ObeyWario! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Διάβασα αυτή την είδηση στον ζούγκλα μου φάνηκε κάτι περίεργο και την έψαξα στις ανακοινώσεις της αστυνομίας Φυσικά και ήταν ένα ακόμη copy paste αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι κάτι άλλο, απο όλο το κείμενο στην ανακοίνωση της αστυνομίας ο copypaster άλλαξε μόνο αυτό το κομμάτι απο: , δύο αλλοδαποί 40 και 36 ετών, ένας ανήλικος αλλοδαπός και μια 19χρονη ημεδαπή, σε: , τρεις ενήλικες 40 και 36 και 19 ετών και ένας ανήλικος, Δεν καταλαβαίνω γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία κάποιος που κάνει copy paste ένα κείμενο. Έχουν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας πνευματικά δικαιώματα για αυτό έκανε την αλλαγή για να μη το κατεβάσουν;
giwrgostr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Τα δελτία τύπου της αστυνομίας είναι φτιαγμένα για να αντιγραφούν από τα μέσα.
JakeKaufman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Προφανώς δεν ήθελε να αποτυπωσει την καταγωγή των συλληφθέντων. Εδώ που τα λέμε, δεν βλέπω και εγώ λόγο να μπει η πληροφορία στην ανακοίνωση της αστρονομίας
ObeyWario! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Προφανώς δεν ήθελε να αποτυπωσει την καταγωγή των συλληφθέντων. Εδώ που τα λέμε, δεν βλέπω και εγώ λόγο να μπει η πληροφορία στην ανακοίνωση της αστρονομίας Γιατί όχι;
Haldol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, ObeyWario! είπε Γιατί όχι; Γιατί είναι λιγότερο χρήσιμη πληροφορία ακόμα και από το τι ώρα έφαγα σήμερα το μεσημέρι.
ObeyWario! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Haldol είπε Γιατί είναι λιγότερο χρήσιμη πληροφορία ακόμα και από το τι ώρα έφαγα σήμερα το μεσημέρι. Ενώ η ηλικία, το πόσα μαχαίρια και τι εκατοστά ήταν το καθένα ακόμα ακόμα και γενικότερα όλη η ανακοίνωση είναι χρησιμότερη πληροφορία απο τι ώρα έφαγες το μεσημέρι; 1
greekfragma Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 τα edits γίνονται είτε για λόγους κοινωνικούς και το πως παρουσιάζει το μέσον μια είδηση: π.χ. φασιστοσάητ εκτός του αλλοδαπός θα έγραφαν και αλβανικής, πακιστανικής, μαροκινής, καταγωγής, ενώ αντιδιαμετρικά τα αριστερίζουσας λογικής σάητ αποφεύγουν τον προσδιορισμό είτε για λόγους βελτίωσης τεχνικά της είδησης βάση κανόνων δημοσίευσης για καλύτερη χρήση από εργαλεία διαμοιρασμού και μηχανών αναζήτησης π.χ. SEO score
Haldol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε Ενώ η ηλικία, το πόσα μαχαίρια και τι εκατοστά ήταν το καθένα ακόμα ακόμα και γενικότερα όλη η ανακοίνωση είναι χρησιμότερη πληροφορία απο τι ώρα έφαγες το μεσημέρι; Δεν έχουμε ακούσει πολλά περιστατικά ρατσισμού σε σχέση με το μήκος του μαχαιριού ή την ηλικία. Οπότε ναι μεν κι αυτά είναι άχρηστες πληροφορίες, αλλά τουλάχιστον δεν "δυναμιτίζουν" την κοινωνία. 1
StamTheMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Στις 3/1/2023 στις 1:24 ΜΜ, ObeyWario! είπε Διάβασα αυτή την είδηση στον ζούγκλα μου φάνηκε κάτι περίεργο και την έψαξα στις ανακοινώσεις της αστυνομίας Φυσικά και ήταν ένα ακόμη copy paste αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι κάτι άλλο, απο όλο το κείμενο στην ανακοίνωση της αστυνομίας ο copypaster άλλαξε μόνο αυτό το κομμάτι απο: , δύο αλλοδαποί 40 και 36 ετών, ένας ανήλικος αλλοδαπός και μια 19χρονη ημεδαπή, σε: , τρεις ενήλικες 40 και 36 και 19 ετών και ένας ανήλικος, Δεν καταλαβαίνω γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία κάποιος που κάνει copy paste ένα κείμενο. Έχουν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας πνευματικά δικαιώματα για αυτό έκανε την αλλαγή για να μη το κατεβάσουν; Το εκανε επειδη ειναι νορμαλ δημοσιογραφος και οχι τομαρι,που θα πατησει στο "αλλοδαπος" για να παρει παραπανω views/likes/cliks και τα αναλογα σχολια απο αναλογα τομαρια. Και μπραβο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις