Προς το περιεχόμενο

Plaisio Stock House

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα την γνώμη σας, σχετικά με την εμπειρία σας όσον αφορά το κατάστημα STOCK του ΠΛΑΙΣΙΟ. Μείνατε ευχαριστημένοι ; Αξίζει κάποιος να αγοράσει από εκεί ; Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα αντι να τα στειλουνε ανακυκλωση τα προιοντα τα εχουν εκει  με το σκεπτικο θα το παρει το προιον καποιος θα το επιστρεψει ενοειται μιας και μιλαμε για σαβουρα και θα του κοψουμε πιστωτικο να παρει κατι αλλο. Ρε που να γινουν αυτα ρε'ι.

Επεξ/σία από mr.mister
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ έχω αγοράσει προϊόντα απο εκεί και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βέβαια όχι turbo-x και σαφώς μετά απο έρευνα αγοράς.
Διότι ακόμα και στο stock house κάποια πράγματα δεν έχουν και την καλύτερη τιμή. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το στοκ house αν ξέρεις τι θες να αγοράσεις και έχεις καλή εικόνα από την αγορά.

Υπάρχουν προϊόντα που αξίζουν και προϊόντα που μπαίνεις μέσα, θέλει προσοχή

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λέει και ο nickol-us "μια χαρά είναι το στοκ house αν ξέρεις τι θες να αγοράσεις.....".

Επειδή όμως μου αρέσει να μιλάω με παραδείγματα, ας μιλήσουμε για κάποια προϊόντα που έχω πάρει από το stock του Πλαισίου. Να σημειώσω αρχικά ότι έχω καιρό να ψωνίσω από το stock, όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά λόγω έλλειψης χρόνου (μου πέφτει λίγο μακριά).

Το προϊόν που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο είναι ένα Turbo-x O smartphone. Το αγόρασα το Γενάρη του 2016 και μέχρι τώρα αρνείται να πεθάνει. Με απίστευτη χρήση την ημέρα και ακόμα η μπαταρία του κρατάει μία μέρα ολόκληρη. Ο αντικαταστάτης του (ένα galaxy a12) έχει αγορασθεί εδώ και 9 μήνες περίπου αλλά ακόμη περιμένει στην άκρη.

Μητρικές. Από το 2010 και το παζάρι μητρικών που είχε κάνει το stockhouse (γύρω στις 10 είχα πάρει για διάφορα συστήματα - όλες 775 socket και οι περισσότερες επισκευασμένες, όχι εκθεσιακές) μέχρι τις δικές του h81 (κατασκευής ecs - 3 τον αριθμό) και την gigabyte z87 του 2014-15 όλες δουλεύουν ρολόι μέχρι σήμερα. Πολλές έχουν αποσυρθεί πια λόγω παλαιότητας αλλά μόνο μία (μόνο μία) χάλασε. Η μόνη που τα "έφτυσε" είναι μία DFI Lanparty DK P45-t2rs Elite από "μακακία" ενός φίλου που αποφάσισε να  αναβαθμίσει τον επεξεργαστή με αποτέλεσμα να κάνει μπάνιο το socket με την arctik silver και να τα κάνει όλα ....

Κάρτες γραφικών. Ίσως καμία δεκαριά από τις παλιές x1300 μέχρι μία gigabyte 4580. Όλες δουλεύουν ακόμα εκτός της ati x1300 που δεν σηκώνει τα 10άρια και παίζει σε ένα παλιό σύστημα με 7-άρια. Υπήρχε και μία nvidia που δεν έπαιρνε drivers με τίποτα. Φυσικά αλλάχθηκε.

Μνήμες δεκάδες, όλες μία χαρά. Μόνο παρατράγουδο δύο adata ddr3 4gb που αλλάχθηκαν.

Wifi stick-άκια. Δύο από το 2009 που δουλεύουν ακόμα. 

Tv tuners. Ένας ddt-1000 και δύο dtt-2000. Ακόμα σε καθημερινή λειτουργεία από το 2009-10. Λειτουργούν μάλιστα (οι δύο) σαν δέκτες sdr.

Ψηφιακοί αποκωδικοποιητές. Τρεις hd doop από το 2010. Παίζουν ακόμα φυσικά καθημερινά για ώρες.

Υπάρχουν και πολλά άλλα προϊόντα που έχω πάρει όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, άλλα καλά άλλα όχι. Ένα μόνο δεν θα αγόραζα ΠΟΤΕ : ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. Αγόρασα 4 διαφορετικά τροφοδοτικά. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο και τα 4 ήταν καμένα. Και δεν ήταν turboX.

Σε γενικές γραμμές πρέπει να ξέρεις τι θέλεις. Στο stockhouse θα βρεις εκθεσιακά είδη, επισκευασμένα, καινούρια παλιάς πολύ παλιάς τεχνολογίας. Και πρέπει να προσέχεις γιατί πολλά προϊόντα δεν είναι κομπλέ. Υπάρχουν πχ monitors με εξωτερική τροφοδοσία που δεν έχουν τροφοδοτικό. Έτσι η αγορά του απαραίτητου τροφοδοτικού θα φτάσει την τιμή στα ύψη. Το ίδιο θυμάμαι παλιά και με laptop χωρίς μπαταρίες ή τροφοδοτικά. Επίσης υπάρχουν κάποια προϊόντα πιο ακριβά από τα καινούρια.

Η απάντηση στο αν αξίζει να αγοράσεις από εκεί ή όχι είναι σχετική. Αν ξέρεις τι θες να αγοράσεις και γνωρίζεις τους κινδύνους να πέσεις σε ελαττωματικό κομμάτι και να τρέχεις για επιστροφές.

Επεξ/σία από afm
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Γενικά συμφωνώ με τον afm. Σίγουρα υπάρχουν μπανανόφλουδες. Υπάρχουν προιόντα που δεν έχουν μπεί στο ράφι αρκετό καιρό και δεν έχει αναθεωρηθεί η τιμή τους πρός τα κάτω , επομένως ίσως βρείτε το καινούριο σε καλύτερη τιμή..

Υπάρχουν όμως καλές ευκαιρίες κατά καιρούς και σίγουρα από θέμα αξιοπιστίας και εγώ επειδή έχω αγοράσει αρκετά, δεν έχω αντιμετωπίσει γενικώς θέματα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή γενικα είμαι λιγο fan να αγοραζω απο stockhouse (ειτε πλαίσιο είτε eshop για παραδειγμα) εχω βρει διαφορα διαμάντια σε καλες τιμες. Μακραν η καλύτερη αγορα που εκανα ηταν ενας Ryzen 7 απο το stockhouse του πλαισιου τον οποίο ακομα φοραω στο pc και του εδωσε πραγματικά νεο αέρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...