vandamme18aj Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους . Μήπως υπάρχει κανείς που γνωρίζει αν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα για υποδομές σε περιοχή της Καλαμάτας κοντά στο κέντρο . Μετακόμισα πριν δύο χρόνια 300 μέτρα μακριά από σπίτι στο οποίο είχα vdsl 100mbs και σαν αδαής υπέθεσα ότι σε τόσο μικρή απόσταση δεν θα έχω θέμα αλλά εδώ και δύο χρόνια περιμένω και περιμένω και κάνω ελέγχους διαθεσιμότητας κάθε μέρα και κατά καιρούς καλώ και την εξυπηρέτηση της Vodafone μήπως έχουν κανένα ευχάριστο νέο αλλά το μόνο που έχω είναι μια σάπια 30αρα γραμμή που με το ζόρι μου δίνει 12 mbs
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Εχεις και 12 ρε θηριο; Πηγα σε φιλο προχθες εδω Αθηνα Περιστερι Χρυσουπολη που εκανε το λαθος να βαλει ADSL και εχει 1.20 ταχυτητα και επειδη εχει Nova θα πρεπει να περιμενει την ενωση με την WIND για να του αλλαξουν πακετο. 1
jpsih Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 3/1/2023 στις 2:04 ΜΜ, vandamme18aj είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους . Μήπως υπάρχει κανείς που γνωρίζει αν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα για υποδομές σε περιοχή της Καλαμάτας κοντά στο κέντρο . Μετακόμισα πριν δύο χρόνια 300 μέτρα μακριά από σπίτι στο οποίο είχα vdsl 100mbs και σαν αδαής υπέθεσα ότι σε τόσο μικρή απόσταση δεν θα έχω θέμα αλλά εδώ και δύο χρόνια περιμένω και περιμένω και κάνω ελέγχους διαθεσιμότητας κάθε μέρα και κατά καιρούς καλώ και την εξυπηρέτηση της Vodafone μήπως έχουν κανένα ευχάριστο νέο αλλά το μόνο που έχω είναι μια σάπια 30αρα γραμμή που με το ζόρι μου δίνει 12 mbs Μηπως εισαι κοντα στο Αστικο Κεντρο στο νεο σπιτι και παιρνεις απο εκει αντι για καμπινα? Σε πιο σημειο περιπου εισαι? Ισως φταιει και η καλωδιωση του σπιτιου.
vandamme18aj Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Επειδή πληρώνω 30 vdsl απ'όοτι έχω καταλάβει και μου είπαν και οι υπάλληλοι που σύνδεσαν την γειτόνισσα το 30 vdsl είναι αυτό ακριβώς ,vdsl από το αστικό κέντρο και γι'αυτό οπότε σου λένε μέχρι 30 .Στη γειτόνισσα η nova έβαλε 50αρα κΙ πιάνει 17 με αυτό σαν δεδομένο καλά είμαι εγώ ,έλα όμως που παλεύω να ολοκληρώσω το "έξυπνο σπίτι " και με τόσες συσκευές η σύνδεση δεν την παλεύει . Άλλαξα ρούτερ και έφτασα στο 15 και αύξησα την σταθερότητα αλλά το Nas δεν την παλεύει ουτε σε ταινίες 1080p ακόμα και το Disney+ μου κάνει κολλήματα και έλεγα μήπως υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα και βρούμε την υγεία μας
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 On 08/01/2023 at 15:02, vandamme18aj said: Επειδή πληρώνω 30 vdsl απ'όοτι έχω καταλάβει και μου είπαν και οι υπάλληλοι που σύνδεσαν την γειτόνισσα το 30 vdsl είναι αυτό ακριβώς ,vdsl από το αστικό κέντρο και γι'αυτό οπότε σου λένε μέχρι 30 .Στη γειτόνισσα η nova έβαλε 50αρα κΙ πιάνει 17 με αυτό σαν δεδομένο καλά είμαι εγώ ,έλα όμως που παλεύω να ολοκληρώσω το "έξυπνο σπίτι " και με τόσες συσκευές η σύνδεση δεν την παλεύει . Άλλαξα ρούτερ και έφτασα στο 15 και αύξησα την σταθερότητα αλλά το Nas δεν την παλεύει ουτε σε ταινίες 1080p ακόμα και το Disney+ μου κάνει κολλήματα και έλεγα μήπως υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα και βρούμε την υγεία μας must να μην εχεις παραλληλα https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
vandamme18aj Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Όπως έχω αναφέρει στο σπίτι μένω με ενοίκιο οπότε δεν μπορώ να επέμβω στην καλωδίωσή του (αν εννοείς να καταργήσω όλες τις πρίζες εκτός της βασικής) ίσως μόνο να μεταφέρω το Modem σε όλες τις πρίζες για να βρω αυτή με το δυνατότερο σήμα αλλά επειδή το σπίτι είναι 110 τ.μ. αν η βασική είναι η πιο απομακρυσμένη σίγουρα στα δωμάτια που βρίσκονται στην άλλη άκρη το σήμα του wifi θα είναι από εξασθενημένο έως ανύπαρκτο. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη λύση της skytelecom δεν θέλω να δεσμευτώ όμως για 24 μήνες με ένα συμβόλαιο που θα θέλω να διακόψω αν σε έξι τη δυνατότητα για ftth από τον πάροχό μου.
jpsih Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Ποσο μακρια εισαι απο το ΑΚ (κτηριο ΟΤΕ στην Βασιλεως Κωνσταντινου)?
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 20 hours ago, vandamme18aj said: Όπως έχω αναφέρει στο σπίτι μένω με ενοίκιο οπότε δεν μπορώ να επέμβω στην καλωδίωσή του (αν εννοείς να καταργήσω όλες τις πρίζες εκτός της βασικής) ίσως μόνο να μεταφέρω το Modem σε όλες τις πρίζες για να βρω αυτή με το δυνατότερο σήμα αλλά επειδή το σπίτι είναι 110 τ.μ. αν η βασική είναι η πιο απομακρυσμένη σίγουρα στα δωμάτια που βρίσκονται στην άλλη άκρη το σήμα του wifi θα είναι από εξασθενημένο έως ανύπαρκτο. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη λύση της skytelecom δεν θέλω να δεσμευτώ όμως για 24 μήνες με ένα συμβόλαιο που θα θέλω να διακόψω αν σε έξι τη δυνατότητα για ftth από τον πάροχό μου. α.δεν καταργεις πριζες.απλα φτιαχνεις σωστα την καλωδιωση. β.ακομα και να αποσυνδεσεις πριζες ανα πασα στιγμη τις ξανασυνδεεις. δεν λειτουργει σωστα αυτο που λες να το βαλεις εκει που θα συγχρονισει καλυτερα. το wifi ειναι αλλο θεμα και αλλο θεμα το χαμηλη ταχυτητα λογω χαμηλου συγχρονισμου. 14 hours ago, jpsih said: Ποσο μακρια εισαι απο το ΑΚ (κτηριο ΟΤΕ στην Βασιλεως Κωνσταντινου)? vdsl απο το αστικο κεντρο κατα 99 τοις 100 11 hours ago, vandamme18aj said: 350 μέτρα vdsl απο το αστικο κεντρο κατα 99 τοις 100 On 05/01/2023 at 20:49, LLLEFTERIS said: Εχεις και 12 ρε θηριο; Πηγα σε φιλο προχθες εδω Αθηνα Περιστερι Χρυσουπολη που εκανε το λαθος να βαλει ADSL και εχει 1.20 ταχυτητα και επειδη εχει Nova θα πρεπει να περιμενει την ενωση με την WIND για να του αλλαξουν πακετο. οποιος εν ετος 2023 βαζει adsl οταν εχει ftth ή vdsl μαλλον δεν θα πρεπε να εχει internet
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, poulinos είπε α.δεν καταργεις πριζες.απλα φτιαχνεις σωστα την καλωδιωση. β.ακομα και να αποσυνδεσεις πριζες ανα πασα στιγμη τις ξανασυνδεεις. δεν λειτουργει σωστα αυτο που λες να το βαλεις εκει που θα συγχρονισει καλυτερα. το wifi ειναι αλλο θεμα και αλλο θεμα το χαμηλη ταχυτητα λογω χαμηλου συγχρονισμου. vdsl απο το αστικο κεντρο κατα 99 τοις 100 vdsl απο το αστικο κεντρο κατα 99 τοις 100 οποιος εν ετος 2023 βαζει adsl οταν εχει ftth ή vdsl μαλλον δεν θα πρεπε να εχει internet Δεν ήξερε και ήθελε το ποιο φθηνό και τώρα που του το είδα ότι έχει 1.2 σούπερ ταχύτητα έπεσε πάνω στο πάντρεμα των δύο εταιριών. Πάντως εγώ εδώ στο Περιστέρι δεν έχω καθόλου ίντερνετ δεν υπάρχει γραμμή πάλι καλά που παίρνω από τον πεθερό που μένει από κάτω.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 minutes ago, LLLEFTERIS said: Δεν ήξερε και ήθελε το ποιο φθηνό και τώρα που του το είδα ότι έχει 1.2 σούπερ ταχύτητα έπεσε πάνω στο πάντρεμα των δύο εταιριών. Πάντως εγώ εδώ στο Περιστέρι δεν έχω καθόλου ίντερνετ δεν υπάρχει γραμμή πάλι καλά που παίρνω από τον πεθερό που μένει από κάτω. καταλαβαινω οτι ολοι ειναι στριμωγμενοι οικονομικα αλλα η διαφορα απο adsl σε vdsl ειναι πλεον πολυ μικρη και ειλικρινα δεν αξιζει να βαλεις adsl για παρα πολλους λογους.εσενα μαλλον δεν υπαρχουν ζευγαρια και αυτο θα διορθωθει μονο αν ριξουν ftth οποτε και γυρισουν καποιοι σε ftth οποτε ελευθερωθουν απερχομενα. συνηθως δηλαδη ελλειψη απερχομενων υπαρχει
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, poulinos είπε καταλαβαινω οτι ολοι ειναι στριμωγμενοι οικονομικα αλλα η διαφορα απο adsl σε vdsl ειναι πλεον πολυ μικρη και ειλικρινα δεν αξιζει να βαλεις adsl για παρα πολλους λογους.εσενα μαλλον δεν υπαρχουν ζευγαρια και αυτο θα διορθωθει μονο αν ριξουν ftth οποτε και γυρισουν καποιοι σε ftth οποτε ελευθερωθουν απερχομενα. συνηθως δηλαδη ελλειψη απερχομενων υπαρχει Με βολεύει το δωρεάν του πεθερού θα το κάνει και 200 τώρα και έτσι δεν ψάχνω να βάλω. 1
vandamme18aj Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι όποιος τεχνικός έχει έρθει όχι μόνο για βλάβες του δικού μου δικτύου αλλά και των υπολοίπων ενοίκων έχει κλάψει με την καλωδίωση όλου του κτιρίου. Όταν ήρθαν για την ένοικο του κάτω διαμερίσματος από NOVA για να της συνδέσουν 50αρα γραμμή (από Α.Τ.) είχαμε και οι δύο πρόβλημα , δεν γινόταν να έχουμε και οι δύο ίντερνετ , όταν είχε ο ένας δεν είχε ο άλλος , τέτοια πράγματα. Οι χαμηλές ταχύτητες και οι αποσυνδέσεις που είχε την ανάγκασαν να γυρίσει στον ΟΤΕ και να ησυχάσουμε και εμείς από αποσυνδέσεις όλη μέρα και δύο επισκέψεις τεχνικών, οπότε δεν ξέρω αν φτιάξω την καλωδίωση του δικού διαμερίσματος θα δω φως αφού φαίνεται ότι όλο το κτίριο έχει το θέμα του. Μόλις τώρα, vandamme18aj είπε Η αλήθεια είναι ότι όποιος τεχνικός έχει έρθει όχι μόνο για βλάβες του δικού μου δικτύου αλλά και των υπολοίπων ενοίκων έχει κλάψει με την καλωδίωση όλου του κτιρίου. Όταν ήρθαν για την ένοικο του κάτω διαμερίσματος από NOVA για να της συνδέσουν 50αρα γραμμή (από Α.Τ.) είχαμε και οι δύο πρόβλημα , δεν γινόταν να έχουμε και οι δύο ίντερνετ , όταν είχε ο ένας δεν είχε ο άλλος , τέτοια πράγματα. Οι χαμηλές ταχύτητες και οι αποσυνδέσεις που είχε την ανάγκασαν να γυρίσει στον ΟΤΕ και να ησυχάσουμε και εμείς από αποσυνδέσεις όλη μέρα και δύο επισκέψεις τεχνικών, οπότε δεν ξέρω αν φτιάξω την καλωδίωση του δικού διαμερίσματος θα δω φως αφού φαίνεται ότι όλο το κτίριο έχει το θέμα του.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Με βολεύει το δωρεάν του πεθερού θα το κάνει και 200 τώρα και έτσι δεν ψάχνω να βάλω. καλα εννοειται οτι αν μπορεις να μοιρασεις μια 50αρα ,100αρα,200αρα με καποιον απο την πολυκατοικια τοτε το κανεις κατευθειαν. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, vandamme18aj είπε Η αλήθεια είναι ότι όποιος τεχνικός έχει έρθει όχι μόνο για βλάβες του δικού μου δικτύου αλλά και των υπολοίπων ενοίκων έχει κλάψει με την καλωδίωση όλου του κτιρίου. Όταν ήρθαν για την ένοικο του κάτω διαμερίσματος από NOVA για να της συνδέσουν 50αρα γραμμή (από Α.Τ.) είχαμε και οι δύο πρόβλημα , δεν γινόταν να έχουμε και οι δύο ίντερνετ , όταν είχε ο ένας δεν είχε ο άλλος , τέτοια πράγματα. Οι χαμηλές ταχύτητες και οι αποσυνδέσεις που είχε την ανάγκασαν να γυρίσει στον ΟΤΕ και να ησυχάσουμε και εμείς από αποσυνδέσεις όλη μέρα και δύο επισκέψεις τεχνικών, οπότε δεν ξέρω αν φτιάξω την καλωδίωση του δικού διαμερίσματος θα δω φως αφού φαίνεται ότι όλο το κτίριο έχει το θέμα του. Αν το πρόβλημα είναι στην εγκατάσταση της οικοδομής τότε ρίχνεις ένα cat 6 καλώδιο από εκεί που έρχεται στην οικοδομή τι καλώδιο μέχρι τι σπίτι και έτσι βγάζεις εκτός ότι προβλήματα είναι από εκεί και έχεις τι κεφάλι σου ήσυχο για πολλά χρόνια ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα