tutuyo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Οχι εννοείται δεν θέλουμε τέτοιες χαζομάρες. Δεν εχω καταλαβει, τι γινεται στην περιπτωση που τα παιξει η μπαταρια του mild hybrid. Συνεχιζεις προχωρας κανονικα επ'αοριστον? Δλδ αμα θες δεν την αλλαζεις ποτε? 30 λεπτά πριν, Haldol είπε Καλορίζικο λοιπόν, και καλά χιλιόμετρα! Μεγάλη υπόθεση πλέον η "κλειδωμένη τιμή", αν και θα 'πρεπε να θεωρείται αυτονόητο. Που φτασαμε! Να παρακαλας να αγορασεις ενα αγαθο σε μια συμφωνημενη τιμη και οχι να σε κυνηγανε οι πωλητές
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε Δεν εχω καταλαβει, τι γινεται στην περιπτωση που τα παιξει η μπαταρια του mild hybrid. Συνεχιζεις προχωρας κανονικα επ'αοριστον? Δλδ αμα θες δεν την αλλαζεις ποτε? Που φτασαμε! Να παρακαλας να αγορασεις ενα αγαθο σε μια συμφωνημενη τιμη και οχι να σε κυνηγανε οι πωλητές Το mild hybrid είναι ένα ημίμετρο που δεν κάνει τίποτα σωστά. Μείνετε μακρυά. 1
Haldol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, tutuyo είπε Δεν εχω καταλαβει, τι γινεται στην περιπτωση που τα παιξει η μπαταρια του mild hybrid. Συνεχιζεις προχωρας κανονικα επ'αοριστον? Μάλλον ναι. Έτσι κι αλλιώς δε χρησιμεύει και πουθενά το mild hubrid (στον οδηγό). 1
Sakiz105 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, dtk-386 είπε Παραγγέλθηκε λοιπόν χτες ένα λευκό i30 1.0T Distintive στα €21.300 με κλειδωμένη τιμή και παράδοση τέλη Απρίλη. Από τις πιο ποιοτικές value for money εξοπλιστικά επιλογές στην αγορά των hatchbacks. Ευχαριστώ όλους. Με το καλό να σου έρθει. Εμένα έχει πάει ήδη 1 μήνα πίσω και ακόμα και τώρα να έρθει σημαίνει πάμε για άλλες 20 μέρες πίσω 1
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Με το καλό να σου έρθει. Εμένα έχει πάει ήδη 1 μήνα πίσω και ακόμα και τώρα να έρθει σημαίνει πάμε για άλλες 20 μέρες πίσω Ποιο πήρες? Κι εγώ πιστεύω ότι θα φάω κανα μήνα καθυστέρηση. Αλλά επειδή έχω μία φίλη που πήρε i20 κι ένα συνάδελφο με i30 μου είπαν ότι και σε αυτούς ήρθε στο 4μηνο ακριβώς. Και ο πωλητής όταν του είπα για καθυστέρηση μου είπε ότι όσα έχει παραδώσει είναι στο 4μηνο μέχρι τώρα. @Maurikycli Τουρκία όχι πάντως. Τσεχία κατασκευάζονται. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από dtk-386 1
Sakiz105 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ποιο πήρες? Κι εγώ πιστεύω ότι θα φάω κανα μήνα καθυστέρηση. Αλλά επειδή έχω μία φίλη που πήρε i20 κι ένα συνάδελφο με i30 μου είπαν ότι και σε αυτούς ήρθε στο 4μηνο ακριβώς. Και ο πωλητής όταν του είπα για καθυστέρηση μου είπε ότι όσα έχει παραδώσει είναι στο 4μηνο μέχρι τώρα. @Maurikycli Τουρκία όχι πάντως. Τσεχία κατασκευάζονται. 1.5 tgdi nline. Όταν το έκανα παραγγελία είχε 24κ, τώρα έφτασε 25. Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο για μικρό κινητήρα σε τέτοια αυτοκίνητα, αλλά κάνω και μαξ 500χιλ μέσα σε πόλη τον χρόνο οπότε διαφορετικές περιστάσεις. Για την έκδοση, μου άρεσαν πολύ τα καθίσματα/led/ζάντες οπότε το δικαιολόγησα το +1300 από την μικρότερη έκδοση.
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε 1.5 tgdi nline. Όταν το έκανα παραγγελία είχε 24κ, τώρα έφτασε 25. Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο για μικρό κινητήρα σε τέτοια αυτοκίνητα, αλλά κάνω και μαξ 500χιλ μέσα σε πόλη τον χρόνο οπότε διαφορετικές περιστάσεις. Για την έκδοση, μου άρεσαν πολύ τα καθίσματα/led/ζάντες οπότε το δικαιολόγησα το +1300 από την μικρότερη έκδοση. Για τα nline όταν ρωτήσαμε τον πωλητή μας είπε ότι εύκολα πάνε 6-8μηνο. 👀
Sakiz105 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Για τα nline όταν ρωτήσαμε τον πωλητή μας είπε ότι εύκολα πάνε 6-8μηνο. 👀 27 ιουνίου έγινε η παραγγελία. Δεν σου είπε ψέματα
Haldol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο για μικρό κινητήρα σε τέτοια αυτοκίνητα, αλλά κάνω και μαξ 500χιλ μέσα σε πόλη τον χρόνο οπότε διαφορετικές περιστάσεις. Ε ναι, άμα δουλεύει κυρίως σε ανοιχτούς δρόμους, αξίζει ένα τσικ παραπάνω δύναμη. Ο 1.5 TGDI των 160 PS είναι σούπερ! Αλλά σε πόλη, είτε έχεις 160 άλογα, ή 100, ένα και το αυτό είναι .
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε 27 ιουνίου έγινε η παραγγελία. Δεν σου είπε ψέματα έτσι εξηγείται. υπομονή τότε τον έφαγες τον γάιδαρο.
Maurikycli Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, dtk-386 είπε Ποιο πήρες? Κι εγώ πιστεύω ότι θα φάω κανα μήνα καθυστέρηση. Αλλά επειδή έχω μία φίλη που πήρε i20 κι ένα συνάδελφο με i30 μου είπαν ότι και σε αυτούς ήρθε στο 4μηνο ακριβώς. Και ο πωλητής όταν του είπα για καθυστέρηση μου είπε ότι όσα έχει παραδώσει είναι στο 4μηνο μέχρι τώρα. @Maurikycli Τουρκία όχι πάντως. Τσεχία κατασκευάζονται. Καλογκαζωτο! 1
Sakiz105 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Έτσι για ενημέρωση προς τον OP @dtk-386, σήμερα πήγα και έκανα τα χαρτιά χρηματοδότησης και έβαλα τις υπογραφές, Όπως τα είχαν πει τον Ιούνιο που έκανα την παραγγελία. Τέλη δεκεμβρίου με μέσα γενάρη θα φτάσει (δυστηχώς με βλέπω αρχές φλεβάρη να το έχω στα χέρια μου λόγο διαδικαστικών), στα 23990 για την έκδοση Fastback Nline 1.5 tgdi, οπότε κλειδωμένη τιμή σε σχέση με το +1κ που το πουλάνε τώρα, στα 6,9% επιτόκιο (τάδε έφη 215,35*84) και τα πατάκια δώρο Οπότε καλή υπομονή και σένα. Έκανα μαλακία και δεν κράτησα τον αριθμό πλαισίου να ψάξω online
dtk-386 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωπ! Αντε με το καλό. 24Κ σήμερα το λες και ευκαιρία. Εμένα μου έδωσαν τα πατάκια (εδώ γελάμε) και κιτ ασφαλείας. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από dtk-386
Sakiz105 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Ωπ! Αντε με το καλό. 24Κ σήμερα το λες και ευκαιρία. Εμένα μου έδωσαν τα πατάκια (εδώ γελάμε) και κιτ ασφαλείας. οταν λες κιτ ασφαλειας? Συναγερμός? Η είναι χωρίς το κουμπι start/stop και έχει το θέμα με τα αμερικάνικα elantra?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα