με το θεμα που εχεις και τα data. εκτος αν καποια κεραια ειχε θεμα και απλα ετυχε να την φτιαξουν. οπως καταλαβαινεις δεν γινεται ξαφνικα να φυτευτει κεραια καπου επειδη καποιος εχει θεμα ουτε ειναι ενα κουτακι και το βαζουμε και σε 10 λεπτα ειναι ετοιμο. στην καλαματα δεν ηταν που ειχε φτιαχτει το πρωτο πιλοτικο 5g ή θυμαμαι λαθος? ναι στην Καλαμάτα ήταν, καλά θυμάσαι αλλά μετά τις διαμαρτυρίες κάποιων ψεκασμένων για την επικινδυνότητα του 5g πήγε λίγο πίσω το θέμα ,βέβαια πλέον ειδικά στο κέντρο οι ταχύτητες του 5g είναι εξαιρετικές. Τώρα για το σήμα στο σπίτι ήταν τρομερό timing να φτιάξουν την κεραία τη μέρα που έβαλαν τη ρεζέρβα μιας και λόγω της απόγνωσης μου έψαχνα συνέχεια τα γύρω τετράγωνα να δω μέχρι που φτάνει η κάλυψη του 5g γιατί σκεφτόμουν αντί να αγοράσω το fritz να αγόραζα ένα 4g modem και εξωτερική κεραία για ενίσχυση του σήματος . Τώρα έτσι όπως έχουν τα πράγματα θα υποβαθμίσω τη σύνδεση σε 24αρα και θα περιμένω τη μετακόμιση
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 On 16/02/2023 at 09:01, vandamme18aj said: ναι στην Καλαμάτα ήταν, καλά θυμάσαι αλλά μετά τις διαμαρτυρίες κάποιων ψεκασμένων για την επικινδυνότητα του 5g πήγε λίγο πίσω το θέμα ,βέβαια πλέον ειδικά στο κέντρο οι ταχύτητες του 5g είναι εξαιρετικές. Τώρα για το σήμα στο σπίτι ήταν τρομερό timing να φτιάξουν την κεραία τη μέρα που έβαλαν τη ρεζέρβα μιας και λόγω της απόγνωσης μου έψαχνα συνέχεια τα γύρω τετράγωνα να δω μέχρι που φτάνει η κάλυψη του 5g γιατί σκεφτόμουν αντί να αγοράσω το fritz να αγόραζα ένα 4g modem και εξωτερική κεραία για ενίσχυση του σήματος . Τώρα έτσι όπως έχουν τα πράγματα θα υποβαθμίσω τη σύνδεση σε 24αρα και θα περιμένω τη μετακόμιση μπορεις προσωρινα μεχρι να μετακομισεις να παιξεις με 5g αφου πιανεις και μετα στο νεο σπιτι βλεπεις τι θα κανεις. ( ολα αυτα με βαση οτι δεν υπαρχει σωτηρια στο σπιτι που εισαι τωρα).μπορει να εισαι ξανα τυχερος και ξαφνικα να δεις κανα ftth 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα