poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 9 hours ago, vandamme18aj said: Η αλήθεια είναι ότι όποιος τεχνικός έχει έρθει όχι μόνο για βλάβες του δικού μου δικτύου αλλά και των υπολοίπων ενοίκων έχει κλάψει με την καλωδίωση όλου του κτιρίου. Όταν ήρθαν για την ένοικο του κάτω διαμερίσματος από NOVA για να της συνδέσουν 50αρα γραμμή (από Α.Τ.) είχαμε και οι δύο πρόβλημα , δεν γινόταν να έχουμε και οι δύο ίντερνετ , όταν είχε ο ένας δεν είχε ο άλλος , τέτοια πράγματα. Οι χαμηλές ταχύτητες και οι αποσυνδέσεις που είχε την ανάγκασαν να γυρίσει στον ΟΤΕ και να ησυχάσουμε και εμείς από αποσυνδέσεις όλη μέρα και δύο επισκέψεις τεχνικών, οπότε δεν ξέρω αν φτιάξω την καλωδίωση του δικού διαμερίσματος θα δω φως αφού φαίνεται ότι όλο το κτίριο έχει το θέμα του. εξαρτατε που ειναι το προβλημα.εχω δει crosstalk εξω στο δικτυο αλλα εχω δει και μεσα σε σπιτι.μαλλον οταν αλλαξε σε αλλο παροχο του εδωσαν αλλο ζευγαρι και σταματησε το προβλημα.σε καθε περιπτωση πρεπει να γινει και ελεγχος και στην καλωδιωση της πολυκατοικιας .αν πχ εχεις κατω 15mbit και πανω 12 ή 10 κατι φταιει. 4 hours ago, Inuyasha said: Αν το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση της οικοδομής τότε ρίχνεις ένα cat 6 καλώδιο από εκεί που έρχεται στην οικοδομή τι καλώδιο μέχρι τι σπίτι και έτσι βγάζεις εκτός ότι προβλήματα είναι από εκεί και έχεις τι κεφάλι σου ήσυχο για πολλά χρόνια ακόμα Και σε πολλα σπιτια υπαρχει και αναπληρωματικο ζευγαρι συνηθως.σε πολυκατοικιες παντως δυσκολα εβλεπα προβληματα σε εσωτερικες καλωδιωσεις που να μην φτιαχνονται.πιο πολυ οταν εβλεπα μονοκατοικια ελεγα τι να εχουν κανει.γιατι επεφταν ανακαινισεις κτλ και προσθεταν χωρους και οτι μπορεις να φανταστεις.δεν ηξερες απο που ερχεται η γραμμη.ενω στις πολυκατοικιες ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ πιο straight forward ολα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, poulinos είπε εξαρτατε που ειναι το προβλημα.εχω δει crosstalk εξω στο δικτυο αλλα εχω δει και μεσα σε σπιτι.μαλλον οταν αλλαξε σε αλλο παροχο του εδωσαν αλλο ζευγαρι και σταματησε το προβλημα.σε καθε περιπτωση πρεπει να γινει και ελεγχος και στην καλωδιωση της πολυκατοικιας .αν πχ εχεις κατω 15mbit και πανω 12 ή 10 κατι φταιει. Και σε πολλα σπιτια υπαρχει και αναπληρωματικο ζευγαρι συνηθως.σε πολυκατοικιες παντως δυσκολα εβλεπα προβληματα σε εσωτερικες καλωδιωσεις που να μην φτιαχνονται.πιο πολυ οταν εβλεπα μονοκατοικια ελεγα τι να εχουν κανει.γιατι επεφταν ανακαινισεις κτλ και προσθεταν χωρους και οτι μπορεις να φανταστεις.δεν ηξερες απο που ερχεται η γραμμη.ενω στις πολυκατοικιες ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ πιο straight forward ολα. Με ότι μας λέει ότι είτε θα έχει αυτός ίντερνετ είτε η γειτόνισσα πιο εύκολο θα είναι πιστεύω να ρίξουν ένα νέο καλώδιο, από το να γίνει διάγνωση/επισκευή του προβλήματος (εκτός αν είναι καλή η γειτόνισσα και θέλει πήγαινε έλα και να πάει να της ζητάει κωδικό για WiFi όταν είναι η σειρά του να μην έχει ίντερνετ 😂😂😂)
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 minutes ago, Inuyasha said: Με ότι μας λέει ότι είτε θα έχει αυτός ίντερνετ είτε η γειτόνισσα πιο εύκολο θα είναι πιστεύω να ρίξουν ένα νέο καλώδιο, από το να γίνει διάγνωση/επισκευή του προβλήματος (εκτός αν είναι καλή η γειτόνισσα και θέλει πήγαινε έλα και να πάει να της ζητάει κωδικό για WiFi όταν είναι η σειρά του να μην έχει ίντερνετ 😂😂😂) ελα να το μοιραστουμε .ζαχαρη εχεις? απλα αν ριξουν καλωδιο και το προβλημα ειναι εξω τοτε τζαμπα τα λεφτα και τα μερεμετια.και πρεπει να ειναι πολυ παλιο σπιτι για να πετυχεις ειτε ενδιαμεσους κατανεμητες ειτε να μην υπαρχει αναπληρωματικο ζευγαρι.
vandamme18aj Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Η οικοδομή είναι ένα τριώροφο κτίριο με τρία οροφοδιαμερίσματα ένα σε κάθε όροφο(εγώ μένω στον πρώτο). Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν η από κάτω θέλησε να αλλάξει εταιρεία σταθερής σε ΝΟVA όπως έχω ξαναγράψει. Αυτό βέβαια όπως έχω ξαναπεί λύθηκε όταν επέστρεψε στον ΟΤΕ αφού δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη με τις ταχύτητες που είδε από τη NOVA. Δεν λέω ότι φταίει η εταιρεία σε αυτό αφού ήταν σαφείς , 50 VDSL από το Α.Κ. με ότι συνεπάγεται . Απ΄ότι καταλαβαίνω μάλλον πρέπει να ξεκινήσω με τις πρίζες του σπιτιού όπως προτάθηκε παραπάνω και ύστερα να αν δεν δω κάποια βελτίωση να πάω και προς τα έξω να φέρω και ένα cat6 καλώδιο πάνω πιστεύω δεν θα είναι τρομερά δύσκολο αφού ο πίνακας βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι μου και θα περιμένω εκείνη την μέρα που θα με πάρουν και θα μου πουν ότι έχω δυνατότητα για ftth. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Υ.Γ. Πριν αλλάξετε σπίτι να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα δικτύου ακόμα και αν μετακομίσετε στον δίπλα δρόμο , καλή μέρα σε όλους
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Μπηκα στο ρουτερ του πεθερου εκλεισα την ασφαλεια δηλαδη το εβαλα στο low ανοιξα πυλη για το torrent αλλα δεν ανοιγει υπαρχει περιπτωση να μην εχει public ip και να πρεπει να τους παρουμε τηλεφωνο για να μας το κανουν;
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 On 13/01/2023 at 12:33, LLLEFTERIS said: Μπηκα στο ρουτερ του πεθερου εκλεισα την ασφαλεια δηλαδη το εβαλα στο low ανοιξα πυλη για το torrent αλλα δεν ανοιγει υπαρχει περιπτωση να μην εχει public ip και να πρεπει να τους παρουμε τηλεφωνο για να μας το κανουν; θα πρεπει το τορρεντ να τρεχει οταν κανεις ελεγχο με το www.canyouseeme.org .επισης προσοχη με Firewall. δες αν εισαι απο cgnat.αν βλεπεις αλλη ip στο router και αλλη Ip στο whatismyipaddress τοτε εισαι πισω απο cgnat. επισης η ip του cgnat νομιζω ξεκιναει απο 10.χ ή 100.χ On 13/01/2023 at 10:14, vandamme18aj said: Η οικοδομή είναι ένα τριώροφο κτίριο με τρία οροφοδιαμερίσματα ένα σε κάθε όροφο(εγώ μένω στον πρώτο). Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν η από κάτω θέλησε να αλλάξει εταιρεία σταθερής σε ΝΟVA όπως έχω ξαναγράψει. Αυτό βέβαια όπως έχω ξαναπεί λύθηκε όταν επέστρεψε στον ΟΤΕ αφού δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη με τις ταχύτητες που είδε από τη NOVA. Δεν λέω ότι φταίει η εταιρεία σε αυτό αφού ήταν σαφείς , 50 VDSL από το Α.Κ. με ότι συνεπάγεται . Απ΄ότι καταλαβαίνω μάλλον πρέπει να ξεκινήσω με τις πρίζες του σπιτιού όπως προτάθηκε παραπάνω και ύστερα να αν δεν δω κάποια βελτίωση να πάω και προς τα έξω να φέρω και ένα cat6 καλώδιο πάνω πιστεύω δεν θα είναι τρομερά δύσκολο αφού ο πίνακας βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι μου και θα περιμένω εκείνη την μέρα που θα με πάρουν και θα μου πουν ότι έχω δυνατότητα για ftth. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Υ.Γ. Πριν αλλάξετε σπίτι να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα δικτύου ακόμα και αν μετακομίσετε στον δίπλα δρόμο , καλή μέρα σε όλους απλα για να μην εχεις εσυ ιντερνετ οταν εχει ο αποκατω σημαινει οτι φταιει κατι ειτε στα καλωδια σας ειτε εξω στο δικτυο.αλλα ειναι πολυ παραξενο να αλλαξε παροχο και να διορθωθηκε.για να εγινε αυτο τοτε σημαινει οτι μαλλον το προβλημα δεν ειναι στις γραμμες σας μεσα στο κτιριο διοτι αμα ηταν θα συνεχιζε το προβλημα.βεβαια το παραξενο ειναι οτι και εξω να ηταν θα πρεπε να συνεχιζει αφου οταν αλλαζεις απο παροχο σε παροχο το ζευγαρι μενει ιδιο μεχρι το κτιριο του οτε.βεβαια αλλαζει ενα μικρο κομματι που βεβαια ειναι λιγο δυσκολο το προβλημα να ειναι εκει. γενικως καλο ειναι να δεις ποσο συγχρονιζεις μεσα στο σπιτι και ποσο κατω ωστε να δεις αν φταιει αυτο το κομματι. σιγουρα το vdsl θελει σωστη καλωδιωση για να παρεις τα μεγιστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε θα πρεπει το τορρεντ να τρεχει οταν κανεις ελεγχο με το www.canyouseeme.org .επισης προσοχη με Firewall. δες αν εισαι απο cgnat.αν βλεπεις αλλη ip στο router και αλλη Ip στο whatismyipaddress τοτε εισαι πισω απο cgnat. επισης η ip του cgnat νομιζω ξεκιναει απο 10.χ ή 100.χ Στο whatismyipaddress μου γραφει αυτα. IPv4: ? 91.ΧΧΧ.ΧΧ.ΧΧ IPv6: ? Not detected
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 40 minutes ago, LLLEFTERIS said: Στο whatismyipaddress μου γραφει αυτα. IPv4: ? 91.ΧΧΧ.ΧΧ.ΧΧ IPv6: ? Not detected και στο router μεσα σου γραφει την ιδια.αν ναι τοτε δεν εισαι πισω απο cgnat. απλα το port που θα ανοιξεις θα πρεπει να το βαλεις στο Mtorrent και το mtorrent να ειναι ανοιχτο.και να μην σε κοβει firewall. και στο pc να εχεις βαλει καρφωτα ip στην καρτα δικτυου εκτος αν το port forward παιζει με mac address.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, poulinos είπε και στο router μεσα σου γραφει την ιδια.αν ναι τοτε δεν εισαι πισω απο cgnat. απλα το port που θα ανοιξεις θα πρεπει να το βαλεις στο Mtorrent και το mtorrent να ειναι ανοιχτο.και να μην σε κοβει firewall. και στο pc να εχεις βαλει καρφωτα ip στην καρτα δικτυου εκτος αν το port forward παιζει με mac address. Έχω ανοίξει ξανά σε διάφορα ρούτερ πύλες εδώ δεν ξέρω γιατί δεν τα καταφέρνω. Με μπερδεύει λίγο αυτο το ρούτερ παράδειγμα δεν ξέρω σε ποια καρτέλα βρίσκω την ip του υπολογιστή μου. Την ίδια πόρτα που βάζω στο uTorrent βάζω και ρούτερ. Έχω ανοικτό το uTorrent όταν τσεκαρω στο canyouseeme Δεν έχω βάλει static IP αλλά με το ipconfig/all βλέπω ότι έχω 192.168.1.7 και δεν αλλάζει σε restart του υπολογιστή την ίδια έχω βάλει και ρούτερ Πιστεύω ότι είμαι σε cgnat έβαλα τον πεθερό να τους πάρει στο 13700 περίμενε 15 λεπτά δεν απάντησε κανείς. 47 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Έχω ανοίξει ξανά σε διάφορα ρούτερ πύλες εδώ δεν ξέρω γιατί δεν τα καταφέρνω. Με μπερδεύει λίγο αυτο το ρούτερ παράδειγμα δεν ξέρω σε ποια καρτέλα βρίσκω την ip του υπολογιστή μου. Την ίδια πόρτα που βάζω στο uTorrent βάζω και ρούτερ. Έχω ανοικτό το uTorrent όταν τσεκαρω στο canyouseeme Δεν έχω βάλει static IP αλλά με το ipconfig/all βλέπω ότι έχω 192.168.1.7 και δεν αλλάζει σε restart του υπολογιστή την ίδια έχω βάλει και ρούτερ Πιστεύω ότι είμαι σε cgnat έβαλα τον πεθερό να τους πάρει στο 13700 περίμενε 15 λεπτά δεν απάντησε κανείς. Μαλλον το βρηκα ειναι το DSL Connection Status και εκει ξεκιναει η IP απο 10 στο VDSL_837 και 100 στο VDSL_835 οποτε πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να καταργησουν το cgnat Υπαρχει αλλος τροπος να καταργηθει χωρις να τους παρω η μονο αυτοι μπορουν;
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Έχω ανοίξει ξανά σε διάφορα ρούτερ πύλες εδώ δεν ξέρω γιατί δεν τα καταφέρνω. Με μπερδεύει λίγο αυτο το ρούτερ παράδειγμα δεν ξέρω σε ποια καρτέλα βρίσκω την ip του υπολογιστή μου. Την ίδια πόρτα που βάζω στο uTorrent βάζω και ρούτερ. Έχω ανοικτό το uTorrent όταν τσεκαρω στο canyouseeme Δεν έχω βάλει static IP αλλά με το ipconfig/all βλέπω ότι έχω 192.168.1.7 και δεν αλλάζει σε restart του υπολογιστή την ίδια έχω βάλει και ρούτερ Πιστεύω ότι είμαι σε cgnat έβαλα τον πεθερό να τους πάρει στο 13700 περίμενε 15 λεπτά δεν απάντησε κανείς. Μαλλον το βρηκα ειναι το DSL Connection Status και εκει ξεκιναει η IP απο 10 στο VDSL_837 και 100 στο VDSL_835 οποτε πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να καταργησουν το cgnat Υπαρχει αλλος τροπος να καταργηθει χωρις να τους παρω η μονο αυτοι μπορουν; μονο αυτοι μπορουν .στο port forward προσεχε ποιο connection θα διαλεξεις αν εχει πολλα connections. Πχ adsl connection,vdsl connection κτλ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, poulinos είπε μονο αυτοι μπορουν .στο port forward προσεχε ποιο connection θα διαλεξεις αν εχει πολλα connections. Πχ adsl connection,vdsl connection κτλ. Δεν εχει να επιλεξεις.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Just now, LLLEFTERIS said: Δεν εχει να επιλεξεις. οκ τοτε μιλα μια μαζι τους να δουν οτι πραγματι εισαι πισω απο cgnat 1
vangelis_k Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 3/1/2023 στις 2:04 ΜΜ, vandamme18aj είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους . Μήπως υπάρχει κανείς που γνωρίζει αν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα για υποδομές σε περιοχή της Καλαμάτας κοντά στο κέντρο . Μετακόμισα πριν δύο χρόνια 300 μέτρα μακριά από σπίτι στο οποίο είχα vdsl 100mbs και σαν αδαής υπέθεσα ότι σε τόσο μικρή απόσταση δεν θα έχω θέμα αλλά εδώ και δύο χρόνια περιμένω και περιμένω και κάνω ελέγχους διαθεσιμότητας κάθε μέρα και κατά καιρούς καλώ και την εξυπηρέτηση της Vodafone μήπως έχουν κανένα ευχάριστο νέο αλλά το μόνο που έχω είναι μια σάπια 30αρα γραμμή που με το ζόρι μου δίνει 12 mbs Εδω σε καποια σημεια του Πορου, που ειναι φουλ τουριστικο μεροϛ υπαρχει μονο 24αρα Adsl cosmote, κανεναϛ αλλοϛ παροχοϛ, καμια αλλη επιλογη. Απλα τραγικο...
vandamme18aj Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα ,σε αναμονή για τον ηλεκτρολόγο που θα φέρει κατευθείαν καλώδιο από τον πίνακα είπα να δοκιμάσω τις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού μήπως κερδίσω κανένα mbps παραπάνω και όντως στην μια πρίζα ,που μάλλον είναι η κύρια , είδα 17,3 κατέβασμα και 2,4 ανέβασμα σε όσες μετρήσεις και αν έκανα. Σαββατοκύριακο γαρ είπα να δω τι περιέχει το app myfritz. Μπαίνοντας λοιπόν είδα ότι προεπιλογή για πάροχο είχε την cosmote και λέω δεν το αλλάζω σε vodafone που είναι και ο πάροχος μου και αφού ξεκίνησα άλλαξα και τον dns server σε cloudflare μήπως και πάρω κάτι παραπάνω αλλά γελάστηκα . Η ταχύτητα έπεσε στο 12,5 και από εκείνη την ώρα προσπαθώ να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις όμως δεν έχω καταφέρει να δω πάνω από 14 . Υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά των αρχικών ρυθμίσεων στο fritzbox 7530 ax .Τέλος επειδή χρησιμοποιώ porerline για τους υπολογιστές δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του modem από εκεί παρά μόνο να συνδέσω κατευθείαν στο modem τον φορητό ή από την εφαρμογή στο κινητό που αποδείχτηκε επιζήμια .
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 On 15/01/2023 at 23:18, vangelis_k said: Εδω σε καποια σημεια του Πορου, που ειναι φουλ τουριστικο μεροϛ υπαρχει μονο 24αρα Adsl cosmote, κανεναϛ αλλοϛ παροχοϛ, καμια αλλη επιλογη. Απλα τραγικο... ολα εχουν να κανουν ποσο θα στοιχισει και ποσα λεφτα θα επιφερει. On 16/01/2023 at 09:18, vandamme18aj said: Καλημέρα ,σε αναμονή για τον ηλεκτρολόγο που θα φέρει κατευθείαν καλώδιο από τον πίνακα είπα να δοκιμάσω τις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού μήπως κερδίσω κανένα mbps παραπάνω και όντως στην μια πρίζα ,που μάλλον είναι η κύρια , είδα 17,3 κατέβασμα και 2,4 ανέβασμα σε όσες μετρήσεις και αν έκανα. Σαββατοκύριακο γαρ είπα να δω τι περιέχει το app myfritz. Μπαίνοντας λοιπόν είδα ότι προεπιλογή για πάροχο είχε την cosmote και λέω δεν το αλλάζω σε vodafone που είναι και ο πάροχος μου και αφού ξεκίνησα άλλαξα και τον dns server σε cloudflare μήπως και πάρω κάτι παραπάνω αλλά γελάστηκα . Η ταχύτητα έπεσε στο 12,5 και από εκείνη την ώρα προσπαθώ να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις όμως δεν έχω καταφέρει να δω πάνω από 14 . Υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά των αρχικών ρυθμίσεων στο fritzbox 7530 ax .Τέλος επειδή χρησιμοποιώ porerline για τους υπολογιστές δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του modem από εκεί παρά μόνο να συνδέσω κατευθείαν στο modem τον φορητό ή από την εφαρμογή στο κινητό που αποδείχτηκε επιζήμια . καλο ειναι να μην υπαρχουν παραλληλα ασχετα αν ειναι κεντρικη πριζα ή οχι. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf το τι παροχο θα βαλεις δεν θα αλλαξει το ποσο συγχρονιζεις ουτε το ποσο θα κατεβαζεις. μονο tweak μπορεις να κανεις στην γραμμη για να κερδισεις σε ταχυτητα.μαλλον ετυχε να συγχρονισεις ψηλα και για αυτο ισως ειχες καλυτερες ταχυτητες. στα ποσα συγχρονιζεις τωρα και ποσο κατεβαζεις για να δουμε αν ειναι φυσιολογικο. και θα πρεπε να μπορεις κανονικα να μπεις στο router διαμεσο powerline.καντα hard reset και firmware update. επισης μην μετρας ταχυτητα πανω απο τα powerlines γιατι μπορει να εχεις πολλες διακυμανσεις και να μην φταιει το fritz ουτε η γραμμη. speed test με ethernet πανω απο το ρουτερ παντα. μετα βλεπεις τι κανεις απο τα powerlines και αν μπορει να διορθωθει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα