GreenBeret2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Έχω πρόβλημα με την Θερμοκρασία του Υπολογιστή μου.Ο υπολογιστής ανεβάζει θερμοκρασία στοθς 55 βαθμούς Κελσίου.Τι θερμοκρασία θα επρεπέ να έχει? ι μήπως θέλει καθαρισμό ο ψηκτήρας.Έχω Amd AthlonXP 1800+.Στο δεύτερο υπολογιστη που έχω ανοίγει και μετά απο μια ώρα σβήνει.Μήπως του ανεβάζει θερμοκρασία κάποιο πρόγραμμα.Θα ήθελα απάντηση και στα 2 Ερώτήματα.Απαντήστε γρήγορα.
madsc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Θα ήθελα απάντηση και στα 2 Ερώτήματα.Απαντήστε γρήγορα. Λοιπόν για γρήγορες κ αξιόπιστες απαντήσεις έχω ένα καλό φιλαράκι που ασχολείται με το "άθλημα", γουστάρει την προστακτική και με μία επίσκεψη κατ' οίκον μπορεί να σε διαφωτίσει πλήρως επί του θέματος. (Βέβαια για όλα αυτά η χρεώση στο τιμολόγιο θα είναι ανάλογη! ) Αν δεν το έχεις καταλάβει εδώ είναι ένα forum ανιδιοτελούς προσφοράς των μελών του. Για περισσότερα check ur pm. Αν θες αργές απαντήσεις τώρα, πες μας θερμοκρασία ambient (χώρου), τι ψύκτρες φοράς (cpu) και τι fans (εισόδου-εξόδου) έχεις στο case σου. Θερμοαπαγωγική σιλικόνη έχεις βάλει; (Βtw το σωστό section είναι εδώ.) /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.